icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sofinka18
2. apr 2011

karfiolova polievka a kuracie masko na zelenine a ryza s kukuricou , len neviem co upiect 😅

miriamr
2. apr 2011

zeleninová polievka, rybacie fašírky, zemiaky, uhorkový šalát 😵

tin007
2. apr 2011

@titkovamiriam dakujem zistila som, ze teda piect budem az zajtra (od vcera sa rozmrazovala)

eva7780
2. apr 2011

zeleninová polievka,druhé som nerobila,bolo od včera a pudingoš

a2303
2. apr 2011

@martinkatinka

Ja robím pre seba lečo takto: opražím cibuľku, pridám lečo, dusím, pridám bazalku, pretlačený cesnak, vegetu, sojovú omačku trochu vinka. Ja si z neho odoberiem a manželovi nakonci pridám vajíčka.

Môže byt aj so slaninkou a klobáskou, len to je potom trocha ťažšie na žalúdok. Ale kto ako ho má rád.

a2303
2. apr 2011

@hobit Môžem poprosiť recept na tie cestoviny a medové rebrá?
Znie to fantasticky!

a2303
2. apr 2011

Včera boli halušky s vajíčkom a hlávkovkým šalátom. Dnes perkelt, cestoviny, uhorkový šalát. A teraz idem robiť palacinky 🙂

hobit
2. apr 2011

@a2303 o jasne, tu su rebra: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2157
a cestoviny som si vymyslela....kuracie prsia nakrajame a male kocky, posolime, pokorenime podla chuti ako sme zvyknuti, oprazime na oleji, neskor pridame male ruzicky brokolice a kocky cukety, zalejeme smotanou (Rajo ma teraz taku dobru 20%nu), cestoviny uvarime, vsetko zmiesame...mozeme papat studene aj teple, ja som des este pridala kyslu smotaVu a papala studene

a2303
2. apr 2011

@hobit ďakujem moc! určite ich vyskúšam 🙂

titkovamiriam
2. apr 2011

@tin007 ja budem robiť kacku az na veľku noc tiez spi v mrazaku ma 4,8kg 😀 😀 ,dnes som robila-roštenku na leci a ryzu-hovadziu polievku 😉

murinka
2. apr 2011

kuraci perkelt s cestovinami 🙂

tin007
2. apr 2011

Dnes som nevarila, dojedali sme pudingovu zemlovku (bola fantasticka) a slepaciu polievku, co som varila vcera. Zatjra bude kacica, este rano musim skocit (ked ju supnem do truby) kupit knedlu a kapustu. Uz sa strasne tesim, mnam! 😉

ozi
autor
2. apr 2011

@stanca22 , no ja musím povedať, že to tu trochu zanedbávam, teda hlavne v písaní, iba sem chodím po nejakú inšpiráciu, ale som rada, že sa to tu super ujalo... 🙂

no a čo sa týka zápisníka, tak to niéééé, keby si ma poznala, vedela by si, že toto nie je pre mňa 😕 , určite je to riešenie, ja však na toto nie som, hlavne to pri troch krpcoch nejako nestíham, ale možno je to len výhovorka 😅 ...

ozi
autor
2. apr 2011

@zuzana710 , dík, o to mi šlo 😉

lebo ,čo sa týka fantázie varenia, tak to je u mňa strašná bieda, tak aj keď sem teraz nejako nepridávam, čo varím, lebo nestíham, tak aspoň sem chodím po inspirations 😀

tak aspoň dnes dačo pridám, bola som s dcérkou sama, tak som zvrtla špenátik, mňammmmmmm 😵

no idem dačo pohľadať na zajtra 😝

lalus
2. apr 2011

ryža, pecene kura, kysla kapustova polievka...bude aj na zajtra. mozno divna kombinacia, ale mala som otvoreny sacok kyslej kapusty a musela som ho spotrebovat 😅 😀
zajtra este upeciem muffiny

ria_zuzolova
2. apr 2011

Na zajtra rýchlovka - slepačia polievka od dnes, vypražím morčacie medajlónky (polotovar z nemenovaného obchodu 😀 ) a zemiaková kaša (zemiaky uvarené už mám), čalamáda 😎

lalus nič divné na tom nevidím, akurát že ja k pečenému kuriatku radšej zemiaky a šalát - ale to každý podľa svojho gusta. 😉

kaara1980
3. apr 2011

morčacie prsia na kyslo (miesto kuraťa) s cestovinou

lydia22
3. apr 2011

Kuracia polievka a ryzovy nakyp.

lussy23
3. apr 2011

Zeleninová omáčka( sviečková) 🙂

dajna11
3. apr 2011

kuracia polievka....čína s ryžou.....cestoviny so zeleninovoparadajkovou omáčkou....

miruss
3. apr 2011

Slepačia polievka. Sviečková, hovädzie mäso a domáca knedľa. Mňam sme si pochutnali.

sigrid7
3. apr 2011

My sme mali kuraciu polievku a kurací perkelt s haluškami, mňam... 😝

stvura
Odpoveď bola odstránená
barca25
3. apr 2011

vyprazany mozzarelasyr,zemiaky....a dolky s jahod lekvarom a skoricou🙂

miriamr
3. apr 2011

polievka od včera, bravčové kotlety, ryža a uhorkovo-rajčinový šalát 🙂

lucka1987
3. apr 2011

dojedame zaaaas zo vcera a morcaci paprikas.... a kolac hrncekovy s jahodkami a ribezlami a posypkou navrchu 😉

titkovamiriam
3. apr 2011

dnes hrachova polievka,udene s horcicou a zemiakmi ,uhorkový šalat a kysnutý mrežovník

langkofel
3. apr 2011

@stvura ja fenikel pokrajam na mesiaciky, trosku ovarim v slanej vode a potom posypem struhanym parmezanom a polejem roztopenym maslom....Toto podavame ako zeleninovu prilohu,

langkofel
3. apr 2011

jaj a zabudla som napisat, my sme mali dnes obed v prirode - piknik, sama zeleninka surova, syr, slane krekry...a veceru som nasla inspiraciu tu u vas idem robit halusky, super tema, dik dievcence

stvura
Odpoveď bola odstránená