icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

h2
10. apr 2015

@nikoletka8090 Aký podnetný a užitočný príspevok do diskusie! 😒

jukov
10. apr 2015

Rajčinovú polievku a lángoš - mňam!

krajco
10. apr 2015

My dnes kuraci paprikas s cestovinami

lucya87
10. apr 2015

Dnes zdravo. Teply salat s treskou a kaiserkou.

tortelinka
10. apr 2015

@nikoletka8090 máme tlieskať? 😕

gapre
10. apr 2015

Ja som dnes skusala urobit marlenku, vyzera pekne na pohlad, len sa ju bojim ochutnat 😀 ale snad ju nevyhodim

trudka4
10. apr 2015

Mrkvové šátečky s povidly

Suroviny :
polohrubá mouka 500 g
mrkev nastrouhaná najemno 250 g
máslo nebo margarín 250 g
mletý cukr 2 PL
kypřící prášek do pečiva 1 ks
sůl špetka
povidla podle chuti

Postup :
Suroviny, kromě povidel, smícháme a uhněteme těsto. Hned ho vyválíme natenko. Rozkrájíme na čtverce, na každý dáme povidla a slepíme do tvaru šátečku. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 20 minut. Po vychladnutí můžeme pocukrovat.

pipistrel
10. apr 2015

Chlap mal tento týždeň dovolenku, takže toho bolo dosť 🙂
Pondelok: polievka z nedele, bravcove kare zapečené so syrom a paradajkovou omáčkou na cibulke (recept z varechy)
Utorok: mrkvova polievka, losos, zemiaková kaša, šalát (ľadový šalát, rajčiny, olivy)
Streda: rajcinova polievka, slovenská omeleta (zemiaky, oprazena slaninka s cibulkou, zaliate rozslahanymi vajickami a zapecene v rúre), kyslé uhorky, baranie rohy, feferonky
Štvrtok: zemiaková nakyslo, kuracie kúsky v cestičku, ryža, marhulovy kompot
Piatok: zeleninova polievka, kuracie kúsky zo včera, jogurtovy kremes podľa Polákovej
Sobota: bude zeleninova polievka, šošovicový prívarok s volskym okom
Nedeľa: bude nedeľná polievka, a druhé ešte ani za svet neviem, ale príde mama na obed, tak niečo špeci by som chcela 🙂

A v pondelok už ide muž do roboty, tak zas budem variť menej 🙂

nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
boubelka0021
10. apr 2015

@nikoletka8090 radsej mastne vlasy ako byt zdochla a nechat sa vydrziavat rodicmi....Som dospela zena,matka tak sa staram nie???A neznamena,ze ked varim mam mastne vlasy.Kazda mame kupelnu a sampon predpokladam.

nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
veronicka1901
10. apr 2015

@nikoletka8090 fuha 😔

y65
10. apr 2015

Určite odporúčam všetkým mamičkám stránku najrecept.sk. Vždy tam niečo chutné nájdeme 😝. Páči sa mi, že stále pridávajú nové recepty, ale píšu i fajn články. Mám od nich rada i videá s praktickým návodom. Najskôr sa mi nechcelo lajkovať ich fun page na fb, lebo receptov na nete je veľa, ale neľutujem. Sú veľmi fajn. Posielam i link na fb, ak by ste chceli vyskúšať: https://www.facebook.com/Najrecept.sk?fref=ts.

boubelka0021
10. apr 2015

@nikoletka8090 no vidis nie kazda sme take krasavice ako ty.....Par z nas musia byt aj zienky domace a par lenive z.....ny

nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
h2
10. apr 2015

@nikoletka8090 Vôbec Ti nezávidím, skôr Ťa ľutujem. A pre Tvoju informáciu, nemám mastné vlasy a nie som len pri sporáku. Som aj pri vysávači, prachovke, práčke, žehličke, rýli, motyke... a hlavne pri svojom synovi. Verím, že z neho vyrastie poriadny chlap, na ktorého bude jeho manželka v budúcnosti hrdá a nie povaľač, ktorý sa vyvaľuje pred telkou a čaká, kto mu čo strčí do papule. Príjemné váľanie šuniek želám. 😉

boubelka0021
10. apr 2015

@nikoletka8090 Tak sem nelez a nekomentuj prispevky trapnymi komentarmi nik nato nie je zvedavi.A radsej budem velka hlava ako leniva.By som neprezila keby ze som dospela a rodicia sa mi musia starat o mna ci moju rodinu....A chlap nie som ked sa budem chciet preoperovat,budes prva co to bude vediet ju ??? 😀 😀 😀

boubelka0021
10. apr 2015

@h2 👍👍👍

nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
h2
10. apr 2015

@nikoletka8090 To je ozaj otrasný údel pre chlapca, keď sa ožení. Hlavne, keď si zoberie niekoho, ako si Ty! 😀

konopka
10. apr 2015

@nikoletka8090 nie si ty náhodou náš raduško od Popradu, ci 😀

nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
h2
10. apr 2015

@nikoletka8090 Pá-pá, lúčim sa s Tebou, zachytila som zopár Tvojich príspevkov v iných témach, čím som nadobudla dojem, že si buď z nás robíš srandu (čo by bol ten lepší prípad), alebo to nemáš v hlave všetko v poriadku. A navyše, musím ísť umývať riad po večeri. 😀

nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená