icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rendita
22. nov 2014

Dnes budeme mat Pečené kura so slaninou a rozmarínom, dúfam že sa vydarí 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41479-pecene...

mili7
22. nov 2014

Raňajky: domáce makovo-slivkové musli,
Obed: kapustová polievka z kyslej kapusty s párkami a zemiakmi, langoše s kyslej smotany
Dezert: rafaelo rezy.

piskotka3008
22. nov 2014

My dnes budeme mat pasta so smotanovo-hubovou omackou a prosciuttom, zajtra je este otaznik. Bud hovadzi gulas s kolienkami alebo pecene kuracie stehna s ryzou.

marlenka75
22. nov 2014

Zapekané bravčové maso so syrom a paradajkami, zemiaky na cibuľke, uhorkový šalát, kurací vývar s domácimi rezancami.

efci
22. nov 2014

Hovadzi vyvar s rezancami, kura na smotane s celozrnnymi kolienkami a makovo-jablkova strudla 🙂 Vikend vybaveny 😎

danulaus
22. nov 2014

Dnes kmitam od rana🙂budu hovadzie masove gulky v paradajkovej omacke so zemiakovou kasou,upiekla som este kolacik s balkanskym syrom a tvarohovo ceresnovu strudlu,mnaaam🙂Moji chlapci si posmaknu🙂

sudabe
22. nov 2014

Ja som uvarila spenatovy privarok zo zemiakmi a volskym okom.

ivi31
22. nov 2014

Žienky neviete prosím kde kúpim takéto kornútky? Ja viem, že sa dajú vyrobiť aj doma, ale chcem si to trošičku uľahčiť 😉 Ďakujeeem

brunetka007
22. nov 2014

Madarsky gulas s domacou knedlou

ivi31
22. nov 2014

Inak dnes sme mali zeleninovú polievku, hovädzie na hrášku s ryžou a krtkovu tortu na plechu 🙂

alenka7777
22. nov 2014

u nas dnes kelova polievka a ryzovy nakyp s marhulami

m_ij_ka
22. nov 2014

hovädzia polievka so zeleninou, domáca pizza ( kečup, salám, šunka, cibuľa, kukurica, niva) 🙂

atomica87
22. nov 2014

@ivi31 jednoduhsie ich budes mat vyrobit doma ako ich zhanat :D ja ich pravidelne robievam, ked kupis dobre oblatky tak ich mas hotove za 20 minut....

atomica87
22. nov 2014

@saxana36 dnes mm varil tu istu brokolicovu, este aj tie iste gulicky v nej mal jozi a naserviroval mu ju do rovnakej misky 😀 😀 😀

nikawero12
22. nov 2014

Dnes zeleninová polievka s rezancami a ražniči na plechu. Ešte idem upiecť pudingový koláč.

saxana36
22. nov 2014

@atomica87 nekecej 😀

oira
22. nov 2014

My sme dnes mali zemiakovy privarok a fasirku na plechu.
A zajtra sa nevari, ideme svokrovcomna obed huraa

leiladomi
22. nov 2014

Čakáme návštevu 🙂 (syrové pagaciky, cesnakova natierka, jablkové pite a pizzové slimačiky ) 😅 😝

lucikatn
22. nov 2014

Toto ma cakalo po praci ked chlapi sami gazdovali 😀

lakaposhka
22. nov 2014

dnes sme mali porovo brokolicovu kremovu polievku a cestoviny so syrovou omackou a porom. zajtra bude polievka este z dneska, zemiakova kasa, spenat a pecene udena rolka

slimstar
22. nov 2014

Pečené zemiaky s tvarohom a so slaninou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1421-pec...

mima2778
22. nov 2014

My kuraciu polievku,pecene jaternice,zemiaky,kysla kapusta a dobosky/kupene/ 🙂

zuna89
22. nov 2014

môj prvý chlebík, bez pekárničky 😉

verka18567
23. nov 2014

Ahojte vcera vecer som piekla slahackove rafaelo rezy🙂

dana_l
23. nov 2014

pecieme vianocne oblatky

dana_l
23. nov 2014

okrem toho mame lososa alebo plnene sampiony so zemiakovym pyre

verka18567
23. nov 2014

Šlehačkové řezy rafaelo - hrnečkové

3 hodnocení
Napište svůj názor
Přidejte obrázky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

1hrnek cukr krystal
2 vejce
vanilkový cukr
2 hrnky pol. mouky
1 hrnek mléka
prášek do pečiva
Posyp:

1 hrnek kokosu
vanilk.cukr
3/4 hrnku cukru
Další:

šlehačka
POSTUP PŘÍPRAVY:

Cukr, vanilk.cukr, a vejce našleháme a přimícháme mouku, prášek do pečiva a mléko. Nalijeme na vysypaný plech a posypeme promíchanou směsí kokosu a cukrů. Pečeme na 160 stupňů cca 20 min. Po vytahnutí z trouby polijeme ještě horké 250 ml šlehačky rovnoměrně.

trasko
23. nov 2014

Mame este kusok kotlikovej kapustnice,varila som v 50l ''kotliku'' vydarila sa velmi,piekla som toto http://jasminart.eu/blog/sobotnajsie-pecenie-sy... poviem vam,ze lepsie cesto na taketo trojuholnicky som nejedla.vcera som ich piekla znova take su fajne.dnes budeme mat ''vytunovane'' zemiakove plackys rajbanym syrom,slaninkou a na upecene si budeme davat vymiesanu bryndzu s kyslou smotanou a posypem mladou cibulkou.a upeciem pudingovy šutamén 🙂 peknu nedelu 🙂

trasko
23. nov 2014

@zuna89 to je irsky bez miesenia,ci ako sa vola?

zuna89
23. nov 2014

@trasko či írsky neviem, ale ja ho mám pod názvom "bez miesenia a bez váženia" a robí sa 20hodín