icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
21. mar 2016

Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...

nikushkasa
22. mar 2016

@zdenulka30 bolo to super 😉

katuliena82
22. mar 2016

ryzovy nakyp s tvarohom a slivkami

klarisa6
22. mar 2016

dnes zeleninove rizotko so syrom 🙂

lubica285
22. mar 2016

Halusky so syrom a slaninkou 😊

nicollettka
22. mar 2016

@katulina82 ja tiez dnes idem robit ryzovy nakyp ale bez tvarohu a s broskynami 🙂

womankc
22. mar 2016

@lucya87 mňam u nás ešte nie je , čakám ako na ihlách

womankc
22. mar 2016

@elienocka vyzerajú vynikajúco

kim12345
22. mar 2016

@lucya87 prosím ta to maslo si ako robila?

lucya87
22. mar 2016

@kim12345 len rozmixovala maslo s cesnakom a troskou soli.

kim12345
22. mar 2016

Ja dnes pečenú fašírku,paradajkovú omáčku a varené zemiaky

2veronka7
22. mar 2016

Polievka z medvedieho cesnaku a zeleninove rizoto

kim12345
22. mar 2016

@lucya87 a vydrží ako dlho? Či budes davat do mrazničky?

lucya87
22. mar 2016

@kim12345 ja som ho dala do mraznicky nakrajane na mensie sulceky. Ale v chladnicke nam vydrzalo cca 2 tyzdne kym sme ho zjedli.

iinuska
22. mar 2016

paradajkova polievka, rizoto

mamka_danka
22. mar 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

francuzske zemiaciky so salatom a spenatovu polievocku

katuliena82
22. mar 2016

@nicollettka presne taky som robila minule, mnam

moonshine1
22. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@mamka_danka aj vy? aj ja som dnes robila francuzske zemiaky.. s cim si robila?

bzzzz
22. mar 2016

@2veronka7 Mohla by som poprosiť recept na tu polievku? Dakujem.

2veronka7
22. mar 2016

@bzzzz je vela moznosti. Ja som robila velmi jednoduchu. Na troske oleja poprazis mladu cibulku, pridas medvedi cesnak. Zalezi od mnozstva 2-3 hrste poriadne. Po minutke zalejes vodou a pridas zemiaky na kocky. Ochutis solcankou alebo inymi koreniami. Varis, kym zemiaky zmaknu a rozmixujes. Podavala som s krutonmi.

eleonorcha
22. mar 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

ja som dnes spravila len kapustove cestoviny 🙂

slimstar
22. mar 2016

Pripravte si niečo nové a chutné na desiatu. http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1775-chr...

priora
22. mar 2016

Cestoviny s tuniakom a zajtra budu parene buchty 🙂

raza
22. mar 2016

tak práve som dovarila na zajtra a bude to len taký jednoduchý obed, ale nevadí 🙂 cesnakovo zemiaková polievka a kapustové fliačky.

katuliena82
23. mar 2016

bezlepkovy liptovsky metenik - slany posuch s kyslou kapustou a inspirovala som sa vami dievcata a dala som do neho medvedi cesnak 🙂, na veceru kuracie na nivovej omacke + ryza

kikimon
23. mar 2016

@eleonorcha mnaam, dik za inšpiráciu, dnes urobím ☺

humka2
23. mar 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

@priora tie cestoviny s tuniakom idem dnes aj ja robit, co vsetko tam davas?

priora
23. mar 2016

@humka2 zvyknem ich robit na "studeno" cibula, olivy, tuniak, kukurica a cherry paradajky ale vcera som skusala na panvici cibula, potom bambino s tuniakom a nakoniec som pridala kukuricu a olivy a zmiesala s cestovinami a nakoniec som dala cherry a bolo super 🙂 a najlepsie natom ze je to chvilka co ja zvyknem aj 2 hodiny byt v kuchyni

tyelde
23. mar 2016

paprikovú polievku....po tej sa ani nezapráši 😅