Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
mrkvovu kremovu polievku
cesnacku 🙂
V sobotu sme mali rezančekovú polievku, paradajkovú kapustu, na večeru cestovina s trvarohom,
v nedeľu kalerábiková polievka so zemiačkami a maďarský guláš + domáca knedľa, ako dezert - marhuľkový piškótový koláč so želatínou
v pondelok - šošovičková polievka + pečivo
dnes - chlebík vo vajíčku ,zeleninkový šalát.
Francuzske zemiaky. 🙂
Kapustnica, varil manzel 🙂
dnes "pozametaná chladnička" do plnenej zapečenej tekvice...
......................u nas zemiakove placky 🙂 🙂 🙂
karfiolová polievka, francúzske zemiaky, uhorka 🙂
my dnes zeleninová polievka, segedínsky guláš
polievku zeleninovo šošovicovú a dojedáme ešte pečeného zajaca s plnkou od nedele 🙂
Encian v listkovom ceste so zemiakmi a brusnicovou omackou
včera kapustné halušky s opečenou slaninkou a dnes francuské zemiaky s tatarskou 😉
naša večera trošku kalorická 😀 kačacia pečeň, chlieb, soľ 🙂
morcaci vyvar, spenat, zemiaky a volske oko
zemiaková mliečna polievka, hlivový paprikáš, knedľa
Ahojte kočky,
dávate do vanilkových rožtekov aj vajíčka? Ja idem poobede s deťmi prvýkrát robiť, vianočné ešte nevypekám, to je na mňa skoro, ale Adel potrebuje do školy, keďže od pondelka bude ich škola predávať koláčiky na vianočnom trhu. No a s medovníkmi sa mi piplať nechce, toto mi príde také praktickejšie 🙂
Akurát že čo pozerám recepty, tak v niektorých je len múka, maslo, cukor, orechy, v iných aj žĺtka.
Ďakujem 🙂
naše raňajky smotanový jogurt ananásový s rohlíkom 🙂
toto vyzera dobre a je to uz aj odkusene............
@mijo53 hlivovy paprikas je teraz in 🙂)
Zbožňujem čokoládu a tento brownies je fakt skvelý 😀 😀
https://tipnajedlo.sk/recepty/brownies
Ahojte, chcem robit fazulovu omacku. Mate nejaku overenu fazulu z obchodu, ktora po dvoch hodinach varenia ozaj zmakne a je dobra na omacku. Ja vsade kde kupim fazulu je tvrda, ak neratam tu z trhu...dakujem!!!!
Dnes sa podarila kuracia polievka a pecene plnene kuracie nozky s ryzou.
Plnka je s pecienkami.
@misulikes Nemas nahodou tlakovy hrniec? Tam podla mna mozno uvarit aj tu najtvrdsiu fazulu hoci aj na blato 😀

Zo včera mi zostalo zemiakové piré tak len opečiem slaninku s cibulkou a krupicu zo škoricou 😉