icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

langkofel
3. apr 2011

@stvura tak u nas sa len parmezan pouziva, ale mozno by to nebolo zle aj dakym inym tvrdym syrom...Ja to mam rada, lebo to rozpustene maslo potom rozpusti aj ten syr...mnam...

miluska.h
3. apr 2011

vcera bola morcacia polievka, kuracie prsia obalene v tatarke s cesnakom, k tomu opekane zemiaky, dnes polievka zo vcera a bravcove medailonky na dubakoch s ryzou a uhorkovym salatom

kibuk
3. apr 2011

včera som ešte robila palacinky 🙂 dnes pismenkova polievka a bravčove rezne na prirodno zemiaky a ryža 🙂 a bude aj na zajtra 🙂

lubica69
3. apr 2011

@miluska.h moja prosím ťa a ako si obalovala tie rezne v tatárke???Aj potom do múky či ako 😅 ďakujem

miluska.h
3. apr 2011

@lubica69 kuracie prsia nakrajas na take hrube slize, okorenis, osolis, do misky zarobis tatarku s cesnakom, namocis masko do toho a nakoniec obalis v muke a vyprazis. teraz tento recept bezi v jednej reklame. je to super mnamkove 🙂

sofinka18
3. apr 2011

dnes som robila polievku, co chladnicka dala 🙂 mrkva, karfiol, petrzlen, kalerab, konzerva fazulky, cesnak 🙂 a cestoviny s kuracim maskom s dusenou zeleninkou 🙂

lubica69
3. apr 2011

@miluska.h aha ďakujem krásne Áno videla som aj reklamu len som si to nevedela predstaviť robiť Určite vyskúšam 😝

drobik1
4. apr 2011

dnes slepaci vyvar s rezancami,zemiakovo spenatove pyre a rybie prsty.. 🙂 pekny dnik..

00vladka00
4. apr 2011

@lubica69 ano je to velmi dobre.ja som to uz skusala.

eva7780
4. apr 2011

dnes dojedáme 😵

daniz
4. apr 2011

v sobotu bol ten guláš, ľudia zožralo sa 15 l gulášu za 1,5 dňa...Koláč úplne celý a to ešte svokra doniesla chlebíčky a upiekli sme 2 chleby.No kobylky SAGA- Horor, 😀 😀 😀, včera na večeru bola opekačka-kuracie prsia, domáca slaninka šalátik mňam a dnes rozmýšľam nad niečim ľahkým...Asi marhuľová žemľovka, cestoviny.... netuším

lyongirl
4. apr 2011

dnes fazuľová mliečna a kur. pečienky s tarhoňou

evelyn11
4. apr 2011

Vcera som nevarila.mladsia dcerka mala krst,takze na hostine sme mali polievku s pecenovymi knedlickami,gordon blue+opekane zemiaky,ryza a zeleninova obloha,doboškova torta+zmrzlinovy pohar.mnam!dobre nam bolo!!! 😀 😀

evelyn11
4. apr 2011

dnes sme dojedali zo soboty.... 😖

tin007
4. apr 2011

Dnes som urobila hraskovy krem s kyslou smotanou a zapecenymi rozkami so syrom (mnam) a struhany jablkovy kolac. Na veceru je kacica zo vcera, zajtra urobim asi svieckovu s cestovinami.

tosomja
4. apr 2011

My sme dnes obedovali kuracie s kukuricou a hráškom s ryžou, paradajkovú polievku 🙂 a idem skontrolovať, ako mi vytuhla poleva na punčovom koláčiku 😀

egyptanka
4. apr 2011

@tin007 ako robis ten hraskovy krem?

lubica69
4. apr 2011

@00vladka00 super tak vyskúšam
@majina.b díkyyy 😉

00vladka00
4. apr 2011

na obed sme ešte dojedali z nedele a na večeru budu chlebove placky.uvidime ake to bude.

langkofel
4. apr 2011

@00vladka00 chlebove placky? 😕 😕 😕 a to je co?

langkofel
4. apr 2011

ja idem na veceru robit palacinky 🙄 , pre malu z nutelou a pre mna zo sunkou a syrom 😝

titkovamiriam
4. apr 2011

Dnes dojedáme a vecer som spravila topinky so syrom a cesnakom 🙂

tin007
4. apr 2011

@egyptanka na masle (asi tak 50-60 g) som oprazila jednu vacsiu cibulu, pridala 450 g mrazeneho hrasku, doliala 1 l vody, dala asi lyzicu podravky a trochu majoranky. nechala som to zovriet a potom varila tak 5 minut. nakoniec som polievku rozmixovala a pridala do nej kelimok kyslej smotany.

klementina
4. apr 2011

robite detom (2rocnym) kuraciu pecienku? som dnes kupila, a mi muz hovoril, ze ved to mala nemoze jest a urcite jej to nebude chutit. ma to ani nenapadlo, som to uz velmi dlho nejedla, tak som dostala chut. ako ju robite, ak ju robite aj pre deti? dakujem

drobik1
4. apr 2011

@klementina ahoj n ja ju robim ale moj maly ju nezje vzdy..ked ju vyprazim tak mi ju nezje ale ked ju spravim len tak na cibulke tak mi ju bez problemov zje.. 🙂

l.lara
4. apr 2011

@klementina pecienku nemozu tehotne, kvoli vysokemu obsahu vitaminu A, ale detom som ju bezne robila, normalne restovanu na cibulke, podliat vodou, pridat cervenu papriku. nakoniec vegeta bez glutamanu a majoranka. moze sa trosku zahustit zatrepkou z hl.muky..

klementina
4. apr 2011

dakujem, tak zajtra vyskusam.

firstbaby
5. apr 2011

ahojte kocky...dnes francuzske zemiaky a este musim nieco vymysliet pre malu slecnu 😉