Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes dukatove buchticky a rajcinovu polievku 🙂
@babu15 jop, je geniálna ;) na cca 4 porcie idú zo 2 cibule, jedna vanička červených paprík (alebo tak 5-6 kusov), 4-5 zemiakov a kyslá smotana. Cibuľu a papriku nakrájaš na tenké pásiky a trochu popražíš, potom pridáš zemiaky na malé kocky (aby sa rýchlejšie rozvarili) a zaleješ vodou (kľudne ak si varila nejakú inú zeleninu, alebo s bujónom), povaríš do mäkka, potom to rozmixuješ, pridáš smotanu, rozriediš vodou do požadovanej hustoty, trochu korenia podľa chuti (ja dávam bazalku a čo mi príde pod ruku) a chvíľu ešte povaríš, super chutí s krutónami ;)
hrachova polievka, vyprazany syr s varenymi zemiakmi, kompot
@miriam11 dnes mame aj my vyprazany syr ale aj so sunkou plneny 🙂
ja som aspon dnes nemusela varit lebo sa o to postarala mamina 🙂
my sme dnes mali na obed bryndzove halusky so slaninkou a smotanou, a na veceru chystam spravit len zeleninovy salatik 🙂
Paradajkova , granadir
Rezne naopak a ryža j tomu ;)
Vyprazany syr,zemiaky a slepaci vyvar
Dnes zeleninove ryzoto,zajtra strasenina s kyslou kapustou slaninkou a pecenou klobaskou,polievka zatial vo hviezdach
Upečte si perníkovú záhradku na veľkú noc http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/8-upecte...
Orzo s mladým špenátom a parmezánom...
naša večera zapekané cestoviny 🙂
Spenatove halusky s udenou opecenou krkovickou na cibulke a struhanym syrom
Maminky co dnes varite? nejake inspiracie? vobec neviem uz co varit
keďže je dnes zelený štvrtok, tak to bude pravdepodobne špenátový prívarok so zemiakmi a vajcom, alebo špenátové halušky, ešte som sa nerozhodla :D
@tyelde aby to bolo zelene :D :D ale nie srandujem, tak hlavne bezmasite aby to bolo, nie?
Sójové kocky na zelenine s ryžou 🙂 🙂
špagety s bolonskou omáčkou a syrom 🙂
@moonshine1 ja som vegetarián, bezmäsité mám každý deň :P ale na špenát sa teším už pár dní, len som sa ešte nerozhodla čo to bude až to bude :P
mám špenát mrazený, ale manžel kúpil brokolicu a tá je tiež zelená, tak bude krátko uvarená brokolica, zaliata roztopeným maslom, zemiaky, manžel si dá určite tatársku omáčku, dovolené bude mať maximálne dve kávové lyžičky a ja kyslú uhorku, alebo hlávkový šalát, ten je tiež zelený a zeleninová polievka s haluškami /iba voda a krupica/
My dnes špagety s pórom ,žihlavou,špenátom a strúhaný syr.Zajtra dukátové buchtičky a nejaká polievka.Sobota:fazuľový guláš/ z bielej fazule/ a údené mäso.Možno,ak sa dobre vyspím,aj pagáče budú ku gulášu.
ja dnes spravim asi len nejaky syr a opekane zemiaciky, nechce sa mi nic speci varit 🙂
zajtra cibuľovozemiakový šalát a ryba (aj prsty)
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť maličkú pomoc. Potrebujem totiž zozbierať vzorku osôb, ochotných vyplniť anonymný dotazník. Prosím, ak máte chvíľku času, venujte ho môjmu dotazníku spracovávanému v rámci diplomovej práce. Vaša ochota mi veľmi pomôže. Vopred ďakujem tým, ktorí sa na to podujmú. 🙂 A vopred sa ospravedlňujem, ak Vás to obťažovalo ...
@jukov super vyzera, to si si objednavala ci nachystala?
Lievance so šľahačkou a mandarinkami 🙂

@tyelde paprikovú polievku??? :O