Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zdenulka30 bolo to super 😉
ryzovy nakyp s tvarohom a slivkami
dnes zeleninove rizotko so syrom 🙂
Halusky so syrom a slaninkou 😊
@katulina82 ja tiez dnes idem robit ryzovy nakyp ale bez tvarohu a s broskynami 🙂
Ja dnes pečenú fašírku,paradajkovú omáčku a varené zemiaky
Polievka z medvedieho cesnaku a zeleninove rizoto
paradajkova polievka, rizoto
francuzske zemiaciky so salatom a spenatovu polievocku
@nicollettka presne taky som robila minule, mnam
@mamka_danka aj vy? aj ja som dnes robila francuzske zemiaky.. s cim si robila?
@bzzzz je vela moznosti. Ja som robila velmi jednoduchu. Na troske oleja poprazis mladu cibulku, pridas medvedi cesnak. Zalezi od mnozstva 2-3 hrste poriadne. Po minutke zalejes vodou a pridas zemiaky na kocky. Ochutis solcankou alebo inymi koreniami. Varis, kym zemiaky zmaknu a rozmixujes. Podavala som s krutonmi.
ja som dnes spravila len kapustove cestoviny 🙂
Pripravte si niečo nové a chutné na desiatu. http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1775-chr...
Cestoviny s tuniakom a zajtra budu parene buchty 🙂
tak práve som dovarila na zajtra a bude to len taký jednoduchý obed, ale nevadí 🙂 cesnakovo zemiaková polievka a kapustové fliačky.
bezlepkovy liptovsky metenik - slany posuch s kyslou kapustou a inspirovala som sa vami dievcata a dala som do neho medvedi cesnak 🙂, na veceru kuracie na nivovej omacke + ryza
@eleonorcha mnaam, dik za inšpiráciu, dnes urobím ☺
my dnes cuketovy privarok 🙂
@priora tie cestoviny s tuniakom idem dnes aj ja robit, co vsetko tam davas?
@humka2 zvyknem ich robit na "studeno" cibula, olivy, tuniak, kukurica a cherry paradajky ale vcera som skusala na panvici cibula, potom bambino s tuniakom a nakoniec som pridala kukuricu a olivy a zmiesala s cestovinami a nakoniec som dala cherry a bolo super 🙂 a najlepsie natom ze je to chvilka co ja zvyknem aj 2 hodiny byt v kuchyni
paprikovú polievku....po tej sa ani nezapráši 😅

Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...