Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Vyprazany syr, zemiaky a tatarka. Na veceru bude kuracie na kokosovom oleji+ryza a mandarinkova trasena torta od vcera 🙂
Dojedame ale urobila som aj halusky( trepanky🙂 ) s hlavkovou kapustou
šišky s lekvárom a šlahačkou 🙂
Kedze sme vcera zvolili tu pohodovu nedelu a boli sme sa najest v restike tak dnes som musela varit. A navarila som špíz a opekane zemiaky.. A do špízu som davala kuracie masko, sampiony, slaninku a k tomu este cesnakovy dresing 🙂
Ahojte , ja po veľmi dlhej dobe opäť medzi Vami
v sobotu som robila tarhoňové rizoto s dusenou bravčovinou - zelenina bola mrkva, petržlen, stonkový zeler a zelená fazuľka ,, bolo výnimočne aj na nedeľu , v nedeľu manžel dorobil fantastickú krémovú cesnakovú s domácimi krutónmi a upiekol bublaninu s marhuľami a čerešňami , tá sa trošku zrazila, ale aj tak sa zjedla .... v sobotu večer som robila ako odmenu pre mňa a mm. zeleninový šalát s pečenými kešu, syrom a vajcom benedikt ---- použila som rukolu, špenát, polníšek , hlávkový šalát troch farieb , jarnú cibuľku a naplátkovanú mrkvičku, bielu reďkev , nálev bol horčica oliv. olej , trstinový cukor a balzamikový ocot - podávanú s brusketkou
Kapustová polievka http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1725-kap...
dnes bol vývar z morčacích krkov a cestoviny so smotanou a čerstvými manželom nazbieranými smrčkami.
Dnes cesnakova polievka a sladkost pernik s marhulov dzemom a cokoladou.
Ahoj, kedže mi na letisku zhabali bryndzu :( a ja som mala takú chuť urobiť doma halušky, tak som si to vynahradila a urobila som dnes poprvýkrát špenátové halušky s parmazánom. Špenát sme mali čerstvý 🙂
@lululilien to fakt? Ja som nastastie do Norska vzdy prepasovala kila klobas a mozzarely, lebo za tie ceny by som si to nedopriala..
@lululilien to vazne? toto uz ani normalne nie je 🙂
@lucya87 waaau, môžem sa opýtať, na čo je dobrý ten nakladaný medvedí cesnak? resp. ako ho využívaš?
@lentilka46 ako dochucivadlo do jedla alebo na chlebik. Vydrzi takto v chladnicke cca rok.
@katuliena82
@zabkazelena007
Letela som s príručným kufrom a mala som balenie po 120 gramov (max.10x100g). Moja chyba. Raz som mala v dóze 10 pribináčikov po 90 gramov. Chlapík bol z toho vyhúkaný, jeden pribinák preskúmal a ešte mi kontroloval kufor či niekde nemám kozmetiku 🙂
mnam vyskusame .)
ja som včera robila restovanú zajačiu pečeň na cibuli, cesnaku slaninke a oregane - pridala som mletý kmín, čierne korenie, trošku horčice a kečupu , oregano a soľ no a že sa mi ruka sekla - bolo to presolené , ale zjedlo sa to
@womankc to sa hovori ze je zena zalubena ked presoli 🙂
Zeleninova polievka, dukatove buchticky s vanilkovym kremom
@matvejka125 krem robis ako? ci len puding?
Mňamózne
@zuzuk22 http://kuchynalidla.sk/product/morcacie-prsia-s.... Dala som kuracie prsia 🙂 ale fakt ze výborne 🙂
@paulucha robievam puding, ale dnes som robila krém č.1 podľa tohto receptuhttps://varecha.pravda.sk/recepty/dukatove-buch...

@kikush0306 ja robievam len male mnozstvo co sa hned zje, lebo ryza nie je chutna na druhy den 🙂 vsak ju uvarim za 15min, zbytocne do zasoby robit 🙂