Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lucya87 aj tak sem tam treba 🙂 vyzera to fakt super, hned by som si dala :P
@tornocziovalea ja osobne mam radsej varene s kyslou kapustou ale tak sem tam treba aj podla manzela navarit 😊
Doprajte si k večeri taliansku delikatesu Lasagne s paradajkami. http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1704-las...
bravcove na horcici, ryza a na veceru bryndzova natierka
@ada510 to vyzera uzasne
U nás na večeru kelové fašírky
@domi237 ahoj no bol to taky vymysel je to nepecena tortaSpodok je z Oreo keksov potrvenych a vymiesanych s roztopenym maslom a cokoladou horkou to utlacis na,spodok formy a das dookola platky jahod rastlinnu slahacku vymiesas pridas polku mascarpone praskovy pras.cukor citronovu kvoru a kyslu smotanu stuzovaca trochu ak treba a vymiesas natres cast na korpus posypes oreo naukladas platky kivi a bananu na to som dala dvoch coko brumikov pomrvenych a zase slahacka uz setka na vrchu su jahody hrozno oreo a zelatinou zaliate...celu noc to bolo v chladnicke
Ja som uvarila pre armadu 🙂 pecienky na cibulke, jarnu zeleninovu polievocku, kuraciu polievocku a teraz mi pomalicky vrie v hrnci segedin 🙂 varim pre 2 rodiny takze toho musi byt hojne
fazuľová polievka s fliačkami, bravčové na kocky s kopou zeleniny-cibuľa, por, zelená fazuľka, mrkva, pažitka, ryža , príloha kompót, kyslá uhorka, kto čo chce
u nás cicerová kremová polievka s karí a zemiakové šúľance s makom alebo orechami ( zo zvyšných včerajších zemiakov čo boli k plnenému kapustnému listu) a na večeru upečené domáce žemle s hummusom a zeleninou
@ada510 aka to je prosim ta torticka??
Chrumkavé raňajky zapekaná plnená žemla http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1775-chr...
Fazulova polievka, granadir
zemiaková kyslá polievka, palacinky so slivkovým lekvárom - múka pol biela, pol pohánková - pomaly a isto chcem byť in
@hvolkovamirka slahackova s mascarpone niekde vyššie som pisala recept
@karkana to je ten cheesecake z troch surovín..?
@krasnasvadba ano, dole BB keksy a plnka z troch surovín,
brokolicová krémová polievka s opekaným chlebíkom, živánska 🙂
U nas dnes domace rezanky s orechami, cukrom a kyselkavym dzemom
Ovocné čerešňové guľky s orechovou posýpkou a grankom
My dnes toto, totalna improvizacia, na masle oprazene kuracie kusky, osolene, okorenene, potom som ich vybrala, do vypeku dala cibulku, papriku, cuketu, sampiony, mrkvu, oprazila som, okorenila, osolila, pridala grilovacie korenie na zeleninu a kurkumu, ked to bolo makke, pridala som maso, smotanu na slahanie a nechala vyredukovat, nakoniec dochutila citronovou stavou a hotovo, urobila som tarhonu k tomu

Dnes taaak nezdravo 😯
Pecene udene koleno so zemiakmi 😅