icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzka56
23. jan 2016

Zemiakovo-quinoové placky a cviklový šalát

aknelka85
23. jan 2016

Ahojte dievcata 🙂 moja premiera medzi vami 😅 Langose z nekysnuteho cesta a jablkovy kolac 🙂

lavender84
23. jan 2016

Kapustnica s klobasou a pecene buchty s lekvarom a tvarohom

zgamd
23. jan 2016

Dnes Cestoviny s kuracím mäsom a cuketou. A parmezanovou omáčkou podľa tohto receptu http://dobruchut.azet.sk/recept/44373/cestoviny... .... Mňam chuti to skvele

usmiateslniecko
23. jan 2016

Zeleninova polievka a francuzske zemiaky s klobasou a so salatom z cinskej kapusty a idem piect kolac-tvarohovu perinku

matvejka125
23. jan 2016

Cesnacka, spagety so syromackou

cessy
23. jan 2016

makove sulance
kuracia poliecka+sliziky 😉

natal12
23. jan 2016

ako robite syrovu omacku ?

nmonika
23. jan 2016

@aknelka85 prosim ta ,ake cesto robis na tie nekysnute langose?

libka1
23. jan 2016

falosna drzkova z hlivy, paradajkova kapusta s hovadzim perkeltom a zemlovka s tvarohom a jablkami

matvejka125
23. jan 2016

@natal12 osmahnem cesnak,pridam bambino niekedy nivu,ked je roztopene vlejem slahackovu smotanu ochutim sol,c.korenie prrevrie a hotovo

megika1
23. jan 2016

žemľovka s jablčkami a domácim tvarohom

megika1
23. jan 2016
megika1
23. jan 2016

špaldový slaný nákyp s domácim syrom,aj špenátom

mijo53
23. jan 2016

dnes polievka na kyslo z fazuľových luskov so zemiačikmi, druhé jedlo, ktoré som raz jedla v Maďarsku: podusíme na kocky nakrájané hovädzie alebo bravčové mäso /ja som mala bravčovú krkovičku/, keď je skoro mäkké , pridáme pokrájaný kel /trochu som ho nechala zovrieť a scedený dala k mäsu a nakoniec zemiaky nakrájané na kocky, trochu som poprášila hladkou múkou /asi 2 kávové lyzičky/ a nechala trochu povrieť. No super mňamka. V Maďarsku to jedli ešte s chlebíkom.

mijo53
23. jan 2016

zabudla som, že všetko okoreníme podľa chute, soľ, čierne korenie, červená mletá paprika, v poslednom čase dávam korenie do šalátov, vegeta, majoránka, kmín

slimstar
23. jan 2016

Upečte si jablčné rezy s polevou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1384-upe...

karkana
23. jan 2016

dnes zeleninové rezníky s pyré,,,,a kakaový závin 🙂

aknelka85
23. jan 2016

@nmonika paci sa recept (robila som z dvojitej davky) http://varecha.pravda.sk/recepty/rychle-langose...

libka1
23. jan 2016

@aknelka85 tie su dobre, robievam podobne, su rychle a menej mastne ako klasicke langose, mnam

maminka1986
23. jan 2016

my dnes dusený zajac s cestovinou, polievka zo sušeneho hrachu
včera boli palacinky s tavrohom a nutelou ,na večeru kurací gyros s plackami(polotovar z tesca)
zajtra bude pečená kačica,červená kapusta ,knedla a vývar z drobkov

aknelka85
23. jan 2016

@libka1 veru, u nas sa po nich doslova zaprasilo 🙂

gucz
23. jan 2016

Dnes šošovicova mliečna polievka a na želanie detí palcinky

lentilka46
24. jan 2016

U nas bude dnes pecena krkovicka so sladkou kapustou a k tomu domaca zemlova knedla

qidko
24. jan 2016

@lentilka46 Das recept na zemlovu knedlu tie co som skusala z internetu su mazlave vadi mi to

lentilka46
24. jan 2016

@qidko ja tiež skúšam z netu 🙂 túto ale mám odskúšanú v hrnčekoch - http://varecha.pravda.sk/recepty/hrncekove-kned... je vynikajúca, taká maslová, lahodná, dnes ju ale prvýkrát skúšam robiť zabalenú vo fólii ako valček, tak tiež som zvedavá, ako to dopadne - dám vedieť 🙂

katrin21
24. jan 2016

@karkana ako robis tie zeleninove fasirky?

kikulka25
24. jan 2016

dnes to je zeleninová polievka, grilovaný losos a pečené zemiaky, ako dezert fánky = Boží milosci - keď už je to fašiangové obdobie

mili7
24. jan 2016

Ahojte. U nás dnes brokolicová polievka so zemiakmi a kremové cviklové rizoto s kuracim mäskom. Dobrú chuť a pekný deň.

lentilka46
24. jan 2016

@qidko už sa dovarila, robila som ju cca 30min - odporúčam 🙂