icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rendicka
3. dec 2014

krúpová polievka so strúhanou zeleninou, domáce celozrnné rožky a kaiserky, kukuričné tortilly so syrom a zeleninovým šalátom, pečiem ešte koka keksíky a linecké koláčiky 🙂 juchúúú konečne si vychutnávam advent

sonetta
3. dec 2014

pre mna hrachové lievance posypane parmezánom so zeleninovou omackou a pre ostatnych mrkvovy privarok. nevedela, som ze aj taky existuje, tak dnes mal u nas premieru. 😉

sonetta
3. dec 2014

rada by som pre malu upiekla tieto sovicky, ale stale som sa nerozhodla, z akeho cesta. myslite, ze linecke sa nebude lamat, ked ho budem ohybat?

alenka7777
3. dec 2014

dnes spenatova polievka s poriadnou davkou cesnaku, cestovinovy salat so sunkou, brokolicou a domacim bielym jogurtom

womankc
3. dec 2014

@sonetta nemalo by sa , nechaj si ho v teplote izbovej a malo by sa ti to v pohode tvarovať

moka
3. dec 2014

@sonetta a keby si to robila z medovnikoveho cesta?

sonetta
3. dec 2014

@moka obavam sa, ze medovnikove sa viac nafukne, ci nie? nikdy som medovniky nepiekla, tento rok budem mat premieru. 😅

lovely_choice
3. dec 2014

uz aj u nas su medovnicky napecene 🙂 chceli sme zdravsiu verziu, tak su z celozrnnej spaldovej muky a sladene su len medom .... no asi ich budem musiet potriet aj povrchu, lebo cim viac medu som dala, tym viac muky sa ziadalo, aby cesto nelepilo a dalo sa s nim pracovat (urcite by bolo lepsie z trstinoveho cukru, no v knihe pre alergikov som citala, ze sa tiez nema kombinovat s celozrnnou mukou) ...no aspon ze su makkucke 🙂

lovely_choice
3. dec 2014

dnes a na zajtra kuraci perkelt zo stehien so semolinovymi kolienkami a salatom 😉

stellamaris
3. dec 2014

pecenu svinacinu mame,s kyslou kapustou,zemiakmi a omackou z tmaveho piva.Manzel si zazelal 😉

m_ij_ka
3. dec 2014

naša večera vajíčková pomazánka, kaiserky

ellit
3. dec 2014

@lovely_choice ahoj, prosim ta, spaldova muka sa nema kombinovat s trstinovym cukrom? mohla by som ta poprosit recept na spaldove mendovnicky? Dakujem

ellit
3. dec 2014

my dneska ranajky vianocka s nutelou a kakavko, obed natur ryza a kuracie sote s baby karotkou a vecera tuniakova pomazanka
zajtra sme po lekaroch, tak to vidim na spenat so zemiakmi a na veceru asi mafinky so spaldovej muky, pripadne chlebik, sunka, biela kava 🙂

lovely_choice
3. dec 2014

@ellit ahoj, nie je dolezite, ze je to spaldova muka, ale podla knihy "Prirucka pre alergikov" (zahranicny autor) by sa nikdy nemali kombinovat celozrnne potraviny s rafinovanym cukrom a trstinovy je rafinovany. Recept ti napisem do IP.

ellit
3. dec 2014

tak si kupuj nerafinovany hnedy cukor, ja ho kupujem v Bille alebo v Tescu

moka
3. dec 2014

@sonetta neviem, radsej nech poradia skusenejsie 🙂

elenka6
3. dec 2014

Baby viete mi niektora skusena poradit 🙂 chcem upiect korpus na tortu a keby upečiem tento http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-mil... a nedam tam tu šalku granka,tak to nevadí?bude toho dost tej zmesi aby sa mi upiekol dostatocny korpus na prekrojenie? ja som este v podstate takmer nič nepiekla,len začinam 🙂

lululka555
4. dec 2014

@elenka6 ahoj ja by som v tom prípade ( keby vynecham granko ) dala menej oleja a vyslahala by som bielky zvlašt.

milan_branik
4. dec 2014

este je skoro na vianocne kolace ?

http://recepty.pozri.sk/recept-medovnikovy-stro... 🙂 🙂

womankc
4. dec 2014

@milan_branik kdeže kdeže , tu už sa vypeká, ale tak reálne stačí tak týždeň pred vianocami 😀 , lebo skôr upečené volajako do vianoc záhadne mizne ..........................

womankc
4. dec 2014

takže ja som včera urobila ryžový nákyp do stredu som dala višne, marhule, jahody a vymiešaný tvaroh len s troškou cukru a vanilkového cukru

dnes sa bude dojedať , takže večer už len niečo ľahšie

lululka555
4. dec 2014

ahojte,dnes vyvarik zo vcera ,zostali aj nejake perky a mam chut na hrachovu kasu s oprazenou cibulkou,tak idem na to 😝

evinka2
4. dec 2014

vcera vyprazany syr, zemiacky na cibulke, tatarska, dnes zapecena brokolica a paradajkova polievka so syrom....a konecne pecieme na vianoce...dnes pernicky, vanilkove rozteky a linecke kolaciky....este ma caka do vianoc karamelova doboska, medove rezy, nepecene griotkove gulky s visnou a cokoladova torta s gastanovou plnkou....a potom si sadnem, a budem konecne oddychovat 🙂

mimika123
4. dec 2014

dnesne ranajky vajickova natierka s chlebom pre syna, s knäckebrotom pre mna. obed dnes vynimocne bez polievky, ale za to vynikajuce kuracie prsia dusene na zelenine s ryzou

verka18567
4. dec 2014

Ahojte dnes bananovy puding,zemiakova kysla s klobaskou a zemiakove placky🙂

daniz
4. dec 2014

Takže tie zapečené zemiačky s ml.mäskom budú dnes, pretože mi všetky zemiačky uvarené v šupke popapali deťúrence s maslom a soľou - perfektní boli a ešte sa susedovie deti pridali 🙂 🙂 😀 😀

lucikatn
4. dec 2014

Ahojte, prosím, ako najchutnejšie pripraviť kalamáre? Idem to robiť prvýkrát a neviem ako na to 😀

Dnes som po nočnej tak iba pečené zemiačky na rasci a kyslá kapusta príp. acidko

lululka555
4. dec 2014

a zabudla som napisat,piekla som dnes medovniky a korpus na zajtrajsiu torticku pre mm 😉

mili7
4. dec 2014

U nás sa dojedal obed zo včera a na večeru bol kuracie soté s kukuričkou a semolinovými cestovinami. bude aj na zajtra na obed

m_ij_ka
4. dec 2014

naša večera volské oči