icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tortelinka
7. mar 2015

@radopp neviem o tom, že by sa cícer varil dlho a bol nejako extra drahý 😕

radopp
7. mar 2015

@sugarfree999 Pozrel som si zloženie pár receptov pre vegánov. Je tam aj med, slanina, kurací vývar ktorý nahradzuješ neupresneným zeleninovým. To nemyslíš vážne!

tortelinka
7. mar 2015

@radopp 😀 😀 , že ťa to ešte baví

sugarfree999
7. mar 2015

@olivka84 áno, to je môj blog. teší ma, že sa ti páči 😵 je mi cťou

sugarfree999
7. mar 2015

@radopp Cícer je absolútne lacný ako všetky ostatné strukoviny. A strukoviny sú veľmi dôležitá zložka vo výžive, ale to určite vieš.

Cícer sa dá na noc namočiť, ráno vodu zleješ a varíš ho v novej, čistej vode.

mexico_16
7. mar 2015

Zajtra zapekany karfiol s kasou, hovadzi vyvar so selestinskymi rezancami,tvarohove gule plnene marhulami a kysnuty slivkovy kolacik s mrveničkou 😉

radopp
7. mar 2015

@sugarfree999 Strukoviny obsahujú nejaké minerály a vitamíny. Prečo mali byť nejak výnimočné?

efci
7. mar 2015

Torticka pre mojho trojročného. 😉

tykat
8. mar 2015

@radopp ....dôležitý = výnimočný??? to odkedy?
ku strukovinám...ak nevieš aký majú v strave význam tak zapni gúúúgl a študuj 🙂

radopp
8. mar 2015

@tykat Myslíš si že keď napíšeš tri otázniky, smajlík a gúúúgl, tak máš pravdu?

veronikax
8. mar 2015

@efci jejoooo 🙂 kraaaasna torta :D aj nasa malicka .... skoro 3 r. ma rada tuto rozpravku 🙂)) krasny dnik prajem 🙂 aaa vsetko najlepsie 🙂

rachel123
8. mar 2015

krasny MDž PRAJEM zienkam vsetkym uzite si dniček hlavne dneska slepacia polievka, kuracie marinovane s hranolkami+ tatarka, pecene stehna s americkymi zemiakmi, ovocne jahodove pohare, mala torticka, sampus a este spravim oblozene chlebiky nech mame a nemusim do utorka varit🙂

tykat
8. mar 2015

@radopp akú pravdu? čo máš proti strukovinám?
tak napíš ty nejaký postup ako sa stravovať a nie len vyrypovať sem chodíš 🙂

david93
8. mar 2015

prosím o radu - synovi chcem urobiť detskú kávu ako im robievali v škôlke, ale nejako sa mi nedarí... stále je to buď horké alebo bez chuti, neporadí niekto ako to robiť správne?

tykat
8. mar 2015

tiež vám žienky prajem pekný MDŽ...dnes nevarím ale dáme si nejakú fajnotku 🙂

tykat
8. mar 2015

@david93 a Caro by mu nechutilo?

jarhal
8. mar 2015

@david93 myslis meltu? my sme ju ako deti pili na hektolitre... meltu uvaris vo vode na pol litra davam 3 pl kavy ...uvarim scedim nalejem do pohara dam cukor a dolejem mlieko je na teb aky pomer mlieka ..najlepsie aby sa hned dalo pit 1/1

david93
8. mar 2015

áno, Meltu, išli sme podľa návodu a bolo to strašne horké

radopp
8. mar 2015

@tykat Strukoviny sa dlho močia a varia. Niektoré príliš dobre nechutia. Prečo by som mal písať rady keď ma o to ľudia nežiadajú?

libka1
8. mar 2015

@david93 ja davam vela mlieka. Horka nie je urcite 😉

cicuska22
8. mar 2015

david93 len trocha kavy a mlieko a osladit ja pouzivam inku je to tiez dobre 🙂

libka1
8. mar 2015

Zemiakove pyre, grilovany losos a miesany salat. Mrkvovo-orechova torta od magalovej. Hovadzi vyvar.
Na ranajky sme mali chlieb s maslom a medvedim cesnakom. Az teraz som zbadala ze uz rastie 😵

rachel123
8. mar 2015

od manzela k MDž

raza
8. mar 2015

u nás to dnes rozvoniava jedna radosť 🙂 maďarský guláš - veeeľmi dobrý, knedľa a ešte sa pečú cesnakové trojuholníky 🙂 mňaaam, zase obžerstvo, ale nevadí 😅

littleflowerka
8. mar 2015

u nas paradajkova polievka netradicne a druhe tradicne: rezne a zemiakova kasa 🙂

jarhal
8. mar 2015

@radopp nielen strukoviny sa mocia ale aj ty mocis a my mocime a oni mocia... 😀

malabiba
8. mar 2015

pečená rybka s gréckym korením + pečené zemiaky, šampiňóny, zelenina, cesnak a rukolový šalát

stellamaris
8. mar 2015

paradajkova polievka so syrom,varene zemiaky a karfiol zapekany.....mame dietu 😉

jankastubka
8. mar 2015

Vcera takato narodeninova torta Makova bez muky.

sugarfree999
8. mar 2015

Urobila som ten najhriešnejší banánový koláč. Predstavte si základ koláča z podrvených oblátok s vanilkovou náplňou v kombinácii s banánmi, šľahačkou a úplne osudovým krémom z kondenzovaného mlieka. 😵 Čistá dokonalosť.
Recept je tu:
http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/03/najhr...