Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
falosna drzkova z hlivy, pecene morcacie stehno, dusena cervena kapusta a hrncekova knedla
my dojedáme obed zo včera hovädzia polievka, pizza 🙂
klasický vývar a segedín s knedlou 🙂
U nás dnes sviečková na smotane s knedlíkom a polievka zo včera- zeleninová s rezancami.
my sme dnes mali miesto polievky rezance s detskou sviečkovou (aj keď neviem prečo sa to volá sviečková, okolo sviečkovej to ani neprešlo) a potom kuracie mäsko s mrkvou, zelerom a petržlenom
ahojte
u nas bola dnes kuracia polievka,pecene plnene kurca ,zeleninova ryza a broskynovy kompot.
A peciem malinovnik 😝
kuracia polievka, dusené hovädzie s hlivou+ hríbové mašličkové cestoviny a kyslá uhorka
@trudka4 jej opat krasne receptiky a vyzeraju 😝 😝 😝 🙂 sikula
@lululka555 moc děkuju
ahojte, robili ste niektorá osie hniezda so sušenými kvasnicami??? fakt sa mi už nechce ísť do obchodu 🙄
Karfiolová polievka s hráškom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1258-kar...
naša večera tvarohové slíže
@tinaaa84 prosim si recept na brownies,ďakujem
ahojte, ja som varila cez víkend vývar z husích krkov - mrkva, pór , petržlen + vňať , zeler , tekvica , cibuľa a slovenská ryža
druhé som oba dni robila ryby - prvý deň som dala na maslo pór na hrubšie krúžky , stonkový zeler a na to som naukladala kúsky ryby , posypala trocho soli, tymiánu a korenia na ryby a nechala udusiť v podstate na pare, k tomu bolo zemiakové pyré a zaváraná cvikľa,a lebo kvasené uhorky
druhý deň som robila rybu len osolenú a posypanú s oreganom, výdatne som pokvapkala citrónovou šťavou , pridala oliv. olej a balenie zelenej fazuľky a dala znova udusiť pod parou, k tomu boli pučené zemiaky , tatarka a kvasené uhorky
poobede sme mali návštevu, takže som pripravila - zebrovú tortu s tvarohovo vanilkovým krémom s banánmi a ananásom a upiekla som posúch - klasické kysnuté slané cesto a na to som dala len tymián , oliv . olej a postrúhala som na to v bohatej vrstve zlatý niva syr a zapiekla do zlatova . ostatné som dala len také bežné veci, šunkovo- syrovú misu a ešte som mala nachystané mnou sušené ovocie, banány, hrušky, jablká .....
@lululka555 Ahoj, recept je v mojom albume.

chlebovo-mrkvova polievka a plnene(vykostene)stehna so slivkami k tomu zemiakova kasa a kompot