icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tinuskaha
23. nov 2014

chlebovo-mrkvova polievka a plnene(vykostene)stehna so slivkami k tomu zemiakova kasa a kompot

jana_eyre
23. nov 2014

@tinuskaha ako sa prosim ta polievka robi? prave uvazujem nad nejakou a mrkvu mam aj chlieb.. vdaka

libka1
23. nov 2014

falosna drzkova z hlivy, pecene morcacie stehno, dusena cervena kapusta a hrncekova knedla

m_ij_ka
23. nov 2014

my dojedáme obed zo včera hovädzia polievka, pizza 🙂

tinus8
23. nov 2014

klasický vývar a segedín s knedlou 🙂

renkita
23. nov 2014

@ivi31 videla som ich v Kauflande pri zmrzlinach 😉 😉 😉

nikawero12
23. nov 2014

U nás dnes sviečková na smotane s knedlíkom a polievka zo včera- zeleninová s rezancami.

zuna89
23. nov 2014

my sme dnes mali miesto polievky rezance s detskou sviečkovou (aj keď neviem prečo sa to volá sviečková, okolo sviečkovej to ani neprešlo) a potom kuracie mäsko s mrkvou, zelerom a petržlenom

tinuskaha
23. nov 2014

@jana_eyre na troske olela som si orestovala na kocky nakrajany starsi chlieb pridala mrkvu zaliala vodou ochutila ked bola mrkva makka rozmixovala som ju.hotovo 😉

helencek
23. nov 2014

Dnešný obed..🙂

lululka555
23. nov 2014

ahojte
u nas bola dnes kuracia polievka,pecene plnene kurca ,zeleninova ryza a broskynovy kompot.
A peciem malinovnik 😝

gianni
23. nov 2014

kuracia polievka, dusené hovädzie s hlivou+ hríbové mašličkové cestoviny a kyslá uhorka

lululka555
23. nov 2014

@trudka4 jej opat krasne receptiky a vyzeraju 😝 😝 😝 🙂 sikula

trudka4
23. nov 2014

@lululka555 moc děkuju

raza
23. nov 2014

ahojte, robili ste niektorá osie hniezda so sušenými kvasnicami??? fakt sa mi už nechce ísť do obchodu 🙄

leushkka
23. nov 2014

@raza ja robim kazde kysnute cesto iba so susenych. Kvasok si urobim klasicky, len tam supnem susene a potom uz pokracujem ako obvykle. Vzdy sa mi cesto vydari.

leushkka
23. nov 2014

@dana_l krasne ich mas, velmi pekna forma 😵

leushkka
23. nov 2014

...u nas dnes oslava za ucasti Kamilinej gastanovej torty. Uzasne lahucka a jemna, skuste...

slimstar
23. nov 2014
m_ij_ka
23. nov 2014

naša večera tvarohové slíže

tinaaa84
24. nov 2014

No takže mi sme mali v piatok a v sobotu bravčové mäso na šťave so semolinovými cestovinami, a včera sviečková s knedľou a špaldové lekvárové buchty a špaldové čokoládové osie hniezda s orechami. Minulý týždeň som robila brownies s lučinou.

womankc
24. nov 2014

@dana_l kde si kupovala formu ?????

womankc
24. nov 2014

@trasko čo je šutamén????????

trasko
24. nov 2014

@womankc 🙂 🙂. 🙂 sutamen je madarsky kolac 🙂

lululka555
24. nov 2014

@tinaaa84 prosim si recept na brownies,ďakujem

womankc
24. nov 2014

ahojte, ja som varila cez víkend vývar z husích krkov - mrkva, pór , petržlen + vňať , zeler , tekvica , cibuľa a slovenská ryža
druhé som oba dni robila ryby - prvý deň som dala na maslo pór na hrubšie krúžky , stonkový zeler a na to som naukladala kúsky ryby , posypala trocho soli, tymiánu a korenia na ryby a nechala udusiť v podstate na pare, k tomu bolo zemiakové pyré a zaváraná cvikľa,a lebo kvasené uhorky
druhý deň som robila rybu len osolenú a posypanú s oreganom, výdatne som pokvapkala citrónovou šťavou , pridala oliv. olej a balenie zelenej fazuľky a dala znova udusiť pod parou, k tomu boli pučené zemiaky , tatarka a kvasené uhorky
poobede sme mali návštevu, takže som pripravila - zebrovú tortu s tvarohovo vanilkovým krémom s banánmi a ananásom a upiekla som posúch - klasické kysnuté slané cesto a na to som dala len tymián , oliv . olej a postrúhala som na to v bohatej vrstve zlatý niva syr a zapiekla do zlatova . ostatné som dala len také bežné veci, šunkovo- syrovú misu a ešte som mala nachystané mnou sušené ovocie, banány, hrušky, jablká .....

womankc
24. nov 2014

@trasko a pridala by si recept???????? znie to lákavo

tinaaa84
24. nov 2014

@lululka555 Ahoj, recept je v mojom albume.

trasko
24. nov 2014

@womankc zlatik je to klasicka bublanina s kopkami husteho pudingu,ja som davala cokoladovy a natrhala soj aj marhulovy kompot,po upeceni sa na vrch dava vymiesana kysla smotana s cukrom.posypala som s grankom zmiesanym s trochou skorice....za chvilu je hotovy

womankc
24. nov 2014

@trasko hhhheeehehheheh ahá ten recept poznám, len ja ho mám pod názvom pražský múčnik 😀 tak to bude medzinárodný koláč 😉