icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzuk22
28. mar 2016

@angelheart
Tiez ju zbožňujem 🙂

ena70
28. mar 2016

@ivetka1981 teeda ty si ale šikulka...toľko dobrôt... tá roláda je nepečená? môžem poprosiť receptík na tú roládu a koláčik s čokoládovou polevou? ďakujem 😉

ivetka1981
28. mar 2016

@ena70 je to zamatová roláda-pečená a sanquikové rezy.
Receptíky a prierez rezu tu:
https://varecha.pravda.sk/recepty/zamatova-rola...
https://varecha.pravda.sk/recepty/sunquickove-r...

ena70
28. mar 2016

@ivetka1981 veľmi pekne ti ďakujem.... vyskúšam, lebo vyzerajú super.... noo šikovné rúčky máš 🙂

ivetka1981
28. mar 2016

@ena70 dakujeeem 🙂

natal12
28. mar 2016

@zuzuk22 fuuu penova torta mnaaam.. ja ju chcem robit len sa toho bojim ze to pokazim :(

zuzuk22
28. mar 2016

@natal12 určite treba vyskúšať 🙂 nieje to take tazke ako to vizera 🙂

lavender84
29. mar 2016

@ivetka1981 ahoj prosim ta ako ro is ten dzus? Dakujem

ivetka1981
29. mar 2016

@lavender84 uvarím cca 1hod 2 velké pomaranče nakrájané (celé) a 2 väčšie mrkvy v 1,5L vody...v druhom hrnci uvarím 4.5l vody + 450g cukru + 1-2PL kyseliny citronovej(podla chuti pomarancov). Zmixujem do hladka uvarené pomaranče aj mrkvu,vlejem do uvareného cukr.sirupu..dochutím kysel.citr. A leje do sklenných fliaš za horuca...nehám vychladnuť otvorené fľaše v špajzi.

lavender84
29. mar 2016

@ivetka1981 dakujem a mixujes cele tzn aj s korou? 😊

kim12345
29. mar 2016

@lizatko1009 prosim receptik na tu omacku z dubakov,vyzera dobree

elienocka
29. mar 2016

Sosovica kysla s vajickami a morcacie prsia na prirodno,aj rezniky z toho a zemiakova kasa

dasa71
29. mar 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

baby vy dnes varite?? my mame este tolko jedla z velkej noci ze asi aj cely tyzden nebudem varit :D

agnes9
29. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@dasa71 tiez este dojedame :-P

ivetka1981
29. mar 2016

@lavender84 áno aj z kôrou

veronika9797
29. mar 2016

ja som práve vymiesila cesto na pecene lekvarove buchty.......uz sa neviem dockat, ako si ich dam s teplym cajikom 🙂

slimstar
29. mar 2016
simonnka2014
29. mar 2016

@veronika9797 mnam! mam inspiraciu na zajtra dakujem 😉

simonnka2014
29. mar 2016

dnes rezne so salatom,hovadzi vyvar

veronika9797
29. mar 2016

@simonnka2014 nooooooo, veď aj stáli za to s teplým čajíkom a ešte aj na zajtra zostalo 🙂 tak prajem vopred dobrú chuť 🙂

humka2
30. mar 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

@simonnka2014 myslim ze teraz mame vsetky podobny obed. My tiez dnes este dojedame 🙂

miriam11
30. mar 2016

kuraci vyvar, zemiakova kasa, vyprazane file a dojedame stale kolaceeeee....

lubica285
30. mar 2016

Dnes len zeleninova polievka s haluskami, a studena torta, zajtra gyros, hranolky, dressing, zelenina 😊

suve99
30. mar 2016

..a ja mám neuveriteľnú chuť na špargľu s holandskou omáčkou.... 😕

silvusinka353
30. mar 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

dnes uz sme konecne dojedli vsetko co zostalo a zajtra uz planujem nieco uvarit, poradite mi nieco chutne a rychle??

womankc
30. mar 2016

ahojte , my sme na veľkú noc zdúchli a mali sme rybí tanier - pečená makrela, pečená pražma / orada /, grilované kalamáre, varené langusty - malé tvory boli po dvoch , k tomu sme mali ešte trošku grilovanej zeleniny - cuketa , šampiňóny a blitvu - čo je dusený mangold s pučenými zemiakmi , , syn mal steak a hranolky - no čo on bude ryby jesť 😀 , jedna dcérka mala chobotnicový šalát a druhá krémové rizoto s krevetkami - to bolo tak nezvyčajne urobené a veľmi chutné to bolo a silný hovädzí vývar ...
na veľkonočnú nedeľu sme si dali pečené jahňacie - k tomu boli varené zemiaky , varená mrkva a grilované cukety a šampiňóny ........ aj som varila len tak rýchlo , v sobotu sme si uvarili údené , k tomu som dala dusený mangold a pučené zemiaky a batáty, robila som zeleninové šaláty , z údeného vývaru som urobila zeleninovú polievku , čo ľadnička dala a ešte som piekla zajaca na miešanej zelenine a zemiakoch s batátmi v rúre na jednom plechu..... a varená slovenská klobáska nesmie chýbať

womankc
30. mar 2016

@ivetka1981 toto celé vyzerá krásne
môžem poprosiť recept na ten džús???? a punčové rezy ???

womankc
30. mar 2016

manžel si dnes varil obed , mala som nachystané na dnešnú večeru , tak sa hral

jarka800
30. mar 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@womanks ty mas akeho sikovneho manzela 🙂

katuliena82
30. mar 2016

rano som upiekla bezlepkovy chlebik, uzasne sa vydaril a na veceru ho budeme mat s bryndzovou natierkou, na obed boli pecene zemiaky + fazulkovy strukovy privarok + vajicko