icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
30. jan 2016

Banánové jednohubky, Banány v čokoláde s lentilkami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/577-bana...

lulia
30. jan 2016

@jukov dnes som to robila velka mnamka 🙂

majuska77
30. jan 2016

@raza , no ja by som skusila,uvidis co z toho vznikne...ja som dnes tiež robila cheesecake, z oreo susienok,tie som pouzilla na korpus, a na vrch som zmiesala philadelfiu-natierku, mascarpone a 2biele cokolady,vytlacila som trosicku z pomaranca a zopar oreo susienok som este do toho rozdrvila... 😝...ja som ale robila nepeceny, dala som iba chladit taky mi viac chuti 🙂

lucya87
30. jan 2016

@raza jasne spravis. Susienky z maslom a do tvarohu so smotanou supni zo dve vajicka a hotovo. Mozes vyskusat aj rozpustenu cokoladu pridat. Urcite z toho nieco vykuzlis 😉

siska53
31. jan 2016

My sme mami v piatok a sobotu zeleninovu polievku,fasirky,zemiakovu kasu a ryzu. Dnes bude brokolicova kremova polievka, hlivovy perkelt,maso tiez na taky sposob (od svokry) a robila som spaldove halusky. Dufam,ze ostane aj na zajtra.
Vecer si este mala zmyslela,ze chce palacinky. Vybrala som z mrazaku a jedli palacinky poliate javorovym sirupom. Nech zije mrazak!

adulikka
31. jan 2016

Ja dnes oddychujen.
Vcera kurca na kapuste a rezancovu polievku

adulikka
31. jan 2016

A tento tyzden boli aj makove sulance

adulikka
31. jan 2016

A mali sme aj bryndzové halušky so slaninkou

adulikka
31. jan 2016

A plus mala som kusok syra z oslavy. Nastruhala ,zmiešala dvoma vajîčkami,mukou,struhankou,osolila,dva cesnaky pretlačila.zmiesala a urobila takych 5 placiek a vysmazila na oleji.Nasi sa zalizovali.

krajco
31. jan 2016

@qidko ja som ju tiez nasla na internete s bola celkom dobra len je zo sterilizovaneho chrenu.
Dam tak cca 2-3 lyzicky masla rozpustit pridam 2 lyzicky hladkej muky a spravim zaprazku. Zalejm 1 teglikom sladkej smotany a pridam 100 g sterilizovaneho chrenu a podla potreby dochutim solou, cukrom a octom.
Dufam ze bude chutit😊

krajco
31. jan 2016

My dnes pradajkova polievka a dpanielske vtacky s tarhonou😊

maminka1986
31. jan 2016

dnes zeleninková polievka,morčacie stehná prešpikované slaninkou a cesnakom a ryža,hroznový kompót to je mnamkaaaa

lucya87
31. jan 2016

Skoricovo jablkove lievance so skaramelizovanymi jablkami.

tajka1986
31. jan 2016

Kuracie prsia zapekane v syre a varene zemiaky,polievka mrvenicova zo vcera

qidko
31. jan 2016

@krajco Dakojum 🙂

qidko
31. jan 2016

@krajco Dakujem 🙂 sorry za preklep

zuzka56
31. jan 2016

Kuracie prsia plnené tavením syrom, pečene zemiaky pre mm, quinoa pre mna, šampiónova omáčka s ryzovou smotanou 👌

tykat
31. jan 2016

Chrumkave kuracie kusky, ryzove rezance so zeleninou (huby, bambus, kukurica, mrkva, por, cinska kapusta).

zuzka56
31. jan 2016

@lucya87
Aj u nas budú bezlepkové lievance, este kysne cesto.... Mnaaam

lucya87
31. jan 2016

@zuzka56 ja som lievance robila prvy krat tak som sa vytesovala z nich 😂

applede
31. jan 2016

pečený zajac na cibule so slaninkou zaliaty smotanou, zemiaková kaša, polievka zo zajaca, a stratené kura...

qidko
31. jan 2016

@applede Ahoj mozem sa opytat kam sa stratilo kura?🙂. Prepac ale to ma napadlo len tak 🙂🙂

applede
31. jan 2016

@qidko ono sa to tak vola...aj ked s kuratom to v tomto pripade nema nic spolocne...robila som to z braucoveho masa... 🙂

qidko
31. jan 2016

@applede Viem mna prve co napadlo ze sa Ti stratilo 🙂 nehnevaj sa dobru chut pekny den prajem🙂🙂

matvejka125
31. jan 2016

Vyvar, bravcove znojemske s tarhonou

romana03
31. jan 2016

Polievka so zelenych fazuliek na kyslo. Deuhe bravcova panenka plnena slivkami so slivkou omackou a opekane zemiaky. Kolac si este pecia Fitnes tvarohovy bez muky s ovocim 😉

romana03
31. jan 2016

Tu su foto 🙂

mizu89
31. jan 2016

Palacinky plnene udusenym kur.masom postruhanym syrom zmiesany s majolenkou hallmans obalene v trojobale a k tomu zem. pyre

erika1111
31. jan 2016

vývar s pečenovými haluškami,hrbaté mäso a zemiakové pyré.koláčik je perník

m_ij_ka
31. jan 2016

hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami, hovädzie plátky na rajčinovej omáčke, zemiakové pyré 🙂