icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
20. mar 2011

dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 ,len som do tej omáčky nedala maslo

kralicica
20. mar 2011

kuracia polievka, čína (kuracie soté s pórom a čínskou zmesou), ryža a smotanová torta :D manželík prišiel z nemocnice, tak sa treba starať

mia258
20. mar 2011

Grilované kuracie mäsko, šalát alebo zemiaky, zelenina s dresingom.
Na poobedie Apple tart 😉

babullka1
20. mar 2011

dnes našu oblubenu cesnacku a kuracie kusky s kukuricou,sampionmi opekanymi zemiakmi... dalsi obed nas caka u mamy a dalsi u svokry....dnes to bude naaaaarocne 😝 😅

murinka
20. mar 2011

fasirky so zemiakmi+vyvar

titkovamiriam
20. mar 2011

kuracia slížiková polievka,slaná bábovka,pečené kura na červenom víne s kari ryžou a s tou bábovkou 😀 😀

em83
20. mar 2011

dnes slepačia polievka, kura so zeleninou na kyslo a knedlik a mramorový koláčik 🙂

em83
20. mar 2011

@titkovamiriam tá slaná bábovka vyzerá super, možeš mi dat na nu prosim ta receptík? dakujem 🙂

miriamr
20. mar 2011

kurací vvývar s rezancami, zapečené kuracie prsia plnené syrom a schwarwaldskou šunkou, k tomu ryža a ku káve http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30961 😉

renatad
20. mar 2011

tusím všetci kura 😀 😀 😀 u nás sa dnes varilo minimálne, je treba všetko dojesť , je len zeleninovo slížiková polievočka pre deti navarená a dojedli sme sojovo zemiakový guláš a mm si dal ako dezert domacu klobasu 😀 😀 😀

sofinka18
20. mar 2011

dnes bola slepacia polievka so slizikmi a kasicka s rybím file

lenkahrehusova
20. mar 2011

U nás dnes bola slížiková kuracia polievka a pečené mäsko s ryžou.

sharmana
20. mar 2011

rajčinová polievka, čína (morčacie sote s porom, sojovou omačkou, čínskou zeleninou)+ryža

em83
20. mar 2011

@titkovamiriam ďakujem krásne 🙂

iveta6384
21. mar 2011

Dobry den maminky,
chcela som vas poprosit ci niektora nemate recept na roladu z listkoveho cesta, ktore sa potom nakraja na kolieska a pecie. Take slane chutovky. Na mmb som nasla, ale iba potrete kecupom pizza korenie, salama, sunka, syr. Ja som totizto kedysi niekde nasla recept kde islo sa mi zda vajicko, syr, sunka kysla smotana ( taka zmes) tym sa to plnilo, potom nakrajalo a pieklo. Ak mi viete poradit budem rada.
Iveta

michele11
21. mar 2011

@kamajka podobne, najradsej mam take recepty do jedneho hrnca, alebo z pekarnicky, ale obcas musim rodinku potesit a uistit sa, ze som este nezabudla varit 😀 😀 . Napr. vcera som sa nakoniec prekonala s dvoma polievkami a tromi hlavnymi jedlami, dufam, ze bude aspon do stredy pokoj 😀

michele11
21. mar 2011

@iveta6384 ja som dakedy robievala taku vlastnu verziu, vymiesala som smotanu s postruhanym tvrdym syrom, sunku som opiekla na cervenej cibulke, zmiesala, pridala papriku, paradajku, korenie a dala piect. ale myslim, ze by to slo aj tak, ze to este surove nakrajas, zo spodnej strany to trosku pritlac, aby ti plnka nevytiekla, resp. na cesto daj radsej menej plnky a pridaj ju navrch kazdeho rezu.

sofinka18
21. mar 2011
elina313
21. mar 2011

Ahojte žienky,
takže u nás dnes kurací perkelt a domáce halušky 🙂 alebo noky, no ako to kto volá 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37582 😎 myslím, že túto osôbku tu poznáme 😵
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35005

malinovka333
21. mar 2011

@stvura prepáč že tak neskoro posielam ten recept ale vcera som nemala cas.takže JEMNY JABLKOVY KOLAC:
5 vajec,260g práš cukru,1 vanilkovy cukor vymiešame do penista,pridáme preosiatu múku 300g,1 balíček prášku do pečiva,100g mletých orechov,100g hrozienok,a ošúpeme a postrúhame 600g jablk,vsetko dobre premiešame a vylejeme na vymasteny mukou posypany plech,alebo na plech s papierom,ja používam papier na všetko 😀, cesto upečieme pri 180´C asi 30minút,ešte teplý koláč potrieme džemom,najlepšie nejakým pikantným,malinový ríbezľový,ale keď nemáme použijeme aký máme doma 😀,a vrch polejeme ešte roztopenou čokoládou,100g čokolády na varenie a 80g cery.Necháme stuhnúť a podávame 😀 dufam ze bude chutit.Koláč vyzerá asi takto

daniz
21. mar 2011

V sobotu špenát + zemiačky+vajíčko, polievka šampiňónová , na večeru s návštevou pečené koleno + chlebík, horčica,kečup,chren...
v nedeľu u maminy kuracie rezne+zemiaková kaša, morčací vývar s rezancami...a krémeš, dnes dojedáme- mamina nás nabalila a na večeru asi zemiakové pirohy, alebo hríbové rizoto... ešte neviem...
A piekla som tvarohové rožky s hrozienkami

stvura
Odpoveď bola odstránená
mia258
21. mar 2011

Krémové syrové rizoto 😵

iveta6384
21. mar 2011

@michele11
@sofinka18
Dakujem vam 😵 😵 😵

leya
21. mar 2011

@mia258 vyzera to uzasne! 🙂

mia258
21. mar 2011

@leya ďakujem 🙂 dnes som ho robila prvý krát.

bambi2
21. mar 2011

@mia258 mnammm 😝

drobik1
21. mar 2011

ahojte dievcata 😀 my dnes mame hovädzi vyvar,zemiaky a vyprazany karfiol...dezert dnes bude makovnik idem robit.. 😀 😀 😀

titkovamiriam
21. mar 2011

kuracia zo vcera a makove slíže 🙂