Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lucya87 krasne vianocne sviatky aj tebe,sikulka,a hlavne maly pomocnik tie deti su proste uzasne a NASE 🙂
maba
Nemáte overený recept na divinu?Dostali sme diviaka a srnca a ja neviem čo s tým.
Kuracia polievka. Kuracie na prirodno so zeleninou a pseno. Plus cvikla.
Dnes klasický hovädzí guláš s chlebom a zajtra zeleninova polievka a z toho istého maska máme guláš maďarský s knedlou... 😉
paradajkova polievka so syrom, bryndzove halusky
Hovädzia polievka
vývar z kačacích drobov so zeleninou a niťovkami, varené zemiaky , čevapčiči, horčica, cibuľa 🙂
Pomaly varene hovadzie na korenovej zeleninke, zemiaky na cibulke.
Granadiersky pochod s kyslými uhorkami.cibulka robená na masti-užasna chut a vona
@maba ahoj vyskušaj rezne🙂 su super a ajz jelenice ešte mäkkšie ako bravčové!!
daj ich na jeden den do medvedieho cesnaku-alebo obyčajneho,medvedi je jemnejší a kalsicky vypraz v trojobale vybornéé s ryžou či zemiaky,alebo pečený diviak na víne tiež daj do pácu den pre tým-sol,korenie,borievky, potom daj piectt podlej vinkom červeným k tomu zeniačiky pečené alebo guláš z diviny skus kukna nete
na obed jaterničky so zemiakmi, o zajtrajšku sa zatiaľ diskutuje 😀
pecena cvikla 😀
guláš 🙂
práve dopečená druhá várka lineckých koláčikov, šuhajdy, grilážky, nepečená kokosová roláda, rafaello, bryndzové paličky z lístkového cesta, oškvarkové pagáče
Esteze ja mam taku fantasticku svokru, napiekla 8druhov kolacikov a podelila sa aj s nami. Takze ja tentro rok upeciem az na stedry den taky zdravy makovy kolac z gulaneho cesta a potom nieco riadne kremove na Silvestra. Ja som sa tento rok naplno venovala dcerke, kedze bude mat 8mesiacov tak akosi vyciti, ze ked chcem nieco robit tak ona prave vtedy nechce spinkat ale sa hrat. No ale dnes som aspom stihla ozdobit stromcek tak sa uz vytesujem 😀
naša večera bola dnes rýchla jednohubky s klobáskou, syrom a cherry rajčinkami 🙂
Pečené jablká s ovocím recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1670-pec...
Dnes grilovana panenka,omacka z varenych gastanov,zemiakovo pastrnakove pyre-podla habovcov,napiekli sme medovniky,linecke,kokosove,vanilkovoskoricove rozky,kavove zrna,kosicky so zltkovou a karamelovou plnkou a krhke zlepovane. Kolieska a robila som domaci baylies
polievka slepacia s rezancami, rezne na lečovom základe s ryžou, a z mrazáka vytiahnutý kakaový závin 🙂
Najde sa nejaky dobry receptik na rafaelo? 😉
Dnes hrachova s opecenym rozkom (chlap s parkom), bryndzove halusky so slaninkou, ledva fucim 🙂
dnes zeleninková s hribami a mrveničkou
kuracie prsia v cetstičku,ryža,ladový šalat s octovou zalievkou 🙂
Bravčové na kečupe, zemiakové pyré, hovädzia polievka s rezancami, pečiem medvedie labky, kavové hviezdičky, gaštanové šuhajdy
Taaaak a my sme dnes mali spenatovu kremovu s krutonmi a zemiakovu placku plnenu bravcovym sote a so syrom. Riadna mnamka ;)
obrátené rezne a ryža
chystám sa na oreo tortu
naša večera omeleta so slaninou, rohlíky 🙂
@m_ij_ka mnamoznu veceru ste mali 🙂 ked budem zdrava,dam si aj ja,iba teraz zlcnik nedovoli 😢 My dnes na vecer spenatovu polievku.
my dnes vyprážané kura ,zemiaky a škvarkové pagáče a trochu z toho cesta aj s lekvárom buchty 😉 😉 ináč na vianoce svokra robila marlenkove guľky-vynikajúce nepečené a rýchlo,,,,idem aj upiecť z dvojitej dávky,,,,recept je na nete

zapecena brokolica so zemiakmi a syrom