Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes dojedáme kurací vývar, perkelt s haluškami
aj my dnes len dojedame, mam celkom rada pondelky pretoze skoro nikdy nemusim varit🙂
@ikuska31 zabudla som dat linku 😀 paci sa https://tipnajedlo.sk/recepty/kremova-kukuricov...
Slepaci vyvar s rezancami, peceny kapor zo vcera -to bude mat muz ked pride z roboty a ja som si spravila dusenu cuketu na cibulke s vajickom a posypanu syrom. Na veceru budem mat cviklovy salat (prave som ho dorobila a je to celkom mnamka) 😀
paradajkova omacka, masove gulky z mleteho masa a zemiaky
mnaam tie zemiakove gulky s tou slaninkou vyzeraju uzasne 🙂
@mamka_danka aj boli úžasné s bryndzou,niekedy so smotanovo-šampiňonovou omáčkou neomrzia nás 😀
@romana03 2-3 veľké porcie 600 g nastrúhaných na jemno uvarených zemiakov,1 žĺtok a 200-250 g hrubej múky.Zmiešam v miske a iba lyžičkou oddeľujem kôpky,ktoré v dlani vyformujem a vyváľam ešte v hrubej múke.Zavarujem do slanej vody ,dochucujem rôzne....aj s opraženou strúhankou a orechami,alebo iba makom a cukrom,alebo bryndzou a slaninkou,cibuľkou.Niekedy ich urobím aj ku segedínskemu,keď nemám knedlík.
@megika1 iba slaninku oprazit a bryndzu pomrvit?no zajtra robim.dakujem za napad 🙂
@vaapeter66 ja som aj cibuľku opražila 🙂
dnes mame slepaci vyvar, strapacky s kapustou a pre mna bryndzaky, nakolko strapacky nemusim
my tiez sme este dnes mali vyvar a dnes som robila plnene kuracie prsia 🙂
Lahodné smothie recepty
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1697-lah...
naša večera bryndzové halušky, slaninka 🙂
strapačky dnes budu 🙂
dnes ma prehovorili na bryndzove halusky 🙂
spizy kuracie masko sampion syr pyre zemiaky mrkvovy salat
@frotta znie to lakavo nemozem prist na obed ? :D
u nas dnes rozvoniavaju palacinky so slahačkou a nutelou 🙂
Kurací perkelt pre chlapov a ja kuracie prsia na zelenine 🙂
@nikushkasa môžem recept poprosiť? Ďakujem!

@nikushkasa receptik prosim vyzera perfektne dakujem 😉