icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katuliena82
14. mar 2016

@kikush0306 ja robievam len male mnozstvo co sa hned zje, lebo ryza nie je chutna na druhy den 🙂 vsak ju uvarim za 15min, zbytocne do zasoby robit 🙂

katuliena82
14. mar 2016

Vyprazany syr, zemiaky a tatarka. Na veceru bude kuracie na kokosovom oleji+ryza a mandarinkova trasena torta od vcera 🙂

qidko
14. mar 2016

Dojedame ale urobila som aj halusky( trepanky🙂 ) s hlavkovou kapustou

mamka_danka
14. mar 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

šišky s lekvárom a šlahačkou 🙂

megika1
14. mar 2016

gratinované zemiaky s moravským údeným a šampiňonmi

agnes9
14. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

Kedze sme vcera zvolili tu pohodovu nedelu a boli sme sa najest v restike tak dnes som musela varit. A navarila som špíz a opekane zemiaky.. A do špízu som davala kuracie masko, sampiony, slaninku a k tomu este cesnakovy dresing 🙂

womankc
14. mar 2016

Ahojte , ja po veľmi dlhej dobe opäť medzi Vami

v sobotu som robila tarhoňové rizoto s dusenou bravčovinou - zelenina bola mrkva, petržlen, stonkový zeler a zelená fazuľka ,, bolo výnimočne aj na nedeľu , v nedeľu manžel dorobil fantastickú krémovú cesnakovú s domácimi krutónmi a upiekol bublaninu s marhuľami a čerešňami , tá sa trošku zrazila, ale aj tak sa zjedla .... v sobotu večer som robila ako odmenu pre mňa a mm. zeleninový šalát s pečenými kešu, syrom a vajcom benedikt ---- použila som rukolu, špenát, polníšek , hlávkový šalát troch farieb , jarnú cibuľku a naplátkovanú mrkvičku, bielu reďkev , nálev bol horčica oliv. olej , trstinový cukor a balzamikový ocot - podávanú s brusketkou

lucya87
14. mar 2016

Maslo a nakladany medvedi cesnak... 😊

autumn11
14. mar 2016

dnes bol vývar z morčacích krkov a cestoviny so smotanou a čerstvými manželom nazbieranými smrčkami.

elienocka
14. mar 2016

Dnes cesnakova polievka a sladkost pernik s marhulov dzemom a cokoladou.

lululilien
14. mar 2016

Ahoj, kedže mi na letisku zhabali bryndzu :( a ja som mala takú chuť urobiť doma halušky, tak som si to vynahradila a urobila som dnes poprvýkrát špenátové halušky s parmazánom. Špenát sme mali čerstvý 🙂

katuliena82
15. mar 2016

@lululilien to fakt? Ja som nastastie do Norska vzdy prepasovala kila klobas a mozzarely, lebo za tie ceny by som si to nedopriala..

zabkazelena007
15. mar 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

@lululilien to vazne? toto uz ani normalne nie je 🙂

lentilka46
15. mar 2016

@lucya87 waaau, môžem sa opýtať, na čo je dobrý ten nakladaný medvedí cesnak? resp. ako ho využívaš?

lucya87
15. mar 2016

@lentilka46 ako dochucivadlo do jedla alebo na chlebik. Vydrzi takto v chladnicke cca rok.

lucya87
15. mar 2016

A uz hotove aj pesto na cestoviny z medvedieho cesnaku.

lululilien
15. mar 2016

@katuliena82
@zabkazelena007
Letela som s príručným kufrom a mala som balenie po 120 gramov (max.10x100g). Moja chyba. Raz som mala v dóze 10 pribináčikov po 90 gramov. Chlapík bol z toho vyhúkaný, jeden pribinák preskúmal a ešte mi kontroloval kufor či niekde nemám kozmetiku 🙂

bec
15. mar 2016

@lucya87 napíšeš prosím recept? Ide mi hlavne o pomer surovín

aknelka85
15. mar 2016

Ahojte 🙂 dnesna rychlovka - polievka z hlav. kapusty a kuracina so zeleninou na pare (toho kto objavil parny hrniec milujem 🙂 ) plus cottage s uhorkou.

lucya87
15. mar 2016

@bec
400g medvedieho cesnaku
150-200g syru grana padana alebo parmezanu
250 ml olivoveho oleja
200g slnecnicovych semiacok /pripadne piniove oriesky,mandle,kesu,vlaske.../
2PL citronovej stavy
Sol korenie pripadne cili podla chuti

A mixujes v chladnicke vydrzi dlho.

mamickajanka
15. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

mnam vyskusame .)

womankc
15. mar 2016

ja som včera robila restovanú zajačiu pečeň na cibuli, cesnaku slaninke a oregane - pridala som mletý kmín, čierne korenie, trošku horčice a kečupu , oregano a soľ no a že sa mi ruka sekla - bolo to presolené , ale zjedlo sa to

agnes9
15. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@womankc to sa hovori ze je zena zalubena ked presoli 🙂

matvejka125
15. mar 2016

Zeleninova polievka, dukatove buchticky s vanilkovym kremom

womankc
15. mar 2016

@agnes9 hehehheh no inak som ju s láskou varila pre mm a keď som ju dorobila , tak zahlásil, že on už neje , lebo chudne 😠 ....... takže z lásky ale nazmar xixixixi

paulucha
15. mar 2016

@matvejka125 krem robis ako? ci len puding?

zuzuk22
15. mar 2016

Mňamózne

zuzuk22
15. mar 2016

@zuzuk22 http://kuchynalidla.sk/product/morcacie-prsia-s.... Dala som kuracie prsia 🙂 ale fakt ze výborne 🙂

matvejka125
15. mar 2016

@paulucha robievam puding, ale dnes som robila krém č.1 podľa tohto receptuhttps://varecha.pravda.sk/recepty/dukatove-buch...