Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
v práci pečienka s ryžou
doma bude kurací paprikáš s cestovinou a pre mňa urobím niečo z údeného tofu
naša večera hot dogy s horčicou 🙂
Na veceru hlivovy perkelt so spaldovymi haluskami. Taky to malo uspech,ze zostala ledva 1porcia halusiek.. Takze ja na obed si ten zvysok spravim s vajcom,dufam,ze mi to bude stacit.
Linecké kvietky s lentilkami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/908-line...
@rendicka ja dufam,ze mama spravi bratislavske makove rozky a hadam sa odhodla aj na ten stedrak. My sa vzdy dohodneme,ktora co napecie a vymiename si. Kedze uz robim a stupli subestz relativne mali,tak hadam stihnem aspon moju klasiku,aby bolo za co vymenit makove rozky.🙂
Boze,normalne asi pojdem prehrabat mrazak ci sa tam nejaky mak neschovava. Raz sme si s detmi dali palacinky plnene makom. Podaktori sa cudovali,ale bolo to mnamkove. Natrela som to aj lekvarom a plus mak.
naše raňajky mrkvová nátierka, rohlíky 🙂
polievka od včera zeleninová s krupicovými haluškami, strapačky s tvarohom
Dnes planujem varit rybu zo zemiakmi 🙂
Fazuľová polievka, francúzske zemiaky
kurací perkelt dnes budeme mat
rajčinová polievka so syrom, palacinky s černicovým džemom, šľahačka, granko 🙂
Ryzu v mlieku
ked sem davate fotky tak som neustale hladna 🙂 nerobte mi to 🙂
Sosovicova na kyslo a prekladane zemiaky s maskom ☺
práve dopečená bábovka s hrozienkami 🙂
dnes granadir a na zajtra krémové hríbove rizoto
naša večera bryndzové halušky so slaninkou 😉
Ahojte.Viem ze je x receptov na Parizske rozky,ale ja by som predsa poprosila odskusane a najlepsie recepty na tie rozky.Budem vam vdacna 🙂 niekde pise sa dava do cesta muka,niekde struhanka,niekde vobec...hm,chcem naozaj fajne parizske rozky dakujem 🙂
Maminky kucharocky prosim vas viete mi poradit co by sa dalo urobit na zajtrajsi obed s moravskeho udeneho masa?.....surne potrebujem minut, a nic ine okrem privarku ma s tym nenapada, co by sa z toho dalo?....je toho dost,a konci mu zaruka a na ranajky by sme zjedli akurat kusok opeceneho a zvysok by zostal, co by sa z toho dalo na obed okrem privarku? Dakujem.
karfiolová polievka, pečené mäso, knedľa, kapusta 🙂

dnes to necham na manzela 🙂