Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
MasovA ROLADA plnena spenatom sparenym s cesnakom a susenymi paradajkami s ryzou a dubakovou omackou 🙂
Kolozvarska kapusta, lekvarove tasticky.
losos ma masle, varene zemiacky
Pangasius v trojobale a kasu
dnes len palacinky ale s tvarohom a grankom 🙂
Este dojedame masko s lecom a uvarila som len ryzu, ale asi ma moja pazravost dozenie do kuchyne nieco upiect..vidim to na makovy zavin z listkoveho cesta
@katuliena82 makovy zavin, mnam to by som si dala aj ja 🙂
dnes som dostala chut na cheescake tak ho asi aj spravim, tiez mam chut na sladke
http://kuchynalidla.sk/product/specle-so-schwar... mnam 🙂 hotovo 🙂
@lubica285 co sa mi na domacich hranolkach nepodarilo? raz boli moc hrube potom tenke no cele zle :(
@martina27777 ja ich krajam bud na stroji alebo rucne zatial sa vzdy podarili
Dnes paradajkova polievka a francuzske zemiaky
My dnes mame pstruha na masielku a opekane zemiaky a ja so zeleninou 🙂
@jarka800 ako robis pstruhy?
Paradajkova polievka,, palacinky s nutelo a dzemom
Zemiakové placky s cuketou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1439-zem...
ahojte baby tak my dnes zeleninova polievocka a rybka so zeleninkou 🙂
🙂 paradajkova a rizoto zo slovenskej ryze s morcacim maskom ... strasne mi to chuti, tisic krat lepsie ako z klasickej ryze, odporucam 🙂
Zeleninová polievka , kuriacie stehná pečené v jogurtovej omáčke a tarhoňa
Tak dnes po 1x spenatove halusky s bryndzovo-syrovou omackou a slaninkou :* mnaaam
Všetci sme chorí tak len spoločne upatláme hrachovku s opečeným rožkom a francúzske zemiaky, nepohnevala by som sa keby ostalo aj na zajtra.
dnes zemiakovy privarok, fasirka
My dnes hrachova kasa s opecenymi obycajnymi parkami 🙂 rychle a vyborne 🙂
Zeleninova polievka s krupicovými haluskami, pecene domace jaternice a mne zostala od vecere grilovana plnena cuketa
pecene maso,knedla,kapusta dezert tiramisu
včera bola plnená paprika s chlebíkom mnam 🙂
dnes kelová polievka so slaninkou,zemiakmi a jačmen.krupami ....bravčové na šťave na hribikoch s tarhoňou...
pobbede nás čaka olslava vraj budu bravčove rezne a cestovinový šalát so zeleninou a zákusok :p
Dnes stahenne rezne naplnene syrom,medvedim cesnakom zavinute do roladky,ryza,poliate vypekom a cucoriedkovym kompotom....

Dnes zeleninová polievka.zemiakove placky a uz s chladi aj citronovy kolac.