icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

matvejka125
20. jan 2016

Vajickova polievka, bryndzove halusky

lajlilinka
20. jan 2016

@megika1 WOW, krásne ti vyšiel... ja sa už veľmi dlho chystám na domáci syr, len čas a syridlo mi treba 😉

silvusinka353
20. jan 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

ten syr vyzera velmi dobre!

maminka1986
20. jan 2016

dnes plnená paprika mnamka.s chlebikom u nas sa knedla k tomu vobec neje....

megika1
20. jan 2016

ľahký šalát

babatkoo
20. jan 2016

Kuracia polievka a zdrave palacinky zo spaldovej muky a trstinoveho cukru pecene na kokosovom tuku 🙂

maminka1986
21. jan 2016

halušky so sladkou kapustou 🙂
na večeru bude pstruh na panvici s maslom(kupený priamo z chovu vedla v dedine čiže čertsvý ,dám na panvicu aj s hlavou :p ,vypytvaného,potrem korenim na ryby dnu maslo a satči cca 15 min a pohcutka je na svete ) 🙂

jukov
21. jan 2016

zemiakový paprikáš

margaretka_9
21. jan 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

my dnes langos a kysla strukova polievka 🙂 uz dva tyzdne sa na to chystam a dnes konecne som sa k tomu dokopala 🙂

monikaresovska
21. jan 2016

Mate skusensoti s ryžovarom? Dostala som ako darček na Vianoce a zatial som robila iba klasickú ryžu? Neviete či sa v nej dá robit a dobrá aj nejaká iná? Jasmínová, Basmati a pod...?

usmiateslniecko
21. jan 2016

Ja som si prave ukuchtila dusenu cuketu s karfiolom so syrokremovou omackou.

matvejka125
21. jan 2016

Vajíčková pol., langoše

mamickajanka
21. jan 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

@monikaresovska na internete si nic nenasla?

monikaresovska
21. jan 2016

@mamickajanka nie, ved modrykonik a toto forum je na internete🙂

rendicka
21. jan 2016

pozerám, že dnes u mnohých ako aj u nás vajičková polievka s rascou, francúzske zemiaky z domácich surovín a domáca zavaraná cvikla... som si len pričuchla ku čalamáde :(
na večeru domáce oškvarkové pagáče

mamickajanka
21. jan 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

@monikaresovska ale myslela som to tak inak 🙂 ci si cez google nekukala.. ja som to tam teraz hodila a pozri http://www.ryzovary.8u.cz/recept-na-obrovskou-nadychnou-palacinku-z-ryzovaru/ rozne recepty sa v tom daju, az som sama zostala prekvapena :D

monikaresovska
21. jan 2016

@mamickajanka 🙂ooo dakujem🙂

nikushkasa
21. jan 2016

Dnes sa mi nechcelo ist do obchodu a tak som trosku improvizovala 🙂 ale musim povedat ze to dopadlo nad moje ocakavania 😀
Receptik najdete tu https://tipnajedlo.sk/recepty/tuniak-s-cestovinami

cessy
21. jan 2016

Pecene kuriatko+ryza
Cesnakova polievka 😉

krajco
21. jan 2016

Dneska na obed, chimichangi ako sladke som robila pecene buchtycky😊

gviera
21. jan 2016

@nikushkasa Tak toto ma zaujalo, pozrela som receptík, budem to robiť v sobotu. 🙂 🙂 🙂

cobisko
22. jan 2016
Používateľ cobisko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cobisko.

@nikushkasa ale zle to naozaj nevyzera :P

daniz
22. jan 2016

včera bola kuriatková -hubová polievka + opčený chlebík ,palacinky, dnes sa palacinky dojedia a kapor na masle a bylinkách.

rakywanda
22. jan 2016

pečené kura, ryža, slivkový kompót - pre maródka s piatou chorobou
čoko puding s mini piškótkami a šlahačkou

matvejka125
22. jan 2016

Cesnacka,lievance

agnes9
22. jan 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

dnes zdravo zeleninovy salat 🙂

zuzka56
22. jan 2016

Quinoa na spôsob rizota s miešaným šalátom

zuzka56
22. jan 2016

Večera, varená cvikla, cottage, trosku mandľového oleja, pár lieskovcov

qidko
23. jan 2016

Dnes francuzke zemiaky mrkvova polievka,zajtra kuracia polievka zemiakovy salat kuracie rezne v zemiakovom cesticku +margot kolac