icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babullka1
10. apr 2011

@lucka1987 dakujem.... 😉 isto vyskúšam 🙂

lucka1987
10. apr 2011

@babullka1 neni zac.. ja sa velakrat neriadim receptami.. len tak robim ako som sa naucila od otca je polovnik 😀 akurat kukam ze si tu z blizka...rovno za kopcom odomna 🙂 odkial presne?

henka76
10. apr 2011

ahojte 🙂
včera sme mali živánsku a dnes brav.karé obalené kukuričnými lupienkami,opečené a potom zapečené na plechu so smotankou,k tomu americké zemiačky 🙂

denne73
10. apr 2011

@zabka4 dakovaam

babullka1
10. apr 2011

@lucka1987 ..u nas je zas polovník dedko mojho drobca 🙂 Aj ja som si vsimla ze si z PB 🙂 a tiez ze si skoro rovnako stara....my sme z Dubkovej,to je mimo mesta....az smerom na Čertov ak vieš nahodou kde to je. 😝 ale asi skor nie...
Inak ja som uz z diviny robila aj obratene rezne a boli fantasticke...dala som ich este potom do truby riadne podusit a nevedeli sme sa toho dojest

lucka1987
10. apr 2011

@babullka1 na certove sme boli zo skoly.. chodila som do puchova na ZSSHS a obchodu. 😉 ja som z pruziny.. hmm od vislaj nie na bystricu ale rovno... 🙂 obratene rezne? ja som ich este nerobila ako si ich robila?

sebsam
10. apr 2011

@henka76 hmmm znie to dobre to masko v lupienkach ako presne to prosim ta robis?.... 😀 😀

babullka1
10. apr 2011

@lucka1987 Pruzinu poznam,kamoska tam ma babku 😉 Tie obratene som robila klasicky ako ked robim aj z kuraciny...(ale zapiekla som ich) nakrajala som si mäso na rezne,(mala som tuším laň) Klasicky som si ich naklepala..troska popotierala horcicou,okorenila,..potom ich treba obalit v struhanke..mozes ju do tych reznov aj vklepat aby sa dobre uchytila..,obalila vo vajicku a na rozpalenom oleji opiekla....Poukladala som ich na plech,zaliala vypekom,vodou rozrobenou s horcicou,troskou kecupu a polkou hovedzieho bujonu... a na to som este poukladala platky kyslych uhoriek,cibulku a sampiony z konzervy...Cele som to este asi 1hodinu dusila zakrite alobalom.Bolo to fakt perfektne...

lucka1987
10. apr 2011

@babullka1 mnaaaaaaaam, no tak to znie chutne teda.. ja som ich veru este ani nerobila.. ale asi vyskusam 😉

zabka4
10. apr 2011

@denne73 nie je zaco, dufam ze budu chutit, u nas to je za 1 den cely plech prec

babullka1
10. apr 2011

@lucka1987 vyskusaj..to mäsko sa uplne rozpadava..skvelee 🙂

lucka1987
10. apr 2011

@babullka1 dik za tip 😉

sigrid7
10. apr 2011

Ahojte. My varíme hovädziu zeleninovú polievku a bravčové pliecko na rasci s ryžou a k tomu uhorkový šalát...Dobrú chuť všetkým... 😀

miriamr
10. apr 2011

ja dnes kurací vývar, údené koleno pečené s kyslou kapustou, zemiaky a pre malu kuracie stehná, no a ku káve lístkové taštičky 😵

renatad
10. apr 2011

@babullka1 tak ako pise lucka1987 na zpenenej cibule podusim diviaka / korenie podla toho čo mám 😀 / pridám mäso a mrkvu a dusím, ked je tak po 45 minutach trochu podusene pridam hríby vopred namočené. Takto robím i to s hráškom ale tam mäso dusím dlhšie a ked je na 90% hotove pridám hrášok a nakoniec kyslú smotanu s trochou múky na zahustenie.

miruska15
10. apr 2011

@lucka1987
@babullka1 pridavam sa aj ja k vam som tiež s PB a chodila som tiež do Puchova do školy len trochu skor 🙂

miruska15
10. apr 2011

ja pečiem ryžu s kuratom a spravila som si lazane ale s Lidla len som ich dala piect.Lubim ich len som leniva si ich spravit 😵

henka76
10. apr 2011

@sebsam -je to jednoduché 🙂 rezne som okorenila ,osolila,naklepala a obalila v lupienkoch(tie som trochu rozdrvila) a opiekla som prudko z oboch strán..poukladala som ich do pekáča,zaliala výpekom a slahačkovou smotanou..nechala som piecť asi 30minut 🙂

lucka1987
10. apr 2011

@miruska15 😉 tak vitaj v klube 😀 😀 aj ja lubim lasagne.. ja sa s nimi hram, sak som doma tak casu mam dost..

babullka1
10. apr 2011

@miruska15 tak vitaj 🙂 ...Ty uz mas 3 deticky..to je krasa 😉 lasagne lubim aj ja...ale u nas nik iny..takze ich nerobim 😖

evinkal
10. apr 2011

My dnes pečené masko na šťavičke k tomu ryža,deťom kompotik a nám kyslé uhorky🙂

miruska15
10. apr 2011

@babullka1 prave si na nich pochutnavam a su fakt dobre aj ked su s obchodu tak su mnam 😀

zuzana76
10. apr 2011

ahojte

my vcera tresku s citronovou omackou a pecene zemiaky a cesnakova kremova polievka, dnes nevarim, sme pozvani na obed.

eva7780
10. apr 2011

madarský guláš s knedlou

eva7780
10. apr 2011

@morca3 dik za recept 😉

sebsam
10. apr 2011

@henka76 jeeej si zlataa, a este otazocka to na tych reznoch tie lupienky drzia?

ankalv1
10. apr 2011

@zabka4 jasné ďakujem 🙂

my dnes mäsová polievka, pečená kačica,zemiakové pampúšiky,červená kapusta a skvelá krémeška 🙂 🙂

bubinko83
10. apr 2011

my mame dnes masovu polievku so sližikmi a živansku 🙂 A svokra mi dala domace kremeše su mnaaaaaaaaaaaaaaam

sofinka18
10. apr 2011

slepacia polievocka a palacinky 😀