icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

iinuska
18. dec 2015

zapecena brokolica so zemiakmi a syrom

maminkajanka84
18. dec 2015

@lucya87 krasne vianocne sviatky aj tebe,sikulka,a hlavne maly pomocnik tie deti su proste uzasne a NASE 🙂

maba
18. dec 2015

maba
Nemáte overený recept na divinu?Dostali sme diviaka a srnca a ja neviem čo s tým.

siska53
19. dec 2015

Kuracia polievka. Kuracie na prirodno so zeleninou a pseno. Plus cvikla.

lajlilinka
19. dec 2015

Dnes klasický hovädzí guláš s chlebom a zajtra zeleninova polievka a z toho istého maska máme guláš maďarský s knedlou... 😉

iinuska
19. dec 2015

paradajkova polievka so syrom, bryndzove halusky

zuzka56
19. dec 2015

Hovädzia polievka

m_ij_ka
19. dec 2015

vývar z kačacích drobov so zeleninou a niťovkami, varené zemiaky , čevapčiči, horčica, cibuľa 🙂

babulka1978
19. dec 2015

Pomaly varene hovadzie na korenovej zeleninke, zemiaky na cibulke.

maminka1986
19. dec 2015

Granadiersky pochod s kyslými uhorkami.cibulka robená na masti-užasna chut a vona

maminka1986
19. dec 2015

@maba ahoj vyskušaj rezne🙂 su super a ajz jelenice ešte mäkkšie ako bravčové!!
daj ich na jeden den do medvedieho cesnaku-alebo obyčajneho,medvedi je jemnejší a kalsicky vypraz v trojobale vybornéé s ryžou či zemiaky,alebo pečený diviak na víne tiež daj do pácu den pre tým-sol,korenie,borievky, potom daj piectt podlej vinkom červeným k tomu zeniačiky pečené alebo guláš z diviny skus kukna nete

rakywanda
19. dec 2015

na obed jaterničky so zemiakmi, o zajtrajšku sa zatiaľ diskutuje 😀

libka1
19. dec 2015

pecena cvikla 😀

brcka252
19. dec 2015
Používateľ brcka252 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od brcka252.

guláš 🙂

m_ij_ka
19. dec 2015

práve dopečená druhá várka lineckých koláčikov, šuhajdy, grilážky, nepečená kokosová roláda, rafaello, bryndzové paličky z lístkového cesta, oškvarkové pagáče

usmiateslniecko
19. dec 2015

Esteze ja mam taku fantasticku svokru, napiekla 8druhov kolacikov a podelila sa aj s nami. Takze ja tentro rok upeciem az na stedry den taky zdravy makovy kolac z gulaneho cesta a potom nieco riadne kremove na Silvestra. Ja som sa tento rok naplno venovala dcerke, kedze bude mat 8mesiacov tak akosi vyciti, ze ked chcem nieco robit tak ona prave vtedy nechce spinkat ale sa hrat. No ale dnes som aspom stihla ozdobit stromcek tak sa uz vytesujem 😀

m_ij_ka
19. dec 2015

naša večera bola dnes rýchla jednohubky s klobáskou, syrom a cherry rajčinkami 🙂

slimstar
19. dec 2015
zarabono
19. dec 2015

Dnes grilovana panenka,omacka z varenych gastanov,zemiakovo pastrnakove pyre-podla habovcov,napiekli sme medovniky,linecke,kokosove,vanilkovoskoricove rozky,kavove zrna,kosicky so zltkovou a karamelovou plnkou a krhke zlepovane. Kolieska a robila som domaci baylies

digehe
19. dec 2015

polievka slepacia s rezancami, rezne na lečovom základe s ryžou, a z mrazáka vytiahnutý kakaový závin 🙂

ingrid56
19. dec 2015

Najde sa nejaky dobry receptik na rafaelo? 😉

tykat
20. dec 2015

Dnes hrachova s opecenym rozkom (chlap s parkom), bryndzove halusky so slaninkou, ledva fucim 🙂

maminka1986
20. dec 2015

dnes zeleninková s hribami a mrveničkou
kuracie prsia v cetstičku,ryža,ladový šalat s octovou zalievkou 🙂

zuzka56
20. dec 2015

Bravčové na kečupe, zemiakové pyré, hovädzia polievka s rezancami, pečiem medvedie labky, kavové hviezdičky, gaštanové šuhajdy

pipinka4
20. dec 2015

Taaaak a my sme dnes mali spenatovu kremovu s krutonmi a zemiakovu placku plnenu bravcovym sote a so syrom. Riadna mnamka ;)

rakywanda
20. dec 2015

obrátené rezne a ryža
chystám sa na oreo tortu

rakywanda
20. dec 2015

@ingrid56 kolegynka robí: 1 vanilka, 20 dkg cukru, 1 dcl vody, 1 cera
vymiešať nad parou, nechať vychladnúť, pridať 20 dkg sušeného mlieka, 20 dkg kokosu. všetko spolu vymiešať a tvarovať guličky, do vnútra môžeš dať lieskový orech alebo kúsok čoko. obaľovať v kokose.

m_ij_ka
20. dec 2015

naša večera omeleta so slaninou, rohlíky 🙂

stellamaris
20. dec 2015

@m_ij_ka mnamoznu veceru ste mali 🙂 ked budem zdrava,dam si aj ja,iba teraz zlcnik nedovoli 😢 My dnes na vecer spenatovu polievku.

karkana
20. dec 2015

my dnes vyprážané kura ,zemiaky a škvarkové pagáče a trochu z toho cesta aj s lekvárom buchty 😉 😉 ináč na vianoce svokra robila marlenkove guľky-vynikajúce nepečené a rýchlo,,,,idem aj upiecť z dvojitej dávky,,,,recept je na nete