icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mizu89
13. júl 2015

varene zemiaky a masovo-zeleninove fasirky

lucikatn
13. júl 2015

kyslá kapustová polievka s čerstvým domácim chlebom a ríbezľová bublanina s čokoládou (rozlámaný čoko zajac z Veľkej noci) 😀

m_ij_ka
13. júl 2015

držková polievka, zemiakové pyré, mäso na šťave s hráškom 🙂

raszuz
13. júl 2015

@m_ij_ka uz viem, aku polievku najblizsie uvarim 🙂

slimstar
13. júl 2015

Rybací šalát s kayenskou príchuťou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/534-ryba...

bambulalala
13. júl 2015

A zajtra co varime???bo ja nemam tusenie:|

loknicka
13. júl 2015

ahojte baby prosim radu. chystame cez vikend malu oslavu. chcela by som pripravit nejaku mnamku - nechceme grilovat ani gulas to mame kazdu chvilu. nieco co je dobre nie narocne aj financne aj casovo a zasyti... dakujem za rady a receptiky. 🙂

lilimoni
13. júl 2015

@bambulalala sprav zeleninovu polievku a supni rezne do rury a zemiaky na nejaky sposob 🙂 alebo daky privarok 🙂

bambulalala
14. júl 2015

Rezne do rury?zasa som mimo:$ zatial to vidim na bravcove+kuracie dusene a zemiakovu kasu.a polievku neviem,stale robim tie iste dokola uz nam to nechuti...kysle polievky u nas nejdu,ani rajcinove,hriby moc detom este nexcem davat,tak neviem

natalym
14. júl 2015

@bambulalala Neboj, ja varím už 20 rokov stále to isté dookola. Varím, len to čo môj muž zje, sem tam aj iné, len buď to zje zase jedno decko alebo druhé. Vadilo mi to strašne, už mi to nevadí, aspoň nemám veľa možností a nemusím sa trápiť. 😀 😀 😀

bambulalala
14. júl 2015

No,ved toto,mm toho tiez moc neje vzdy sa snazim vymyslet neco nove alebo najdem nejake recepty ale vacsinou bez uspechu☹.a dnes asi aj bez polievky,ja to kaslem,neviem aku...

mijo53
14. júl 2015

ja dnes boršč a pirohy so zemiakovo-tvarohovou plnkou a dobre poliate maslom

mijo53
14. júl 2015

@bambulalala normalne dáš obalené rezne na pekáč do rury a pečú sa všetky naraz, výborná úspora času, z času na čas pozrieš, aby sa nespálili

bambulalala
14. júl 2015

@mijo53 mnam!to by som si dala...ale u mm by to nepreslo.a pod tie rezne co?mast?olej?alebo bez?

mijo53
14. júl 2015

@bambulalala normalne olej, alebo aj masť bravčovú

bambulalala
14. júl 2015

@mijo53 aha,dakujem vyskusam cez vikend..dnes budu bravcove platky na prirodno -mam taky titanovy hrniec a v tom sa to vyborne urobi samo,len podlejem vodou ked treba.zem.kasa a hotovo mozno zeleninkovy salatik

majdus
14. júl 2015

@bambulalala uff, to ja mam manzela v tomto uplne zlaticko. Vsetko mu velmi chuti, aj to, co sa mi nepodari. A to ani neskusam stale nieco nove. Len kvoli sebe, ze ja chcem. Asi by ma porazilo, keby bol taky nijaky, alebo priebercivy. Uff, mas to asi tazke.
My dnes tekvicovy privarok so zemiakmi, zostala spekacka z opekania, tak ju asi oprazim na cibulke a dam na vrch a brokolicova polievka. Vsetko som stihla vcera a urobila som viac, tak zostalo. Dnes fajront...az na tu spekacku. 🙂

lilimoni
14. júl 2015

@bambulalala ja som dala iba papier na pecenie a potrela som ho olejom 🙂 pecene su super. Spravis aj 10 reznov a nemusis sa parit pri sporaku 😀
Ani kremove polievky ti nezjedia? 🙂

bambulalala
14. júl 2015

@lilimoni super,tie rezne,to by mi velmi pomohlo,lebo pri mojich troch stat cele doobedie pri sporaku je hroza.nie ani kremove polievky:@

kamilkak
14. júl 2015

zdravím , ja dnes mám na obed placky z tofu bieleho , plus zeleninkový šalátik 🙂

lucia2358
14. júl 2015

Kuracie mäsko na čínskej zelenine zahustený paradajkovou drťou, ryža, pečené zemiaky.

tykat
14. júl 2015

My dnes bolonske cestoviny, polievka od vcera sosovicova a este je zbytok ryzaku s cerstvym jablkovym kompotom.

rendicka
14. júl 2015

cícerová polievka s krutónmi a dukátové buchtičky..

megika1
14. júl 2015

slané palacinky s kys.smotanou,kôprom + tzatziky

m_ij_ka
14. júl 2015

@raszuz aj u Vás sa tak rýchlo zje ako u nás? 🙂

iinuska
14. júl 2015

spenat, zemiakove pyre, volske oko

raszuz
15. júl 2015

dnes držková a to moje malé, by stále len ryžu s mäskom jedlo, v poslednej dobe záhadne nič neľúbi, aj také veci, čo bežne jedol, tak už neviem ako kombinovať, tak dnes teda tá jeho ryža a kuriacie prsia na šampiónoch

mijo53
15. júl 2015

my sme dojedli boršč od včera a dnes dorobili francúzske zemiaky, uhorkový šalát

raszuz
15. júl 2015

@m_ij_ka ano, mizne raz dva 🙂

m_ij_ka
15. júl 2015

fazuľová polievka, francúzske zemiaky, uhorka