Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@raza , no ja by som skusila,uvidis co z toho vznikne...ja som dnes tiež robila cheesecake, z oreo susienok,tie som pouzilla na korpus, a na vrch som zmiesala philadelfiu-natierku, mascarpone a 2biele cokolady,vytlacila som trosicku z pomaranca a zopar oreo susienok som este do toho rozdrvila... 😝...ja som ale robila nepeceny, dala som iba chladit taky mi viac chuti 🙂
My sme mami v piatok a sobotu zeleninovu polievku,fasirky,zemiakovu kasu a ryzu. Dnes bude brokolicova kremova polievka, hlivovy perkelt,maso tiez na taky sposob (od svokry) a robila som spaldove halusky. Dufam,ze ostane aj na zajtra.
Vecer si este mala zmyslela,ze chce palacinky. Vybrala som z mrazaku a jedli palacinky poliate javorovym sirupom. Nech zije mrazak!
@qidko ja som ju tiez nasla na internete s bola celkom dobra len je zo sterilizovaneho chrenu.
Dam tak cca 2-3 lyzicky masla rozpustit pridam 2 lyzicky hladkej muky a spravim zaprazku. Zalejm 1 teglikom sladkej smotany a pridam 100 g sterilizovaneho chrenu a podla potreby dochutim solou, cukrom a octom.
Dufam ze bude chutit😊
My dnes pradajkova polievka a dpanielske vtacky s tarhonou😊
dnes zeleninková polievka,morčacie stehná prešpikované slaninkou a cesnakom a ryža,hroznový kompót to je mnamkaaaa
Kuracie prsia zapekane v syre a varene zemiaky,polievka mrvenicova zo vcera
Kuracie prsia plnené tavením syrom, pečene zemiaky pre mm, quinoa pre mna, šampiónova omáčka s ryzovou smotanou 👌
Chrumkave kuracie kusky, ryzove rezance so zeleninou (huby, bambus, kukurica, mrkva, por, cinska kapusta).
pečený zajac na cibule so slaninkou zaliaty smotanou, zemiaková kaša, polievka zo zajaca, a stratené kura...
Vyvar, bravcove znojemske s tarhonou
Polievka so zelenych fazuliek na kyslo. Deuhe bravcova panenka plnena slivkami so slivkou omackou a opekane zemiaky. Kolac si este pecia Fitnes tvarohovy bez muky s ovocim 😉
Palacinky plnene udusenym kur.masom postruhanym syrom zmiesany s majolenkou hallmans obalene v trojobale a k tomu zem. pyre
vývar s pečenovými haluškami,hrbaté mäso a zemiakové pyré.koláčik je perník
hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami, hovädzie plátky na rajčinovej omáčke, zemiakové pyré 🙂

Banánové jednohubky, Banány v čokoláde s lentilkami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/577-bana...