Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Rascova s vajickom, zemiakovy privarok s opecenou spekackou
hraskova polievka dnes a zemiakove placky
Sestra mi dala kulajdu. Tak som mala tu. A vecer som robila porovu polievku s domacimi chrumkami. A este som.robila taku brokolicovo-karfiolovu natierku.
@zabkazelena007 falosna preto, lebo nie je z diviny, ale hovadziny...ide do nej slivkovy a cucoriedkovy lekvar....je super. recept je kdesi na mimibazare...myslim, ze pod nazvom polovnicka specialita z hovadziny... 🙂
@katuliena82 cely ten kolac bol mnam....cesto konecne nie hutne, ale take sypkejsie...sla don krupica 🙂 no a posypku som nasla na nete, ale kedze som robila iny recept na cesto, tak som len zmiesala mak od oka, skoricu, praskovy cukor podla chuti, trochu krupice, trochu oleja a asi 100g masla roztopeneho....na nete bol ten recept asi pod nazvom slivkovy kolac s makovou posypkou. 🙂
@katuliena82 inak, som sa obavala, ako sa to upecie, ked som dala navrch riedkeho cesta tu posypku....ale super sa upiekol, neprihorel ani mak. 🙂 mozem len odporucit... 🙂 ja som teda riadne makovaaaaaaa
a my dnes cesnacku s prazenymi gulickami 🙂 a zapekany baklazan so zemiakmi. 🙂
@martinabreza na který koláč se ptáš ?
Pórová krémová polievka a pizza
v práci máme kuraciu pečeň s lečom a ryžou,
čo budem variť doma netuším - budeme žiť z lásky 😀
Zemiakova polievka s parkom a spagety 🙂
dnes kuracie prsia zapečené hubami, špargľou a syrom, varené zemiaky pažítkou, karfiolová polievka
vyprážaný karfiol 😅
Morčacie polievka, zemiakový prívarok a vajíčko 🙂
Dnes skvelá polievka z mungo fazule 😉 🙂
https://tipnajedlo.sk/recepty/polievka-mungo
My mame dneska spenatove halusky s udenou bryndzou, mnamka😊
Fazulova polievka s klobaskou.
dnes pikantna jazminova ryza s kuracim masom mnam 😉
špenátová polievka, žemľovka
dnes sme na obedík mali .... vajíčková polievka, vyprážaný karfiol, zemiaky, miešaný šalátik
to je aka mungo fazula???
@kvetka589 co tak pouzit guuugel? 🙂
vajickovu polievku a bolonske cestoviny
Čokoládová pena s ovocím
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1559-cok...
@slimstar mnam 🙂 zajtra spravim 🙂
My dnes: Vajickova polievka,halusky s hlavkovou kapustou
Polievka zo zlteho hrachu, kalerabu a mrkvy, varene zemiaky, spenat s volskym okom. Kokosovy kolac s cokoladovou polevou.
polievku dojedáme zo včera - karfiolová, čevabčiči, zemiaky petržlenovou vňaťou a pažítkou, horčica, cibuľa
Vyprazane sampinony,pecene zemiaky,uhorkovy salat a dezert piskoty namacane v kave s alkohokom(trosicku) poliate pudingom🙂:*

@zsoja jasne
450g spaldovej muky
500g gazdovskeho jogurtu
1cl soli
1cl sody bikarbony
+rozne semiacka /tekvicove,slnecnicove,sezamove,lanove.../
+ na masle opecena cibulka so slaninkou
Zmiesas vytvarujes chlebik a na 180'C 60minut.
Daj ho na rovny pomuceny plech aby mal dost priestoru rast v trube .