icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mamka_danka
26. nov 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

dnes to necham na manzela 🙂

rakywanda
26. nov 2015

v práci pečienka s ryžou
doma bude kurací paprikáš s cestovinou a pre mňa urobím niečo z údeného tofu

zgamd
26. nov 2015

Cestovinový šalát s kuracím mäskom a zeleninu.... A krtkova torta

m_ij_ka
26. nov 2015

naša večera hot dogy s horčicou 🙂

rendicka
26. nov 2015

obed krúpková polievka so zeleninou, domáce makové rezance, ruka hore kto je taký závislák od maku ako ja 🙂
a na večeru domáce pľundrové pečivo...komplikované veci sa najradšej robia večer...

siska53
26. nov 2015

@rendicka mak milujem,aj uplne bez nicoho,len ocukrovany a trochu mokry.🙂.

siska53
26. nov 2015

Na veceru hlivovy perkelt so spaldovymi haluskami. Taky to malo uspech,ze zostala ledva 1porcia halusiek.. Takze ja na obed si ten zvysok spravim s vajcom,dufam,ze mi to bude stacit.

slimstar
26. nov 2015
rendicka
26. nov 2015

@siska53 "môj človek" tento týždeň som dostala ďalšiu zásobu maku od rodičov, len je ešte mokrý keďže som ho premývala...teším sa na štedrák čo si upečiem na vianoce

siska53
26. nov 2015

@rendicka ja dufam,ze mama spravi bratislavske makove rozky a hadam sa odhodla aj na ten stedrak. My sa vzdy dohodneme,ktora co napecie a vymiename si. Kedze uz robim a stupli subestz relativne mali,tak hadam stihnem aspon moju klasiku,aby bolo za co vymenit makove rozky.🙂
Boze,normalne asi pojdem prehrabat mrazak ci sa tam nejaky mak neschovava. Raz sme si s detmi dali palacinky plnene makom. Podaktori sa cudovali,ale bolo to mnamkove. Natrela som to aj lekvarom a plus mak.

rendicka
27. nov 2015

@siska53 veď makové palacinky sú bežne v ponuke 🙂
moja najdivnejšia kombinácia maku bola s ryžou na brigáde v rakúskom hotely, keď došli cestoviny :D

m_ij_ka
27. nov 2015

naše raňajky mrkvová nátierka, rohlíky 🙂

mijo53
27. nov 2015

polievka od včera zeleninová s krupicovými haluškami, strapačky s tvarohom

agnes9
27. nov 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

Dnes planujem varit rybu zo zemiakmi 🙂

matvejka125
27. nov 2015

Fazuľová polievka, francúzske zemiaky

jarmila64
27. nov 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

kurací perkelt dnes budeme mat

m_ij_ka
27. nov 2015

rajčinová polievka so syrom, palacinky s černicovým džemom, šľahačka, granko 🙂

googlinqa
27. nov 2015

Ryzu v mlieku

lucya87
27. nov 2015

Dnes spenatove cestoviny s omackou co dala chladnicka 😉

betka239
27. nov 2015
Používateľ betka239 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od betka239.

ked sem davate fotky tak som neustale hladna 🙂 nerobte mi to 🙂

linddi
27. nov 2015

Sosovicova na kyslo a prekladane zemiaky s maskom ☺

m_ij_ka
27. nov 2015

práve dopečená bábovka s hrozienkami 🙂

majuska77
27. nov 2015

dnes granadir a na zajtra krémové hríbove rizoto

m_ij_ka
27. nov 2015

naša večera bryndzové halušky so slaninkou 😉

siska53
27. nov 2015

@m_ij_ka tie planujmem ja na zajtra na obed a zeleninova polievka k tomu.

hatapkagb
27. nov 2015

Ahojte.Viem ze je x receptov na Parizske rozky,ale ja by som predsa poprosila odskusane a najlepsie recepty na tie rozky.Budem vam vdacna 🙂 niekde pise sa dava do cesta muka,niekde struhanka,niekde vobec...hm,chcem naozaj fajne parizske rozky dakujem 🙂

j93375
28. nov 2015

Maminky kucharocky prosim vas viete mi poradit co by sa dalo urobit na zajtrajsi obed s moravskeho udeneho masa?.....surne potrebujem minut, a nic ine okrem privarku ma s tym nenapada, co by sa z toho dalo?....je toho dost,a konci mu zaruka a na ranajky by sme zjedli akurat kusok opeceneho a zvysok by zostal, co by sa z toho dalo na obed okrem privarku? Dakujem.

luciasing
28. nov 2015

@j93375 ja by som si to urobila s kyslou dusenou kapustou a zemiačky 🙂 teraz keď som tehotná všade dávam kapustu :D

j93375
28. nov 2015

@luciasing to znie dobre, a ako si myslela?.....ja to robievam na plech zemiaky, kyslu kapustu a na to kuracie stehna, a toto tiez len tak zapiect, ci treba maso vopred nejak opiect?, a mam to dat cele ci platky?....dakujem.

m_ij_ka
28. nov 2015

karfiolová polievka, pečené mäso, knedľa, kapusta 🙂