Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sugarfree999 Pozrel som si zloženie pár receptov pre vegánov. Je tam aj med, slanina, kurací vývar ktorý nahradzuješ neupresneným zeleninovým. To nemyslíš vážne!
@radopp 😀 😀 , že ťa to ešte baví
@olivka84 áno, to je môj blog. teší ma, že sa ti páči 😵 je mi cťou
@radopp Cícer je absolútne lacný ako všetky ostatné strukoviny. A strukoviny sú veľmi dôležitá zložka vo výžive, ale to určite vieš.
Cícer sa dá na noc namočiť, ráno vodu zleješ a varíš ho v novej, čistej vode.
Zajtra zapekany karfiol s kasou, hovadzi vyvar so selestinskymi rezancami,tvarohove gule plnene marhulami a kysnuty slivkovy kolacik s mrveničkou 😉
@sugarfree999 Strukoviny obsahujú nejaké minerály a vitamíny. Prečo mali byť nejak výnimočné?
krasny MDž PRAJEM zienkam vsetkym uzite si dniček hlavne dneska slepacia polievka, kuracie marinovane s hranolkami+ tatarka, pecene stehna s americkymi zemiakmi, ovocne jahodove pohare, mala torticka, sampus a este spravim oblozene chlebiky nech mame a nemusim do utorka varit🙂
prosím o radu - synovi chcem urobiť detskú kávu ako im robievali v škôlke, ale nejako sa mi nedarí... stále je to buď horké alebo bez chuti, neporadí niekto ako to robiť správne?
tiež vám žienky prajem pekný MDŽ...dnes nevarím ale dáme si nejakú fajnotku 🙂
áno, Meltu, išli sme podľa návodu a bolo to strašne horké
david93 len trocha kavy a mlieko a osladit ja pouzivam inku je to tiez dobre 🙂
Zemiakove pyre, grilovany losos a miesany salat. Mrkvovo-orechova torta od magalovej. Hovadzi vyvar.
Na ranajky sme mali chlieb s maslom a medvedim cesnakom. Az teraz som zbadala ze uz rastie 😵
u nás to dnes rozvoniava jedna radosť 🙂 maďarský guláš - veeeľmi dobrý, knedľa a ešte sa pečú cesnakové trojuholníky 🙂 mňaaam, zase obžerstvo, ale nevadí 😅
u nas paradajkova polievka netradicne a druhe tradicne: rezne a zemiakova kasa 🙂
paradajkova polievka so syrom,varene zemiaky a karfiol zapekany.....mame dietu 😉
Urobila som ten najhriešnejší banánový koláč. Predstavte si základ koláča z podrvených oblátok s vanilkovou náplňou v kombinácii s banánmi, šľahačkou a úplne osudovým krémom z kondenzovaného mlieka. 😵 Čistá dokonalosť.
Recept je tu:
http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/03/najhr...

@radopp neviem o tom, že by sa cícer varil dlho a bol nejako extra drahý 😕