icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mamanikka
9. feb 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

Uz dlhsiu dobu mam strasnu chut na bryndzove halusky, tak dnes ideme do koliby a tym padom mam oddych od varenia 🙂

humka2
9. feb 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

vyprazany syr s hranolkami, dnes taky rychly obedik 🙂

qidko
9. feb 2016

Fazulova mliecna polievka ryzovy nakyp

charllotte
9. feb 2016

masko na horcici a uhorkach s tarhonou mnaaaam 😀 😵 😉

lubica285
9. feb 2016

Encian, domace hranolky, zeleninova obloha 🙂

ali223
9. feb 2016
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@charllotte mnaaam tarhonu som uz riadne dlho nejedla

mijo53
9. feb 2016

dnes veeľmi staré jedlo, kyseľ alebo kyselica zo šťavy z kyslej kapusty, fazuľou, hubami a zemiakmi v šupke pokrájanými na kocky, zahustené sladkou smotanou a múkou a k tomu chlieb

simonnka2014
9. feb 2016

slepaci vyvar a vyprazany karfiol so zemiak. na masle 🙂

katuliena82
9. feb 2016

kuracie masko na kokosovom oleji, cili a smotane + ryza, este idem piect babovku

raza
9. feb 2016

dievčence, prosím, do čoho používate kokosové mlieko?

matvejka125
9. feb 2016

@raza to by aj mna zaujímalo, a kokosový olej do čoho všetkého, dakujem.

luciasing
9. feb 2016

@matvejka125 kokosový olej som akurát bud do smoothie dávala alebo palacinky sú dobre na tom, do nejakého šalátu si to veru neviem predstaviť :D

simonnka2014
9. feb 2016

@raza aj mna by to zaujimalo.by som hned aj vyskusala

trudka4
9. feb 2016

@ivana_t děkuju moc

matvejka125
9. feb 2016

@luciasing a maso si s tým nerobila, alebo do koláčov , či je to vhodné.

luciasing
9. feb 2016

@matvejka125 koláč kľudne ale mäsa by som ja na tom nejedla má to takú silnú kokosovú vôňu neviem si to predstaviť možno nejakú čínu 🙂

agnes9
9. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

oštiepok s varenými zemiakmi 🙂

eleonorcha
9. feb 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

@agnes9 dobry obed si navarila?? chutilo vsetkym?? 🙂

slimstar
9. feb 2016
matinka
9. feb 2016

Zemlovka 🙂

nikushkasa
10. feb 2016

Dnes som sa rozhodla pre plnený kurací rezeň s pečenými petržlenovými zemiakmi 😀 🙂
https://tipnajedlo.sk/recepty/plneny-kuraci-rezen

rakywanda
10. feb 2016

tuniakové fašírky, zemiakové pyré, červená repa (kyslá uhorka)

jukov
10. feb 2016

Včera sme mali halušky s vajcom, hlávkový šalát sladkokyslým nálevom, na dnes zostal šalát - čo k tomu? Potrebujem ukuchtiť niečo veľmi veľmi rýchle. Nijaké nápady? Ja som dnes ako vygumovaná, nemyslí mi to.

katuliena82
10. feb 2016

pecene zemiaky na obed, na veceru brokolica zapekana so smotanou a zemiakmi

karolina04
10. feb 2016

sošovicova polievka a druhy chod jablkovo- tvarohovo-pudingova žemlovka 😉

avanka
10. feb 2016

@matvejka125 do vsetkeho, na varenie pouzivam kokosovy olej bez vone a chuti a na sladke jedla vonavy...milujem aj kavu s lyzickou vonaveho oleja..naj je v DM

matvejka125
10. feb 2016

Zeleninová polievka, zemiakové placky

silvusinka353
10. feb 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

Ryzovy nakyp 🙂

matvejka125
10. feb 2016

@avanka dakujem pekne, mám aj ten bez vone, tak ho začnem používať všade miesto oleja a mysliš že ho možem aj do tej kávy, čítala som že ho aj denne jedia 1čaj.lyžičku len mi je to také zvláštne

iinuska
10. feb 2016

paradajkova polievka so syrom, vysmazany karfiol, varene zemiaky, tatarska