Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Zeleninovy vyvar s krupicovymi haluskami
pecena kacka knedla kapusta
dnes gulas, palacinky s jahodami a poobede ideme opekat kupila som nejaky syr na opekanie tak som zvedava ake to bude, pekny den prajem
paradajkova polievka + zemiakove placky
brokolicová polievka so špaldovými haluškami
domáca sekaná, pre nemäsožravcov tzv. "mixy", zemiaková kaša, uhorkový šalát
marinovane masko a ryža, parene buchty a tekvicova polievka
Ahojte baby tak dnes som spravila krtkovu tortu (ale nie z prasku) ale ostalo mi dost omrviniek z piskotoveho korpusu a ako cukrarku ma nic nenapada 😒 ako ich vyuzit len gule ale chcela by som daco ine skusit mate nejaky napad????
huraaaaaaaaa a ide sa do zahrady, tento rok jedine co mame zasadene v zahrade je bazen, bude bazenova party - rajcinova polievka so slovenskou ryzou a struhanym syrom, domaca pizza, dezert nanuk, zajtra pokracovanie - dojedame polievku a ugrilujeme si kuracie stehienka, upeciem pudingaca, uz sme nastartovany, ideme si uzivat, papa
Dnes jsem napekla Bratislavské rohlíčky.
Receptík :
https://www.modrykonik.sk/blog/trudka4/album/co...
ahojte prikladám aj ja niečo ... panenka hubová omáčka a plnené zemiaky s nivou syrom , guláš no bohužial nie kotlíkový, zemiaky na kyslo so špekáčikom, plnená paprika, a znovu panenka minútková so šampiónmy brynzová omáčka a žemlové knedle vyprážané a na záver plnený kapustný list s kyslou smotanou
My dnes grilovacka,vecer sa dojedla hov.polievka.
Zajtra kolienka s maskom na hrasku a tvarohovo jahodova torta
Ahojte.My sme dnes tiež grilovali - panenku,všetku možnu zeleninu,k tomu bagetky a dresing.
Zajtra sa chystám na hov.vývar, mexický hovädzí gulášik s hráškom,basmati a jahôdkový koláč s posýpkou 😵
Ahojte dnes hrachova polievka a kuracie z fazulou a kukuricou v syrovej omacke,ryza a hranolky 🙂
Peknu nedelu
my dojedáme polievku zo včera zeleninová s krupicovými haluškami, pečené kuracie štvrte, pyré, uhorkový šalát 🙂
Hovadzí vývar, knedla, šalátová omáčka, hovadzie maso, smotanová dorta.
trochu nezvycajne na nedelu ale spaldove palacinky s nutellou, ricottou a jahodami
naša večera žemle celozrnné s tvarohovou pomazánkou a reďkovkami 🙂
naša večera bábovka, kakao 🙂
Dnes som varila fazuľovú polievku s párkami a zemiaky a mleté rezne so syrom.
Mexický guláš so syrom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/333-mexi...
Pecene kur. stehna a pyre 🙂 k tomu cvikla 😀
koprova omacka, volske oko, kolienka 🙂
zapecena brokolica so zemiakmi a veeeela syru na to
v sobotu sme boli v Tatralandii,tak zemiakové osúšky s pečenými vykostenými stehnami, kaiserky, orechovník..
a po ceste sme sa stavili na br. halušky
v nedeľu kurací vývar s rezančekmi, bravčové na mrkve + hrášková ryža, nanuky, večer cestoviny s jahodami + dospeláci grilovačka
včera + dnes dojedáme.

zeleninova polievocka s haluskami, cestoviny vrtulky a kuraci perkeltik 😉