Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lulistek knedlu si robila domacu?
Paradajkova polievka s bazalkou a postruhanym syrom. Brokolicove karabanatky a pyre (batat a zeler -pridala som syr grana padano) mnamka 😉
Zakusok mama doniesla strudle 🙂
kyslá zemiaková so zeleninou, rybie file na prírodný spôsob na masle, dusené zemiaky, hlávkový šalát
palacinky plnene tvarohom a dzemom 🙂
my dnes rybu ale nejako sa mi nepodarila :(
Recept na domáce Kinder rezy
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1742-rec...
brokolicová polievka, ryžový nákyp, mafinky
@jachin mnam brokolicova,spravim aj ja dakujem za tip 🙂
polievka od včera zemiaková kyslá so zeleninou, strapačky s domácim tvarohom, k tomu acidofilné mlieko
Polievka z kyslej kapustnej vody, zemiacky, klobasku a udene masko co sa v tom vari si dame ako druhy chod 🙂 pernik so slahackou bol na ranajky
Halusky s kyslou kapustou a slaninkou,pernikove mafinky
Svieckovu po dlhej dobe 🙂
Dcéra si rozkázala kôprovú omáčku (zahustené pomletými ovsenými vločkami), fašírka, varené zemiaky.
Dnes pizza, zajtra si rozkazali chili con carne
dnes francuzske zemiaky, cestoviny so syrovou omackou a kuracim maskom, a este ryzu a masko na prirodno k tomu 🙂
paradajková polievka so strúhaným syrom, mäsovo-zeleninové ražniči, zemiakové pyré, tvarohová štrúdla
Morčacie plátky s jarnou zeleninou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/663-morc...
sosovicova polievka, bryndzove pirohy s kyslou smotanou a slaninkou, sypany jablkovy kolac
kolienka s vajcom
zajtra: zeleninova polievka a kuracie prsia naprirodno s broskynou a syrom zapecene a zemiak.kasa
vcera sme dojedli kuraci vyvar s rezancami /mama sa vratila z pobytu v nemocke tak som kvoli nej varila v tyzdni vyvar/ preto zajtra zeleninova 🙂
Dnes vyvar, pizza zo vcera, zabijackova kapustnica a zajtra segedin 🙂
a idem si pohladat recept na nejaku fajnovu babovku.mam chut.zajtra spravim.
Dnes slepacia polievka so zeleninou, rezancami. Bravcove stehno s omackou z hnedych sampinonov, ryza a ceresnovy kompot.
Pecene bravcove a zemiakova kasa
@lenuss84 tvarohova je super! 😉

Dnes len zeleninove rizoto 🙂