icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
9. apr 2011

tak dnesne menu:
polievka z morčacich krídel so slížikmi alebo s pečenovymi knedlickami
šalat majonezový alebo grecky
kura grilovane a rezne s kuracích prs,cigánska ---co kto bude chciet-zajtra nevarim
pomazanky-tuniakova,syrova,z polievkoveho masa-budem to robit na misy so zeleninonou ,syrovou,vajičkovou a sunkovou oblohou
dezertik kremes z bebe keksou a tiramisu v tvare torty

mame sud piva 😀 ,svagor bude miesat drinky a cervene a biele vinko a ja budem oslavovat zajtra z vylozenymi nohami na stole pri mojite 😀 😀 😀 😀

muskam
9. apr 2011

@sofinka18 OK urobim taku mnamku 😉

kukujka
9. apr 2011

dnes vobec nevladzem takze budu len spagety s omackou

babullka1
9. apr 2011

Dnes obrátene rezne a dopekam jedoduchy hrncekovy kolac s jahodami,cucoriedkami a malinami 😉

zabka4
9. apr 2011

Cavte kočeny, mám rovnaky problem, ale s mužom sme sa doholi, že konečnie niečo bez mäsa tak budeme mať brokolicovú polievočku čo má tak rád a kelový prívarok a ten ma zas rada mala...Ked si spomeniem ze v detstve som ho neznasala 😝 a teraz ho zbožňujem. 😀 😀 😀

babullka1
9. apr 2011

@kaara1980 my sme mali vcera 😉 a boli skvelé aj malému chutili

zabka4
9. apr 2011

@titkovamiriam ty sa akosi nezdas...šak to je menu ako pre hotel nechces sa podelit s receptami? A kto to u vas vsetko zje? To mas doma takych hladošov? 🙂

salma22
9. apr 2011

dnes robim nedelnajsi obed aby sme si zajtra odychli 😀 hovadziu polievocku a perkelt s haluskami mnamky

kaara1980
9. apr 2011

@babullka1 aj môj syn zbožňuje od mala halušky.Aj s kyslou aj sladkou kapustou,ale vraj najradšej má tie ,biele, 😉

babullka1
9. apr 2011

@kaara1980 tak kapustu aj moj Matúško ...ten ju jedava aj rovno zo sudka 😝

kaara1980
9. apr 2011

@babullka1 tak to máš doma tiež takého ,hôrneho chlapa, ako aj ja 😉 .Len nech im to vydrží

lucikatn
9. apr 2011

dnes som pozvana na obedik od mm do restauracie takze nevarim nic 😀 😀 😀 ale upiekla som tento uzasny kolacik o ktory sa chcem s vami podelit http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25577 je uzasny 😉

mmonika
9. apr 2011

no dnes na obedik hrachova polievka a segedinsky gulasik ... mnaaaaaaaaaaam 😉

iinuska
9. apr 2011

paradajkova polievka, spagety

renatad
9. apr 2011

šošovicová polievka s mrkvou a zemiakmi, makové slíže 😵

renatad
9. apr 2011

@titkovamiriam aj my máme zajtra oslavu, ale moji hostia sa nebudu toľko prejedať ako tvoji 😀 😀 budem robiť len studené mise, dúfam, že nebudú čítať tvoj príspevok aby nečakali niečo podobné i u nás 😝 😝 😝
peknú oslavu prajem 😎

sofinka18
9. apr 2011

@muskam 😀 bude velka mnamka 🙂 nabuduce dam aj mrkvu

sharmana
9. apr 2011

morčacie prsia zapekané s kyslou smotanou, varené zemiaky v šupke, zeleninový šalát..

peta268
9. apr 2011

...brokolicova kremova polievka, kuracie kridla s ryzou a zeleninovy salat ...a vareskovy kolac 🙂

miriamr
9. apr 2011

aj u nás bryndzové halušky 😵 a koláčik tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078

lenkahrehusova
9. apr 2011

u nás brokolicová polievka a rizoto 🙂

zabka4
9. apr 2011

Vidim ze brokolicová je dnes na roztrhanie. Kelovy sa mi vydaril, a ostane este aj na zajtra. Som sa rozhodla ze nebude kazdu nedelu na obed mäso a vyvar. U nas to bolo zauzivane celu dobu co som na svete a uz mi je z toho zle. Treba urobit zmenu, ved nikde nie je napisane ze na nedelu musi byt slizkova polievka a maso, no nie? 😖 Ozaj mam otazku, je aj morcacie maso plne hormonov ako aj kuracie? ci morka zije dlhsie ako tri tyzdne? starkych som sa ptytala preco je hovadzie maso najdrahsie a vraveli mi ze sa krava aj byk najdlhsie chovaju, ze tam to nejde tak rychlo ako pri sliepkach.Ja len ze kde vsade mam hladat maso plné rastovych hormonov. viete mi poradit? 😨

beruska.zuzanka
9. apr 2011

palacinky s džemom a s tvarohom s banánom, hrozienkami a vanilkovým cukrom, mňam mňam 😵
a ešte špenátik s volským okom a zemiakovú kašu s kukuricou, hráškom a mrkvičkou, mňam 😵

beruska.zuzanka
9. apr 2011

@zabka4 môj človek si 😀 😀 😀 ani my nemávame každú nedeľu vývar so slížikmi a rezne, alebo kurča,. ja sa snažím pestro variť 😉

malinovka333
9. apr 2011

dnes mame na obed sysla a zemiakove pyré, uhorka,zeleninova polievka

dada1212
9. apr 2011

@denne73 u nás sa dojedajú dnes 😉

morca3
9. apr 2011

pekny den kočany 😵 ja som dnes nič nevarila bo od včera ešte zostala hrachova polievka a kuracie stehna pečene +ryža a kompot ale dnes som toto upiekla 😉

morca3
9. apr 2011
malinovka333
9. apr 2011

@morca3 a co je to to upecene lebo to vyzera velmi dobre 😀

morca3
9. apr 2011

@malinovka333 pudingovy kolačik taky svieži bez tuku na vrchu je kysla smotana +slahačka v prašku a posipane škoricovym cukrom 🙂 a to druhe to su škvarkovníky 😀