icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lilimoni
27. aug 2015

My dnes pecene stehna, pre mna s pecenymi zemiakmi, mala s ryzou a spravim zeleninovu polievku s drobkami 🙂

womankc
27. aug 2015

ja som včera večer varila megamisu šúľancov - dnes si každý dá čo na to chce ......, a ešte plný plech mini podlesníčkov
bola som nervná, lebo mi vzali dcéru do nemocky a robili jej v noci vyšetrenie , tak som si stres doslova vyšúľala na tých šúľancoch

svetlusa12
27. aug 2015

ja som akurat dokoncila granadir, spenatovu polievku na ziadost dcery som spravila uz vcera, takze tu dojeme 🙂

lilimoni
27. aug 2015

@womankc mas moj obdiv, ja mat dceru v nemocnici, tak by som nebola schopna robit sulande ale reznov by vom naklepalaaaaa, pre vsetky skoly v okrese 😀

bambulalala
27. aug 2015

Ahojte,zasa jedna z mojich neznalych otazok...ake sv to obratene rezne?ako sa to robi?
a prosim spravila som slivkove gule,poradte co este ked nemam doma takmer nic?ze babo rad!

milenka74
27. aug 2015

@womankc prajem skore uzdravenie dcerke a dakujem za tip zajtra na obed 😉

lubomira1965
27. aug 2015

slepaciu polievku, a gulaš

lilimoni
27. aug 2015

@bambulalala obratene rezne sa obaluju najskor v struhanke a potom vo vajicku 🙂
Sprav halusky s vajickom alebo rizoto 🙂 mozno daky privarok 🙂

bambulalala
27. aug 2015

Aha,a bez muky?len do struhanky a potom vajko?a ked na plech tak aky kolko oleja?alebo mast?vobec neviem toto.rizoto?ze by?to musim maso rozmrazit...aldm nic rozumnejsie asi nevyhutam.dakujem

lilimoni
27. aug 2015

@bambulalala tu je fajn recept na obratene rezne. Aj ja robim podla neho 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/obratene-rezne...

womankc
27. aug 2015

@milenka74 ďakujem vystrašili nás diagnózou, ale vyzerá to tak , že sa to nepotvrdilo

womankc
27. aug 2015

@lilimoni to je taká prplavá robota, že nemala som aspoň priestor na hysterické myšlienky

lilimoni
27. aug 2015

@womankc aspon, ze mas dietko bez neprijemnej diagnozy 🙂

bambulalala
27. aug 2015

No nic,ani maso nemam,ani vajicka...tak uz neviem co uvarim...xladnicka ako nova 🙂

lilimoni
27. aug 2015

@bambulalala granadir?

martina1305
27. aug 2015

@sonica jeeej to aky preklep sa mi podaril v tej rychlosti 😀 . myslela som, ze som nestihla ani odfotit 🙂)

m_ij_ka
27. aug 2015

cesnaková polievka, zemiaková kaša, rezeň, cvikla 🙂

womankc
27. aug 2015

@lilimoni no odpadlo mi sto kameňov, lebo bolo podozrenie na zápal mozgových blán 😝

lilimoni
27. aug 2015

@womankc fuuuuuu, mount everest ti odpadol 😨

womankc
27. aug 2015

@lilimoni minimálne nakoľko pred rokom švagor mojej švagrinej po tomto zostal doživotne na vozíku a s pomocou dýchania

kaktusik
27. aug 2015

U nas uplna rychlovka dnes - brokolivova kremova a cestoviny s vajickom... zajtra to vidim na frankfurtsku polievku a lievance ;)

rendicka
27. aug 2015

takže vidím že tu tiež frčia palacinky, tie boli včera tvarohové zapekané s kremovou zemiakovo- cukinovou polievkou, tú dojedáme dnes, k tomu zeleninové pšenoto a ráno som stihla ešte upiecť makovník a kakaovník, a pripraviť na večeru vajičkovú natierku :D míňame domáce suroviny od babinky

lilimoni
27. aug 2015

@womankc moj krstny otec po nom dostal schizofreniu a nakoniec sa obesil v pivnici 😖

bambulalala
27. aug 2015

Tak nic.uvarila som cestoviny..budu bud vajickove so slaninkou alebo smotanove.a bodka.dakujem za tipy 🙂

mizu89
27. aug 2015

buchty na pare

womankc
27. aug 2015

@lilimoni aj taký viem byť život 😖

m_ij_ka
27. aug 2015

lievance s jahodami, šľahačka, 🙂

bambulalala
27. aug 2015

Babulky poradtdm nejaku dobru polievocku,nie cesnakovu,nie paradajkovu,nie tekvicovu,nie hribovu,nie strukoviny...hm?s tym mojim je to tazke...

mizu89
27. aug 2015

@bambulalala kuracia,salatova,kysla,rascova,hrstkova,drzkova,gulasova,frankfurtska,mrkvova-zeleninova,spenatova,koprova,karfiolova,zemiakova...

bambulalala
27. aug 2015

@mizu89 diky,ale u nas neprejde ani spenatova,ziadna kysla,ani salatova ale na hrstkovu si prosim receptik 🙂