icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vaapeter66
16. jan 2015

@verka18567 kolko mate vela omacky.ja neviem,preco mam vzdy malo..ako robite?

katka444
17. jan 2015

Vybrala som z mraznicky zralocie steaky. Este som take masko nepripravovala. Vzdy robim rybu len na masle. Dajte nejaky tip ako pripravit zraloka 🙂

danulaus
17. jan 2015

Dnes masove lasagne a k tomu falosna francuzska polievka

rakywanda
17. jan 2015

@lissbeth mohla by som poprosiť recept na cesto, z ktorého si to robila? manžel videl na FCB video na tento koláč, ale neviem čo to bolo za cesto. díky

rakywanda
17. jan 2015

mletý rezeň so syrom, pyré, uhorkový šalát
dcérka piekla mafínky,
pečený cícer ako slaná pochutina (večer k vínku, pivku)

lissbeth
17. jan 2015

@rakywanda ved prave to ze je toho plny fb ja som to robila podla nemeckeho receptu http://mobile.chefkoch.de/rezepte/m257299140300...
ale lepsie by bolo asi klasicke cesto ako na osie hniezda, toto sa mi zdalo trochu suchsie ale zjedlo sa to cele nakomplet 🙂

trasko
17. jan 2015

Ideme '' do hostiny '' ,tak som piekla pizzove kolieska,tocene palicky so syrom a susenou sunkou a vianocku na zelanie 🙂

nikawero12
17. jan 2015

@daniz dakujem za tip, inšpirovala som sa tebou a tiež som dnes robila pečeného pstruha na masle a bylinkách a k tomu opakané zemiaky

helencek
17. jan 2015

obed..🙂

m_ij_ka
17. jan 2015

gulášová polievka, varené zemiaky, krvavničky, čalamáda 😉

mama79
17. jan 2015

😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖

zuzin78
17. jan 2015

@lissbeth napises mi prosim recept? Dakujem

lissbeth
17. jan 2015

@zuzin78 napisala som ho uz na moj fotoblog lebo uz si druha co pyta recept 🙂

katkabg
17. jan 2015

@trasko ajojky mozes mi poslat recepik na tie slimaciky a tie druhe z listkoveho?Teda co tam davas...dakujem

rendita
17. jan 2015

sladkeeee 🙂 Brownies s banánovo-tvarohovou polevou
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41644-browni...

slimstar
17. jan 2015
m_ij_ka
18. jan 2015

naše raňajky zapekané chlebíky so šunkou a syrom 🙂

trasko
18. jan 2015

@katkabg ahoj,na slimaky-vyvalkas cesto na tenko,potres kecupom,posypes struhanym syrom,oreganom,poukladas platky sunky,zrolujes ako roladu,pokrajas kolieska.vrch posypes este yrom,zvyknem davat olivu navrch,ale zabudla som kupit...a upecies....palicky-vyvalkat cesto na tenko,potries vajcom,posypat solou,ako mas obdlznik cesta,tak len polku posypes syrom struhanym a davala som n drobno pokrajanu susenu sunku,prelozis cesto a zvalkas este,pokrajas palicky a zmotavas,upecies finito....inak fajne su aj s niva syrom mnaam

marlenka75
18. jan 2015

Šampionová krémová polievka, pečené zemiaky, vyprážané bravčové rezne, kyslá uhorka.

gianni
18. jan 2015

hovädzia polievka, hovädzie varené,hubová omáčka s hubovými cestovinami(mašle)...

kaciatko1811
18. jan 2015

@rakywanda ahoj ako si prosim ta robila ten cicer?dik...

inffinity
18. jan 2015

Holky prosim dejte mi inspiraci.. mám plecko a malá chce na štave s ryžou jak to mám spravit bez cibule at to má nejakou chut uplne na prirodno to nechci diky 🙂

lillona
18. jan 2015

Vcera som robila fanky, dnes opekane zemiaky s fasirkami a ako dezert,kym maly spinka si dam vanilkovu zmrzlinu s cokoladovym topingom 🙂

rendita
18. jan 2015
rakywanda
18. jan 2015

@kaciatko1811 namočila som si ho na cca 12 hodín, potom poriadne popreplachovala, osušila, dala som naň rôzne koreniny, soľ a dala ho piecť na plech s papierom cca 45 min na 180 stupňov, priebežne som ho miešala

rakywanda
18. jan 2015

slepačia polievka, kuracie rezne v sézame, ja s pyré, moje lásky s ryžou a skúšam tú nutelovú ružu, no skúšam...muž to pečie s dcérkou 😀 😀 😀

timi1012
18. jan 2015

Dnes sme mali kuracie prsia na smotane plus kolienka 🙂

angel2000
18. jan 2015

dnes cernohorsky rezen s hranolkami, kuracie kridla s omackou a ryza a tiramisu

zuzuz1
18. jan 2015

na dnes sme mali cesnakovu kremovu vyyybornu podla polraicha, a mesko na rasci s tarhonou... ako dezert som este v piatok vecer upackala nepeceny cheescake a autorka mala pravdu - najlepsi je dnes len skoda ze uz je ho tak malo :D

iinuska
18. jan 2015

slepaci vyvar, zapecene kuracie masko so sunkou, syrom, sampionmi a ryzu k tomu. A malinovy puding 😝