Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja som včera večer varila megamisu šúľancov - dnes si každý dá čo na to chce ......, a ešte plný plech mini podlesníčkov
bola som nervná, lebo mi vzali dcéru do nemocky a robili jej v noci vyšetrenie , tak som si stres doslova vyšúľala na tých šúľancoch
ja som akurat dokoncila granadir, spenatovu polievku na ziadost dcery som spravila uz vcera, takze tu dojeme 🙂
Ahojte,zasa jedna z mojich neznalych otazok...ake sv to obratene rezne?ako sa to robi?
a prosim spravila som slivkove gule,poradte co este ked nemam doma takmer nic?ze babo rad!
slepaciu polievku, a gulaš
@bambulalala obratene rezne sa obaluju najskor v struhanke a potom vo vajicku 🙂
Sprav halusky s vajickom alebo rizoto 🙂 mozno daky privarok 🙂
Aha,a bez muky?len do struhanky a potom vajko?a ked na plech tak aky kolko oleja?alebo mast?vobec neviem toto.rizoto?ze by?to musim maso rozmrazit...aldm nic rozumnejsie asi nevyhutam.dakujem
@bambulalala tu je fajn recept na obratene rezne. Aj ja robim podla neho 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/obratene-rezne...
No nic,ani maso nemam,ani vajicka...tak uz neviem co uvarim...xladnicka ako nova 🙂
@bambulalala granadir?
@sonica jeeej to aky preklep sa mi podaril v tej rychlosti 😀 . myslela som, ze som nestihla ani odfotit 🙂)
cesnaková polievka, zemiaková kaša, rezeň, cvikla 🙂
U nas uplna rychlovka dnes - brokolivova kremova a cestoviny s vajickom... zajtra to vidim na frankfurtsku polievku a lievance ;)
Tak nic.uvarila som cestoviny..budu bud vajickove so slaninkou alebo smotanove.a bodka.dakujem za tipy 🙂
buchty na pare
lievance s jahodami, šľahačka, 🙂
Babulky poradtdm nejaku dobru polievocku,nie cesnakovu,nie paradajkovu,nie tekvicovu,nie hribovu,nie strukoviny...hm?s tym mojim je to tazke...
@bambulalala kuracia,salatova,kysla,rascova,hrstkova,drzkova,gulasova,frankfurtska,mrkvova-zeleninova,spenatova,koprova,karfiolova,zemiakova...
@mizu89 diky,ale u nas neprejde ani spenatova,ziadna kysla,ani salatova ale na hrstkovu si prosim receptik 🙂

My dnes pecene stehna, pre mna s pecenymi zemiakmi, mala s ryzou a spravim zeleninovu polievku s drobkami 🙂