icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babu15
23. mar 2016
Používateľ babu15 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od babu15.

@tyelde paprikovú polievku??? :O

agnes9
23. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

dnes dukatove buchticky a rajcinovu polievku 🙂

tyelde
23. mar 2016

@babu15 jop, je geniálna ;) na cca 4 porcie idú zo 2 cibule, jedna vanička červených paprík (alebo tak 5-6 kusov), 4-5 zemiakov a kyslá smotana. Cibuľu a papriku nakrájaš na tenké pásiky a trochu popražíš, potom pridáš zemiaky na malé kocky (aby sa rýchlejšie rozvarili) a zaleješ vodou (kľudne ak si varila nejakú inú zeleninu, alebo s bujónom), povaríš do mäkka, potom to rozmixuješ, pridáš smotanu, rozriediš vodou do požadovanej hustoty, trochu korenia podľa chuti (ja dávam bazalku a čo mi príde pod ruku) a chvíľu ešte povaríš, super chutí s krutónami ;)

miriam11
23. mar 2016

hrachova polievka, vyprazany syr s varenymi zemiakmi, kompot

erika161
23. mar 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

@miriam11 dnes mame aj my vyprazany syr ale aj so sunkou plneny 🙂

zsoja
23. mar 2016

ja som aspon dnes nemusela varit lebo sa o to postarala mamina 🙂

margaretka_9
23. mar 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

my sme dnes mali na obed bryndzove halusky so slaninkou a smotanou, a na veceru chystam spravit len zeleninovy salatik 🙂

matvejka125
23. mar 2016

Paradajkova , granadir

zuzuk22
23. mar 2016

Rezne naopak a ryža j tomu ;)

zuzuk22
23. mar 2016
simonnka2014
23. mar 2016

Vyprazany syr,zemiaky a slepaci vyvar

qidko
23. mar 2016

Dnes zeleninove ryzoto,zajtra strasenina s kyslou kapustou slaninkou a pecenou klobaskou,polievka zatial vo hviezdach

slimstar
23. mar 2016

Upečte si perníkovú záhradku na veľkú noc http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/8-upecte...

suve99
23. mar 2016

Orzo s mladým špenátom a parmezánom...

m_ij_ka
23. mar 2016

naša večera zapekané cestoviny 🙂

usmiateslniecko
24. mar 2016

Spenatove halusky s udenou opecenou krkovickou na cibulke a struhanym syrom

zanet63
24. mar 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

Maminky co dnes varite? nejake inspiracie? vobec neviem uz co varit

tyelde
24. mar 2016

keďže je dnes zelený štvrtok, tak to bude pravdepodobne špenátový prívarok so zemiakmi a vajcom, alebo špenátové halušky, ešte som sa nerozhodla :D

moonshine1
24. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@tyelde aby to bolo zelene :D :D ale nie srandujem, tak hlavne bezmasite aby to bolo, nie?

sabenka21
24. mar 2016

Sójové kocky na zelenine s ryžou 🙂 🙂

vivusika
24. mar 2016

špagety s bolonskou omáčkou a syrom 🙂

tyelde
24. mar 2016

@moonshine1 ja som vegetarián, bezmäsité mám každý deň :P ale na špenát sa teším už pár dní, len som sa ešte nerozhodla čo to bude až to bude :P

mijo53
24. mar 2016

mám špenát mrazený, ale manžel kúpil brokolicu a tá je tiež zelená, tak bude krátko uvarená brokolica, zaliata roztopeným maslom, zemiaky, manžel si dá určite tatársku omáčku, dovolené bude mať maximálne dve kávové lyžičky a ja kyslú uhorku, alebo hlávkový šalát, ten je tiež zelený a zeleninová polievka s haluškami /iba voda a krupica/

misela36
24. mar 2016

My dnes špagety s pórom ,žihlavou,špenátom a strúhaný syr.Zajtra dukátové buchtičky a nejaká polievka.Sobota:fazuľový guláš/ z bielej fazule/ a údené mäso.Možno,ak sa dobre vyspím,aj pagáče budú ku gulášu.

mamickajanka
24. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

ja dnes spravim asi len nejaky syr a opekane zemiaciky, nechce sa mi nic speci varit 🙂

jukov
24. mar 2016

dnešný obed v práci

jukov
24. mar 2016

zajtra cibuľovozemiakový šalát a ryba (aj prsty)

anya99
24. mar 2016

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť maličkú pomoc. Potrebujem totiž zozbierať vzorku osôb, ochotných vyplniť anonymný dotazník. Prosím, ak máte chvíľku času, venujte ho môjmu dotazníku spracovávanému v rámci diplomovej práce. Vaša ochota mi veľmi pomôže. Vopred ďakujem tým, ktorí sa na to podujmú. 🙂 A vopred sa ospravedlňujem, ak Vás to obťažovalo ...

https://docs.google.com/forms/d/1GLdku51Cyr7LE6...

vlastulina1
24. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@jukov super vyzera, to si si objednavala ci nachystala?

zuzuk22
24. mar 2016

Lievance so šľahačkou a mandarinkami 🙂