icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hobit
21. mar 2011

@mia258 mnam, vyzera vyborne, ako si ho robila?

mia258
21. mar 2011

@hobit
200g ryža, 8dl zeleninový vývar, 2dl biele víno, zväzok cibuľky, 30g masla, 0.5dl olivový olej, 80g niva syr, 80g parmezán, 60g mascarpone, 30g mandle, soľ, korenie, pažítka

Do panvice dáš olej, maslo, cibuľku a restuješ.
Potom pridáš ryžu a ešte chvíľu restuješ, prelievaš pomaly vývar (aby bola ryža celá zaliata).
20 minút pred dokončením pridáš víno, syry a dochutíš soľou a korením.
Ryža musí byť pekne krémová, a na tanier naservíruješ s hrudkou mascarpone, opraženými mandľami a pažítkou 😵

hobit
21. mar 2011

@mia258 dakujem, to urcite vyskusam 🙂

ellit
21. mar 2011

ahojte maminky kucharky, idem si k vam po radu, kedze ste skusenejsie urcite ako ja .Len sa mi nesmejte. Ja milujem langose, ale vzdy som si ten jeden, dva kupila v stanku s obcerstvenim. No ale to je hamba prehamba, ze ich neviem robit. Je vsak milion receptov a tak vas prosim o radu, viete niektora o nejakom recepte, co zvladne aj zaciatocnik a pritom su tie langose bozske? 🙂 Dakujem vopred za akykolvek napad

maculik
21. mar 2011

@ellit presne tak je to aj u mna, takze super, ze si napisala, hned si potom recept skopcim aj ja 🙂
a sup aj do juloviek napisat, co mas nove a tak 😉

em83
21. mar 2011

dnes pórová polievka a zo včera ešte zostalo kura na zelenine na kyslo a cestoviny....

miriamr
21. mar 2011

@ellit ahoj. ja robím len tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15975 sú výborné a cesto môžeš odložiť do chladničky a upiecť čerstvé na druhý deň 😵

eva7780
21. mar 2011

my sme dnes dojedali a zajtra budu asi rezance s tvarohom 😅

ellit
21. mar 2011

@miriamr dakujem a urcite vyskusam 🙂

miriamr
21. mar 2011

@ellit 😉

titkovamiriam
21. mar 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38139 moje langoše ale priznám sa stánkove mam radsej,lebo sa s nimi nemusim babrať 😀 😀

elixia
21. mar 2011

My dnes gratinovane zemiaky, ryba v paprikovej muke oprazena na masle a dusena zelenina 😝

sofinka18
21. mar 2011

dnes polievka z fazulkovych struckov a morcacie masko s paradajkovym pestom s ryzou a tiramisu po prvykrat 😀

miriamr
21. mar 2011

@titkovamiriam 😉 myslím. že je to v podstate to istéé a máš pravdu, super sa s tým cestom robíííí 🙂

lyongirl
21. mar 2011

Ahojte, som tu dávno nebola, tak len také zhrnutie čo sme naposledy mali - plnena paprika, kura s ryžou a uhorkovým šalátom, fraknkfurtská polievka, zajtra kelová polievka + zemiaky s karfiolom:
http://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-zemiaky...

sofinka18
21. mar 2011

plus foto 🙂 😵

lyongirl
21. mar 2011

aaa zabudla som, ešte Tiramisu

bec
21. mar 2011

ahojte kocky, chcem vas poprosit o radu. Hladam recept na ribezlovy kolac - je z gulatej formy, cesto nieco podobne ako linecke, na tom ribezle a na vrchu nieco ako bielkova pena. Nemate taky recept prosim?

mukky
21. mar 2011

ahojte,

niektorá z Vás tu dávala recept už dávnejšie na mnamkový perník/moze byt aj bez pernikoveho korenia/ s tvarohom a lekvárom,orechami...ja som ho už robila ale neopísala som si recept a neviem ho nikde nájsť,ak by niekto vedel receptík tak poprosím 😅 ,možte aj do ip,dakujem 😎

evelyn11
21. mar 2011

ahojte,chcela by som vas poprosit o nejaky jednoduchy recept na tyramisu,ktory zvladnem aj ja.citam si vase prispevky a usudzujem,ze ste dobre kucharky a preto mi pomôzte. ☹ dakujem.

kibuk
22. mar 2011

Chili con carne po nasom 🙂 🙂 😉

drobik1
22. mar 2011

dnes mame gulas kotlikovy 🙂 dezert este zostal a dnes pride svokra 😠 tak hadam nieco prinesie 😝 😝

babullka1
22. mar 2011

dnes bryndzove a vajickove halusky a polievka hraskova

vinka
22. mar 2011

Ja dnes varím ryžovú polievku a madarský guláš 😉

barca25
22. mar 2011

zemiakovy-smotanovy salat,ryba- odvcera🙂 a aj pecienka na stave s ryzou🙂

kaara1980
22. mar 2011

@bec ríbezľové rezy
cesto-40dkg múky miesaná hladka+polohrubá
25dkg tuk na pečenie
15dkg práškový cukor
1 prášok do peč.
4 žltky
cesto vypracovať a rukou roztlačiť na plech.Piecť do polovice pri 180stupňoch.Horúci natrieť ríbezľovým lekvárom a na vrch dať sneh zo 4 bielok+25dkg cukru zmiešaný s ríbezľami.Dať dopiecť.

kaara1980
22. mar 2011

my dnes paradajková so syrom a cestoviny so syrovo-nivovou omáčkou 😉

murinka
22. mar 2011

paradajkova polievka so syrom a maso+zemiaky+jablcka+marinada-zapecene v rure 🙂

daniz
22. mar 2011

Kôprovka a zemiačky / knedla podľa detí..