icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

monikaresovska
30. dec 2015

@stellamaris dakujem

monikaresovska
30. dec 2015

@adulikka dakujem, ja som robila vianocne suchare a tam išli bielka iba, našla som recept na nejake kokosové oči, tak idem vyskusat🙂

gucz
30. dec 2015

Dnes sme mali na obed špagety so syrovo-smotanovou omáčkou so šunkou. Na večeru sme si spravili hot-dogy. Zajtra budeme mat k obedu guláš . Bude ho variť svokor zo srnčieho a hovädzieho mäsa ☺

libka1
30. dec 2015

hrachova kasa s udenym masom

m_ij_ka
30. dec 2015

my sme si na večeru dali obložené chlebíky 🙂

adulikka
30. dec 2015

A práve dokrájala domáce rezance do zajtrajšej rezancovej polievky.A rezne a zemiakova kaša a čerešnový kompót domáci. Oni smiešne tie rezance vyzerajú na fotke.

adulikka
30. dec 2015

http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/parizske-rozky/

@monikaresovska teraz by sa mi zišli tvoje žľtka. Chcela robiť tieto parížske rožky. Ale bielka pridala do koláča aj do rezancov a zajtra ich pridám do obaľovania rezňov.

majuska77
31. dec 2015

My ideme suce dnes k nasim,ale robila som vcera vecer este spenatovu roladu a oreo cheesecake,bereme so sebou 😝

vivusika
31. dec 2015

My dnes máme na obed od včera zapekané cestoviny a na večeru kapustnica, kuracie prsia so šunkou a syrom, hranolky a zeleninový šalát 🙂 A aby nebolo málo koláčov, tak som včera ešte urobila orechový koláč na oblátke a čokoládovú roládu 😀

m_ij_ka
31. dec 2015

fazuľová polievka s údeným mäsom, hovädzie kocky na smotane,knedľa, orechový kysnutý koláč 🙂

mijo53
31. dec 2015

Plnená kapusta, obložené chlebíčky, obrátený jablkový koláč

stellamaris
31. dec 2015

@1tatiana137 ja nemam bielka rada,z nich jedava omeletku manzel 😉 inak urobit konak je tiez dobry napad 😀

gianni
1. jan 2016

Novoročný obed z diviny- robil manžel...

betka239
1. jan 2016
Používateľ betka239 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od betka239.

ja som dnes dostala chut na hovadzi vyvar 🙂

michaela1711
1. jan 2016

@gianni ako šéfkuchár, obdivujem keď takto muž varí aj môj občas uvarí 🙂

boubelka0021
1. jan 2016

@lucya87 Mozem poprosit recept na karamelky a ako dlho vydrzia popripade kde ich uskladnovat

mijo53
2. jan 2016

polievka z kuracích drobov, rezance, kuracie pečienky a našla som 1 kuracie stehno v mrazničke, tak to podusíme, ryža, kyslá uhorka alebo kompót, podľa výberu

autumn11
2. jan 2016

panenka s pečenou zeleninou a smotanovou omáčkou a ako dezert smotanová torta s ovocím.

m_ij_ka
2. jan 2016

šampiňónová polievka, varené zemiaky a pečené krvavničky a klobásky, čalamáda 🙂

slimstar
2. jan 2016

Šošovicová polievka so zeleninou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1617-sos...

travnerka12
2. jan 2016
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

mne sa dnes nejako ani varit nechcelo, tak som len malemu urobila kremovu zeleninovu polievku a len tak masko na prirodno s ryzou, ziadne velke kulinarske umenie :P

elienocka
2. jan 2016

@gianni ako robis tie coko lizatka?dakujem

mirage
2. jan 2016

@matvejka125 bez slaniny? 😉

matvejka125
2. jan 2016

@mirage áno bez diétne, ale aj tak chutné

lucya87
2. jan 2016

@boubelka0021 u nas vydrzali cca tyzden. Mala som ich v chladnicke.
http://www.kreativita.info/domace-maslove-karam...
Len varit ich treba cca hodinu mozno aj viac. Kym nemas uplne tuhy karamel.

gianni
3. jan 2016

@elienocka mám na to silikonovu formu z lidla + palicky,no a horka cokolada, kokosový olej,orechy,suš. brusnice,môžeš aj med a šup do chladničky...

reni1512
3. jan 2016

Ja mam dnes receptik z kuracich reznov, ak by niekto nevedel co s nimi 😉

Kuracie plnene kapsy so sampionovou omackou:
Kuracie rezne som narezala na platky, vyklepala, jemne osolila. Potrieme ich obycajnou horcicou, navrch polozime platok sunky, platok syra. Prelozime na polovicu a spojime sparadlom. Obalime v hladkej muke a na rozpalenom oleji opecieme.
Masko poukladame na plech, polejeme vypekom a troskou vody a dame do rury piect. Pred koncom posypeme postruhanym syrom (ja som uz vypla ruru).
Pripravime si na panvicu cibulku, orestujeme, pridame sampiony a ochutime ich vegetou, nechame podusit do makka. Potom pridame smotany a bambino syr. Omacka hotova 🙂
Ako prilohu ryzu, alebo pecene zemiaciky.

Mňamkozaaaaaa.... 😀 zase som sa napraskala...

reni1512
3. jan 2016

@oira ahoj, mozem ta poprosit o ten kolacik tu stolu vlavo dole...? a mas tam aj parizske rozky? 😉 mnamka

kibuk
3. jan 2016

Dnes chilli con carne,ryza

reni1512
3. jan 2016

@lucya87 ahooj prosim ta ako robis karamelky? a co to su za krasne formicky 🙂? vdakaa