icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lentilka46
17. sep 2015

baby, robievate niektorá špenátové halušky? máte zaručený recept? furt sa mi tie halušky rozpadajú, už som skúšala mnoho receptov z netu...poraďte ako na to, prosííííííííííííím 🙂

lululka555
17. sep 2015

@lentilka46 ja robievam,davam pokrajane spenatove listky,hl.muku.vajicko,sol ,vodu a pretlaceny cesnak.Vzdy sa podaria 😉 ale presne gramaze neviem,davam vacsinou od oka.

1fifinka1
17. sep 2015

Dusene bravcove na kocky, rajcinova omacka, domaca knedla.

slimstar
17. sep 2015
tinuskaha
17. sep 2015

@lentilka46 ja robim halusky z mrazeneho ochuteneho spenatu rozmrazim dam trosku vody vajicko a spaldovu muku vzdy sami podaria 😉 a podavm s nivovou omackou

zuzuz1
17. sep 2015

ja vcera hraskovy krem a dnes zemiaky pecene s klobaskou a slaninou poprasene tymianom 🙂 uz su neni :D

lentilka46
17. sep 2015

@lululka555
@tinuskaha

Ďakujem dievčatá, sskúsim s tou špaldovou 🙂

evina313
17. sep 2015

@82erika dakujem 🙂

nakup
17. sep 2015

ahojte dnes namarinovaná bravčovinka pripravená v podobe steakov medzi toustovými hriankami potreté bilinkovým maslom tatárka a zeleninka

daniz
18. sep 2015

hot-dogy.

jukov
18. sep 2015

včera francúzska polievka a parížsky šalát s čerstvými pečivkom, dnes dojedáme

motiilik
18. sep 2015

Hribova kremova sampionova polievka..knedlu,kapustu a pecene maso...zajtra je u nas mnamfest(kopec farmarskych a mliecnych vyrobkov+ program pre deti a zabava) takze mam veget a o program postarane...a hned navarene aj na nedelu,kedze budeme cely den na akcii... 😉

gucz
18. sep 2015

Dnes máme pečené kuriatko s ryžou, zbytok fazuľovej polievky a poobede niečo upečiem, ale ešte neviem, na čo budú mať deti chuť

romana03
18. sep 2015

My dnes sosovicova kysla polievka, spenatik so zemiakovou kasou a uvarene vajicko.

lubomira1965
18. sep 2015

ja dnes francuzka polievka , gulaš s chlebikom

m_ij_ka
18. sep 2015

šošovicová polievka s hríbami, rizoto, syr 🙂

divozienka26
18. sep 2015

@jukov domaci parizsky salat? mnaaam ...Mozem poprosit recept?

vanilka83
18. sep 2015

ja som vcera varila dusenu cervenu kapustu so zemiakmi a pecene bravcove kare na cibulke a dnes sa chystam robit morcaci paprikas s maslovymi haluskami 😉

womankc
18. sep 2015

@lentilka46 ja dam rozmrazený špenát , mierne zlejem vodu,čo tam bola , ale nie úplne a podľa situácie , lebo niekedy je tam tej vody namrazenej viac, inokedy tam je skoro len špenát , vtedy ju nechám , dám hladkú múku , soľ jedno vajce a cca tak do 30 dkg múky to tak asi zje....... ešte zvyknem dať tak lyžicu masla alebo niečoho takého / ramu a tak / to cesto nesmie byť tuhé ale nesmie byť také tekuté, prosto také polotuhé ...... vždy sa podaria

womankc
18. sep 2015

Ahojte ja som varila borš a la čo dom dal - použila som cibuľu , pór, mrkvu , petržlen, kaleráb, sladkú kapustu , čerstvú cvikľu a paradajkovú šťavu- bol fantastický , ešte som tam picla zvyšok kukurice , ale ozaj tak za lyžicu........
potom som urobila kurací perkelt a cestovinky k tomu

trudka4
18. sep 2015

Dnes k večeři Domácí anglické rohlíky.

https://www.modrykonik.sk/blog/trudka4/album/co...

jukov
18. sep 2015

@divozienka26 cca 600g dietnej salamy, 5 vajec uvarenych na tvrdo, 3 stredne velke uvarene zemiaky v supke, 225ml majolka hellmanns, 125ml tatarska hellmanns - salamu, vajcia a olupane uvarene zemiaky nakrajam na kocecky, v miske zmiesam majolku a tatarsku a zamiesam do surovyn, pridam malu konzervu hrasku aj kukurice - bez stavy a hotovo, nesolit, dobru chut

slimstar
18. sep 2015
lubomira1965
19. sep 2015

nic mam od vcera , ideme na vylet

1mirka1
19. sep 2015

grilovane kuracie prsia pre mna naj medovej omacke https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/album/vi...

mamaoly
19. sep 2015

Na dva dni: kalerábová polievka s krupicovými haluškami, kura na smotane a kolienka 🙂

tatjab001
19. sep 2015

@rendicka poprosila by som recept na ten hruskovy kolac.Dakujem.

jachin
19. sep 2015

Sobota + nedeľa: kapustová polievka, kuracie prsia na paradajkovej omáčke, domáce hranolky. A bublanina, kedže znova máme na záhrade maliny.

libka1
19. sep 2015

morcaci vyvar so zeleninou a slizami, paradajkova kapusta s hovadzim perkeltom, jablkovo-kokosovy kolac. zajtra nevarim, nedela nenedela, dojeme co ostane 😉

matvejka125
19. sep 2015

my dnes zeleninová polievka, špagety so syrom kečupom, zajtra kura na syrovej omáčke a nejaký koláčik