icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lovely_choice
6. dec 2014

na veceru tekvicovo-mrkvovy privarok 😉

m_ij_ka
6. dec 2014

naše raňajky musli s mliekom 🙂

lovely_choice
6. dec 2014

@ellit vdaka za reakciu, este sa za nim popozeram, hoci som ho skor zavrhla 🙂 na trhu je velmi vela druhov rafinovanych

lovely_choice
6. dec 2014

@ellit med pouzivame hlavne preto, ze ma nizsi glykemicky index ako cukor a nam chuti viac ako taka stevia 🙂

verka18567
6. dec 2014

Ahojte dnes som ukuchtila zapekane brav.kare s kyslou kapustou slaninkou a syrom.k tomu zemiakova kasa🙂🙂.super chut😉😉

alenka7777
6. dec 2014

u nas dnes zeleninovy vyvar, pecene kura s pecenymi zemiakmi a kapustovy salat

pimpulka
6. dec 2014

Ja dnes segedín s chlebíkom. Nie som moc na knedle😊

karkana
6. dec 2014

my dnes špenátovú polievku a plnené langoše 🙂 zajtra bravčové so zeleninou a tarhoňa, kurací vývar 🙂

katkaklac
6. dec 2014

dievcata prosim nemate dobry,odskusany recept na plneny medovnik??? ...plni sa ako rolada..ide tam len slivkovy dzem a posekane orechy. A hlavne aby bol neskor taky krehky....🙂. Dakujem.

m_ij_ka
6. dec 2014

naša večera zapečené bagetky so syrom a šunkou

lenka1989
6. dec 2014

@danielaj ako treba poskladat palacinky ? ;)

loknicka
6. dec 2014

Tak pred vianocami aby bolo menej starosti s varenim. Vikend zivanska na plechu, pondelok na dva dni zemiakovy privarok so sekanou, streda vyprazany syr. Stvrtok halusky a hribova polievocka a potom sa uvidi.... 😉

loknicka
6. dec 2014

@katkaklac moja mamina robi vyborny 😉

katkaklac
6. dec 2014

@loknicka a recept by neposkytla???🙂)).

raza
6. dec 2014

zajtra sa chystám na plnené rezne so šampiňónovo-syrovou omáčkou, k tomu pečené zemiačky 🙂

mami.sk
6. dec 2014

Dnes som uvarila cestoviny so špenátom a sušenými paradajkami a zajtra bude slepačí vývar s rezancami a pečená kačička s červenou kapustou a domácou knedľou 😉 Keďže obed bude zajtra časovo náročnejší na prípravu tak som dnes ako dezert urobila banány v čokoláde s piškótami 😉

loknicka
7. dec 2014

@katkaklac zistim napisem 😉

tinuskaha
7. dec 2014

zeleninovy vyvar druh fajne masko(recept z varechy ) k tomu hneda ryza ,opekane zemiaky dezert ovocny spaldovy kolac 😉

loknicka
7. dec 2014

@katkaklac taaak mam.
600g hladkej múky, 4 celé vajíčka, 4 lyžice medu, 100g tuku - hera, 250g práškového cukru, 1 lyžica sódy bikarbóny, 1 lyžica mletej škorice, trocha mletých alebo podrvených klinčekov.
slivkový lekvár, sušené hrozienka, mleté alebo sekané orechy-na plnku.
všetky suroviny na cesto zmiešame a vypracujeme cesto. necháme na noc v chladničke. rozdelíme na 3 časti.
vyvaľkáme a potrieme slivkovým lekvárom-čím viac tým lepšie. posypeme orechami a dáme hrozienka. urobíme závin. tak isto urobíme ďalšie dva. potrieme vajíčkom zmiešaným s mliekom. teplota 170 a cca 3/4 hodiny 🙂

natal12
7. dec 2014

@verka18567 vdaka 🙂 uz nijako to nezahustujes?

alias313
7. dec 2014

@luciok ahoj das mi prosim Ta recept na medovniky? Mam ich z netu asi 10,ale este som medovniky nepiekla....Dakujeeeem

marlenka75
7. dec 2014

Rajčinová omáčka, šišky, maso, vývar z masa, jablková štrudla.

lussya
7. dec 2014

Baby, ja dneska nevarim, som sa pozvala k mame na obed. 😎

zara0201
7. dec 2014

My máme "zelenú polievku". (na hrubo nastrúham kaleráb a pór nakrájam na kolieska, podusím na masle, osolím, ovegetím, zasypem trochou kukuričianky, zalejem vodou, pridám zelený hrášok, zavarím krupicové halušky). K tomu španielske vtáčiky (dnes bravčové, plnené spišskou párkou, vajcom na tvrdo, uhorkou), k tomu výpeková omáčka a tarhoňa. Do toho koláč "brutálnik": makovo orechový bez múky.

erulka77
7. dec 2014

ja varím divinový guláš

alison758
7. dec 2014

moja prva chalupka a nad obedom stale premyslam ista je len zeleninova polievocka

katkaklac
7. dec 2014

@loknicka 🙂,ze maminke dakujem krasne za recept🙂)).

nikita308
7. dec 2014

@loknicka O takom závine som ešte nepočula, tak vyskúšam aj ja... 🙂 akú to má trvanlivosť???

m_ij_ka
7. dec 2014

guláš, bryndzové halušky so slaninkou 🙂

bubo1104
7. dec 2014

dnes - krúpková polievka , bravčové káre na slaninke + zemiaky . Ešte som dopiekla medovníčky , zajtra pozdobím