Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My zo vcera dorazime vyvar a mala si nakazala spagety 🙂
Hrstková polievka a špenát so zemiakmi a volský okom.
hrášková polievka s krupicovými haluškami, zemiaková kaša , rezeň v cestíčku, uhorka 🙂
Dnes z kuracich kridel pekelt na smotana s kolienkami
u nás krémová šampionévá polievka a lazane s mletým mäskom a syrom 😉 😉
Paradajková polievka, vysmážaný karfiol a zemiaky...
môžem poprosiť ak má niekto osvedčený recept na wafle?vrátili sme sa z dovolenky a moje deti si ich tam obľúbili,len som to ešte nerobila,tak by som rada vyskúšala.Ďakujem 🙂
@l_e_n_o_c_k_a nejak mi to nejde do kopy nátierkové maslo a tvaroh,,,,,nebolo by lepšie Hera?teraz som ho upiekla,,,,,,,,,,,,,,,,
@karkana ide to dokopy 🙂 len to natierkove maslo aby bolo neochutene 😀
Ahojte dnes mame zapekany karfiol +zemiacky 🙂
U nas svieckova s knedlou a hovadzi vyvar 🙂 varim na dva dni takze zajtra iba nejaky kolacik ukuchtim,asi ribezlovu bublaninu
Pečená krkovička nakrájaná na rezne, ochutená korením na živánsku a s tým pečená zeleninka /mrkva,zeler,cuketa,véééééľa cibule,cesnak/ + ryža. Večer upečiem kompótový koláč pre stavbárov.
hovädzí vývar s niťovkami, palacinky s džemom, šľahačka, granko 🙂
Pečene kura a zemiakova kasa, plus zeleninovy salat..
Naše menu na sobotu a nedelu 🙂
Kysla polievka s klobaskou a so širokymi rezancami
Krkovička v pikantnej medovej marinade s anglickou zeleninou
Ribezlový koláč so snehom
Recept na kolac tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/ribezlovy-kola...
naša večera zabíjačková kaša, čalamáda, pečivo 🙂
Rýchla omeleta z mikrovlnky video
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1763-ryc...
ahojte, tu je nas jedalny na najblizsi tyzden
Ne: morcacie a bravcove maso na prirodno s brusnicovou omackou, zemiakovym pyre a oprazenou cibulkou
Po: gnocchi s bryndzou, slaninkou a pazitkou
Ut: chleba vo vajci/ rybacia pomazanka
St: fazulovy privarok s klobaskou a volskym okom
Stv: cestoviny s mäsom a paradajkovou omackou
Pi: trosku junk food emoticon- hranolky + chilli cheese a mcnuggets - zbytky z mraznicky emoticon
Dnes sme mali na obed kapustovo - krúpove fašírky ) kyslá kapusta , strúhaný syr , 1 vajce , olej 1 PL , 1 PL mlieka , 2 PL tapiokovej múky , korenie , sol , cesnak . K nim zeleninový šalát 🙂mňamka preveliká
@raza Ďakujem 🙂 ja som mala cca 3 kg mrkvy, 2 kg petržlenu, 4 malé zelery, 6 cibul, par strúčikov cesnaku, petržlenová, zelerová vňat aj ligurček, a čistú kurkumu (pár lyžičiek). Na 1 kg zeleniny som dala 150 g soli (ja som dala morskú). Všetko pomlieť alebo posekať, posoliť a nechať stáť do druhého dňa. Potom už len naplniť fľaše a hotovo 🙂
naše raňajky musli s mliekom 🙂
Paradajkova s mozzarellou a druhe.... ani srnky netusia 😀 asi cestovinka s tvarohom 😉
kalerábová polievka s drožďovými guličkami, vyprážaný karfiol, varené zemiaky s maslom a pažítkou, jogurtový dressing 🙂

dnes ešte sa doje žemľovka, na večeru hádam hot-dog.