Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naša večera jablková štrúdľa 🙂
@daniz dakujem za recept
Piatok - sobota hustý masový guláš na červenom víne....... Nedela - pondelok ryža a stroganou, u nas stroganou pozostáva s na rezance uprazeneho maska s cibuľkou, pridávame kečup, worcestrovu omáčku, muškátový oriešok, cesnak a dusíme podliate vodou, môže sa zahustit smotanou alebo len múkou + hovädzí vývar, na dnes a zajtra ryža(kedze mam veľa zvýšenej, robila som ako pre armádu) a kuracie prsia zapečené s broskynou a syrom taká klasika........ Plus na nedelu som robila bublaninu s ovocim(broskyne, birovnice) a tvarohom......
ahojte u nás v piatok pečené kuracie stehná na zelenine - stonkový zeler, normálny zeler , jablko, mrkva a k tomu zemiaky varené s pažítkou a ligurčekom / magi/ , polievku som robila zeleninovú s pohánkou
v sobotu sme dojedli a v nedeľu sme robili steak z lososa a nepravej hov. sviečkovice k tomu boli parené baby mrkviči, parená zelená fazuľka, parená zelená špargla, horné časti a šalát - klasický hlávkový, rukola, polníček, mrkva na plátky v dresingu z bieleho jogurtu a francúzskej horčice , polievočku som robila zo zelenej špargle, krémovú , len špargľa, zemiaky soľ a na dochutenie zátrepka z hladkej múky a bieleho jogurtu, všetkým chutila
včera som varila kurací vývar diétny s rezancami a zeleninkou a druhé sme mali tymiánovú ryžu s vareným mäskom z polievky .
U nás je dnes gulašová polievka a bravcova panenka so syrovou omackou a hranolkami
my mame plnenu papriku a sosovicovu polievku
Potrebovala som niečo rýchle, tak dnes kôprová omáčka so zemiakmi a vajcom. Mňam
Dukatove buchticky. Ale buchticky su nakrajana vianocka 🙂
dnes asi šošovičkový prívarok s klobáskou + pečivko
Perkelt s haluskami domacimi a paradajkova polievka
my dnes vajickova polievka a fliacky s novou kapustou 😵
náš obed hrachová kaša s opekanou slaninkou, pečená kačica, knedľa, kapusta 🙂
Ahojte devy... nemate niektora overeny recept na pupavovy sirup? Dakujem moc
francuzske zemiaky s uhorkou
U nás dnes pečené mäsko + zemiačky, uhorkový šalát.
gulasova polievka od vcera a buchty na pare
krémová broklicová s krutónmi a živánska 🙂
zeleninová polievka, zapekané cestoviny so špenátom, bolognes omáčkou, syrom a bešamelom. recept som našla tu u nás a je to celkom fajn. ešte som robila aj žemlovku, aby sa minul tvaroh.. všetko som mala nachystané, aj vajíčka s mliekom vyšlahané.. idem rozmiešať tvaroh a ten skysnutý 😠 šlak by ma trafil 😝 tak som improvvizovala a dala kyslú smotanu vymiešanú s džemom a grécky jogurt s javorovým sirupom, ale teda nič moc tá smotanová hmota 😀 ale dalo sa.. 😅
Dnes a zajtra pečené koleno +rebierka so zemiacikmi, pridala som k tomu aj klobasku a cibuľku........
naša večera obložené chlebíky 🙂
Ahojte, my sme dnes dojedali šošovicovú polievku od včera a voňavý guláš s čerstvým chlebom 😝
Vcera kapustove fliacky, karfiolova polievka, dnes kuraci paprikas s haluskami,jablkovy kolacik a zajtra pecienka s chlebikom a malemu so zem.kasou,salatikom a coko puding.
Vegetariánske quesadillas plnené hummusom, avokádom a fetou. Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/05/veget...
maso cinu hranolky ryza tatarska omacka
dojeme šošovičku a pečivko.
baby poznate nejake dobre recepty na sparglu bielu?teraz je v akcii a este som ju ani nejedla,neviem ako chuti tak by som chcela vyskusat. 🙂 tak sup sem s odskusanymi receptami poprosim. 🙂 😀

z vikendu kotlíkový guláš...