icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

majina.b
7. apr 2011

mate niektora tuto misku na šľahanie doma? dájú sa cez otvor na veku prepchať metličky ak su na šľahači už nasadené??
ď.

henka76
7. apr 2011

MY máme dnes kuracie stehienka na smotane s haluškami a ostro.kyslú čínsku polievku 🙂

ilijanka
7. apr 2011

Ahojte, neviete náhodou niekto na recept na kuracie placky, ktoré sa robia z kuracieho soté v nejakej marináde? Ďakujem. 😉

titkovamiriam
7. apr 2011

@ilijanka ja robim len klasika zemiakove a plnim so sote 😉

5katarina7
7. apr 2011

my dnes tvarohovo,broskyňovú žemľovku 🙂

blanblan
7. apr 2011

aj my dnes zemlovku 😉 s jablckami...

eva7780
7. apr 2011

halušky zo syrom a slaninkou

lyongirl
7. apr 2011

my sme mali včera kurací perkelt s kolienkami, zemiakovú cesnačku a dnes je rajčinová kapustnica s maskom, mňam 🙂 a zvažujem čo urobiť s bravčovej panenky...

anaku
7. apr 2011
ilijanka
7. apr 2011

@anaku ďakujem, niečo podobné som myslela, a to sa dam táva celá tá krabica Solamylu? Sa mi to zdá dosť veľa 😕

womenne
7. apr 2011

@dada1212 táto je výborna, ale dávam menej masla a viac tatarky je taka vláčna 🙂
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=20361

mucinka15
7. apr 2011

@zuzana12345 no vidím že traktor ma predbehla 😀 tak presne ten istý recept som robila a pridávam aj foto 🙂

anaku
7. apr 2011

@ilijanka áno celý, ja mám trošku iný recept doma, aj tam ide celý solamyl, miesto kečupu 3 dcl oleja, miesto cesnaku 4-5 cibúľ...je viac receptov na tieto placky

dadka22
7. apr 2011
beruska.zuzanka
7. apr 2011

@majina.b ahoj, ja mám presne túto a mixuje sa v nej úplne v pohode, teda šľahá 😉 čiže áno, idú prepchať tie metličky 😉

majina.b
7. apr 2011

@beruska.zuzanka
ďakujem za odpoveď 😵

ilijanka
7. apr 2011

@dadka22
@anaku ďakujem 😉

beruska.zuzanka
7. apr 2011

@majina.b 😉

sofinka18
7. apr 2011

ahojte baby... nechce sa mi tu hladat recept, tak mi poradite prosim ako pripravit lasagne... budem ich robit po prvy krat... dakujem 😵

lalus
7. apr 2011

žienky aj ja by som potrebovala odporucenie - mate nejaku overenu chutnu mlsku z gastanoveho pyre? 😅 jedno mam v mrazaku a neviem co s nim. Robila som uz take gastanove kosicky, ale to nam moc nechutilo a bolo to priserne presladene.....tak mozno nieco ine? 😨

doseti
7. apr 2011

@majina.b ja mam doma taku misku..dokonca dve..to som kupila lebo boli v nej muffiny 🙂 ale zatial som v nej mixovala vzdy bez vrchnáka..ak chces tak zajtra to vyskusam ci sa tam zmestia tie metlicky..teraz sa mi nechce vyberat mixer... 😉

zajo79
7. apr 2011

@lalus kupit korpus tortovy, alebo urobit, dat kysly dzem, nastruhat gastanove pyre - utlacit, nech to je na pevno, dat slahacku, neake jahodky, maliny... mnam mnam.

doseti
7. apr 2011

aaa tak teraz som si vsimla ze ti uz
@beruska.zuzanka odpisala 😀

majina.b
7. apr 2011

@doseti
Ďakujem za odpoveď, 😵
teraz su v akcii v hypernove za 3.40 €, možno sa i ten vrchnak využije

beruska.zuzanka
7. apr 2011

@doseti 😉

@majina.b v Lidli ich mávajú do 3€ 😉

majina.b
7. apr 2011

@beruska.zuzanka do Lidla mam ďaleko, a vodičak na okrasu 😀 , Hyperku cez cestu 😉

beruska.zuzanka
7. apr 2011

@majina.b 😀 😀 😀 😉

pattinka
7. apr 2011

@katula1234 ...........ták Katulka, konecne som tu, a tu je moj receptik na tie knedličky - robím ich do kuracieho vývaru - zeleninku z neho povyberám a pokrájam na kocky - keď sú knedlíčky uvarené, dám do polievočky zeleninku a odstavím 🙂 Tu je navod: ja to robím tak od oka 😉 dám dve vajíčka do misky - ak nás je viac, tak aj 3-4 ... do toho ide malá lyžička soli - aj menej, a pol PL vegety - to určite, dalej dve PL oleja ( koľko vajíčok - toľko Pl oleja) a dve štipky sódy bikarbńy-ak nedáš sú knedlíčky tuhé aj keď sú poriadne uvarené... potom do tejto vyšľahanej zmesy dám petržlenovú vňať - aj sušenú a pridávam toľko strúhanky - kolko treba, aby sa vymiesilo polotuhé cesto-z ktorého urobím valček, cesto je vtedy o.k., keď sa dajú z valčeka pekne krájať kolieska (klasické pokrájanie- na pruhy-ako keď krájaš knedľu) v hrúbke asi 0,5 cm - kolieska kladiem do vrúceho vývaru - varia sa asi 8-10 min. - ochutnávam, a čakám kým sú uvarené - hlavne prekrojím-ako sú vo vnútri 🙂 skúúús ich sú to mňamky a samozrejme, že do vývaru už netreba cestovinku.... a volá sa to - že : slepá kura 🙂 a daj vedieť či chutili aj tie, mm ich miluuuje

pattinka
7. apr 2011

á - aby som nezabudla: včera som robila pizzu Haway a parad. polievku ...... 😝 len sa tak zaprášilo..... 😵 a dnes zelen. rizoto a písmenková domáca 😉 polievočka 🙂 😝 a na zajtra polievočka zo zelených šalátových lístkov 😝 😝 😝 a cestovinky s tvarohom a šunkou 😅

katula1234
7. apr 2011

@pattinka vdaka vyskušam 🙂