Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
MY máme dnes kuracie stehienka na smotane s haluškami a ostro.kyslú čínsku polievku 🙂
Ahojte, neviete náhodou niekto na recept na kuracie placky, ktoré sa robia z kuracieho soté v nejakej marináde? Ďakujem. 😉
@ilijanka ja robim len klasika zemiakove a plnim so sote 😉
my dnes tvarohovo,broskyňovú žemľovku 🙂
aj my dnes zemlovku 😉 s jablckami...
halušky zo syrom a slaninkou
my sme mali včera kurací perkelt s kolienkami, zemiakovú cesnačku a dnes je rajčinová kapustnica s maskom, mňam 🙂 a zvažujem čo urobiť s bravčovej panenky...
@ilijanka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1340 my robíme takéto niečo
@dada1212 táto je výborna, ale dávam menej masla a viac tatarky je taka vláčna 🙂
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=20361
@zuzana12345 no vidím že traktor ma predbehla 😀 tak presne ten istý recept som robila a pridávam aj foto 🙂
@ilijanka ahoj ja zas robím tieto http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=0
@majina.b ahoj, ja mám presne túto a mixuje sa v nej úplne v pohode, teda šľahá 😉 čiže áno, idú prepchať tie metličky 😉
@beruska.zuzanka
ďakujem za odpoveď 😵
@majina.b 😉
ahojte baby... nechce sa mi tu hladat recept, tak mi poradite prosim ako pripravit lasagne... budem ich robit po prvy krat... dakujem 😵
žienky aj ja by som potrebovala odporucenie - mate nejaku overenu chutnu mlsku z gastanoveho pyre? 😅 jedno mam v mrazaku a neviem co s nim. Robila som uz take gastanove kosicky, ale to nam moc nechutilo a bolo to priserne presladene.....tak mozno nieco ine? 😨
aaa tak teraz som si vsimla ze ti uz
@beruska.zuzanka odpisala 😀
@beruska.zuzanka do Lidla mam ďaleko, a vodičak na okrasu 😀 , Hyperku cez cestu 😉
@majina.b 😀 😀 😀 😉
@katula1234 ...........ták Katulka, konecne som tu, a tu je moj receptik na tie knedličky - robím ich do kuracieho vývaru - zeleninku z neho povyberám a pokrájam na kocky - keď sú knedlíčky uvarené, dám do polievočky zeleninku a odstavím 🙂 Tu je navod: ja to robím tak od oka 😉 dám dve vajíčka do misky - ak nás je viac, tak aj 3-4 ... do toho ide malá lyžička soli - aj menej, a pol PL vegety - to určite, dalej dve PL oleja ( koľko vajíčok - toľko Pl oleja) a dve štipky sódy bikarbńy-ak nedáš sú knedlíčky tuhé aj keď sú poriadne uvarené... potom do tejto vyšľahanej zmesy dám petržlenovú vňať - aj sušenú a pridávam toľko strúhanky - kolko treba, aby sa vymiesilo polotuhé cesto-z ktorého urobím valček, cesto je vtedy o.k., keď sa dajú z valčeka pekne krájať kolieska (klasické pokrájanie- na pruhy-ako keď krájaš knedľu) v hrúbke asi 0,5 cm - kolieska kladiem do vrúceho vývaru - varia sa asi 8-10 min. - ochutnávam, a čakám kým sú uvarené - hlavne prekrojím-ako sú vo vnútri 🙂 skúúús ich sú to mňamky a samozrejme, že do vývaru už netreba cestovinku.... a volá sa to - že : slepá kura 🙂 a daj vedieť či chutili aj tie, mm ich miluuuje
á - aby som nezabudla: včera som robila pizzu Haway a parad. polievku ...... 😝 len sa tak zaprášilo..... 😵 a dnes zelen. rizoto a písmenková domáca 😉 polievočka 🙂 😝 a na zajtra polievočka zo zelených šalátových lístkov 😝 😝 😝 a cestovinky s tvarohom a šunkou 😅
@pattinka vdaka vyskušam 🙂

mate niektora tuto misku na šľahanie doma? dájú sa cez otvor na veku prepchať metličky ak su na šľahači už nasadené??
ď.