Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kuraci paprikas, zeleninovy salat, vajickova a pikantna syrova natierka, obrateny jablkovy kolac so slahackou - cakame navstevu
Vyvar - na dva dni, dnes plnena paprika a zajtra cibulovozemiakovy salat a ryba 🙂
Vcera fazulkovy privarok s chlebom a vajickom.
Dnes a zajtra bude cesnacka.
A hlavne jedlo sme dnes mami hlivovy perkelt s haluskami. Na zajtra nam svokra spravila nejake maso a ja dorobim ryzu.
V lednici byla brynza, tak jsem upekla BRYNZOVÉ TYČINKY
BRYNZOVÉ TYČINKY
Suroviny těsto :
brynza 250 g
změklé máslo 250 g
hladká mouka 350 g
vejce 1 ks
sůl 1 lžička
Na potírání :
vejce 1 ks
Na posyp :
celý kmín
hrubozrnná sůl
Postup :
Všechny suroviny smícháme dohromady a pořádně propracujeme v nelepivé těsto.
Těsto rozválíme na pomoučené podložce, potřeme vajíčkem, posypeme kmínem a hrubozrnnou solí a rozkrájíme na tyčinky.
Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.
My dnes vyvar kuraci a bryndzove halusky bude aj na zajtra a mozno aj na pondelok
zajtra slepaci vyvar so zeleninou, rezancami, pecienka na cibulke, ryza, kompot a upeciem babovku
naša večera zemiakové placky s kečupom 🙂
naše raňajky chlebík vo vajci, kečup 🙂
sviečková na smotane 🙂
naša večera domáce hot dogy s horčicou 🙂
Dnes halušková polievka, zemiakovo fazuľkový prívarok, volské oči
Prinášame vám malú inšpiráciu na pekné sladké srdiečka s paličkou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1667-ins...
vecera mozarela s rajcinou 🙂
zeleninová polievka s krupicovými haluškami a pečené kura s plnkou, ryža a kompót.
nam polievocka este zostala zo vcera takze budeme dojedat slepaciu a varit budem len bolonske cestoviny
My mame dnes sojove masko so zemiakmi a syrovu omacku nato + zeleninova obloha
@nikushkasa dobre to bolo?
Pečené zemiaky s domacou tatarkou, zeleninovy salat
baby poraďte nieco rychle na večeru
@zdenulka30 bud nejaky zeleninovy salatik alebo nejake cestoviny.. Rychle su cestoviny s tuniakom a kukuricou
My dnes bravcove na sampinonoch s tarhonou a kapustovo mrkvovom salatom a ako dezert, marhulovy kysnuty kolac s posypkou a orechvy zavin

kacacie prsia na pomarancoch a hrozne, opekane zemiaky, salat z rukoly,polnicku a cherry rajcatok