Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Hokaido polievka, pečené kuracie stehná, ryža a cvikla
ahojte kočky , stráááááášne dlho som tu nebola , idem sa inšpirovať
ja dnes robim sosovicovy privarok s pecenou klobaskou, a nejaku polievocku asi zeleninovu
Dubakova kremova polievka, zeleninive rizoto
Paradajkova polievka, duiatove buchticky. Vcera pirohy zemiakovo bryndzove s opecenou slaninkou a cibulkou. Ale nie som vzorna kucharka, nevyrabala som pirohy, ani nepiekla buchticky, nakolko soplime vsetci, tak aj buchticky aj pirohy su polotovar 😉
Dneska raznici a brokolicova, vcera perkelt a vajickova. 🙂
dnes náš obed: brokolicova polievka, čevabčiči so zemiakovou kašou, hraskom a horčicou a broskynovy kolac.... 🙂 😉
šampionová krémová polievka...pečené kuracie stehienka s kašou a ryžou a k tomu zeleninový šalátik so syrom a bielym jogurtom...
francúzske zemiaky(so slaninkou a klobásou) + uhorkový šalát 😉
polievočku na večeru spravím z bielej a mungo fazule - zapraženú 🙂
az sa hanbim, ked tak pozeram na to vase varenie... ja dnes az cestoviny s vajcom :D
Fánky 😎
@wewerkatka prečo by si sa mala za to hanbiť, raz niečo zložitejšie, inokedy jednoduchšie, raz drahšie, potom lacnejšie
Chilli con carne a domaca pita 🙂
maďarský guláš, tvarohové guľky 🙂
My po tyzdnovej bohatej greckej kuchyni mame hraskovu a liatym cestom, granadir si nakazali deti a my s muzom steak z lososa a salat (uhorka, cherry, cibula, sol, mck, olivac).
Cesnakova kremova polievka, Gulky zo zemiakoveho cesta plnene cerstvymi marhulami posypane tvarohom poliate karamelovou omackou 🙂
Zeleninova polievka s vlockami, cukinovy privarok, palacinky 🙂
marinovane tofu v sojovej omacke, cinska zelenina a ryzove rezance
dojedáme plnenú papriku a guľky v paradajkovej omáčke ale deti si nakázali na večeru cestoviny so syrovou omáčkou a šunkou 🙂
Dnes sme dojedali vyvar a robila som bryndzove halusky, zajtra zemiackova polievka s mletym kuracim maskom, kuracie fasirky pecene v rure, zemiakova kasa , cvikla 🙂
Pečenová paštéta nátierková pochúťka
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/11-pecen...
Zemiakovo-cesnakova polievka so struhanym syrom, rezne v kuchte, nemala som hovädzie mäso, tak su z bravcoveho, dusena ryza, uhorky, miesany salat
burrata, rajciny, bazalka, navrch balsamico
@maja2039 prosim recept na tu polievku 🙂

naše raňajky smotanový jogurt ananásový, rohlík 🙂