icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucya87
20. apr 2016

Dnes taaak nezdravo 😯
Pecene udene koleno so zemiakmi 😅

tornocziovalea
20. apr 2016

@lucya87 aj tak sem tam treba 🙂 vyzera to fakt super, hned by som si dala :P

lucya87
20. apr 2016

@tornocziovalea ja osobne mam radsej varene s kyslou kapustou ale tak sem tam treba aj podla manzela navarit 😊

ada510
20. apr 2016

Pochvalim sa aj ja ...

domi237
20. apr 2016

@ada510 čo za tortičku si robila? 🙂 ja teraz musím vymyslieť nejaký koláčik alebo tortu kamarátovi na narodeniny o týždeň. Len aby to nebolo príliš náročné a tá tvoja vyzerá veľmi chutne!

slimstar
20. apr 2016

Doprajte si k večeri taliansku delikatesu Lasagne s paradajkami. http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1704-las...

katuliena82
20. apr 2016

bravcove na horcici, ryza a na veceru bryndzova natierka

katuliena82
20. apr 2016

@ada510 to vyzera uzasne

motovidlo
20. apr 2016

U nás na večeru kelové fašírky

senka111
20. apr 2016

@sima410 to ide návrh na tú facku keď je na tanieri naložení tak na ňu sa dáva prazenica.

ada510
20. apr 2016

@domi237 ahoj no bol to taky vymysel je to nepecena tortaSpodok je z Oreo keksov potrvenych a vymiesanych s roztopenym maslom a cokoladou horkou to utlacis na,spodok formy a das dookola platky jahod rastlinnu slahacku vymiesas pridas polku mascarpone praskovy pras.cukor citronovu kvoru a kyslu smotanu stuzovaca trochu ak treba a vymiesas natres cast na korpus posypes oreo naukladas platky kivi a bananu na to som dala dvoch coko brumikov pomrvenych a zase slahacka uz setka na vrchu su jahody hrozno oreo a zelatinou zaliate...celu noc to bolo v chladnicke

babatkoo
20. apr 2016

Ja som uvarila pre armadu 🙂 pecienky na cibulke, jarnu zeleninovu polievocku, kuraciu polievocku a teraz mi pomalicky vrie v hrnci segedin 🙂 varim pre 2 rodiny takze toho musi byt hojne

karkana
21. apr 2016

@ada510 krásne, mäsko špargla,,, 🙂 ako si to robila? tá torta-aj ja som robila manželovi, z BB keksov a hera rozpustená,ale ked dám málo hery tak mi to nedrží po kope, tak som dala asi celú na 3balenia -drží, ale odkrojiť lyž. je umenie,

karkana
21. apr 2016

je dobrá,ale natierkové maslo som nedala,,,len tvaroh čokoládu a šľahačku 😉

mijo53
21. apr 2016

fazuľová polievka s fliačkami, bravčové na kocky s kopou zeleniny-cibuľa, por, zelená fazuľka, mrkva, pažitka, ryža , príloha kompót, kyslá uhorka, kto čo chce

ada510
21. apr 2016

@karkana sprglu som obalila do sunky a syrovych udenych niti a upiekla 😉

rendicka
21. apr 2016

u nás cicerová kremová polievka s karí a zemiakové šúľance s makom alebo orechami ( zo zvyšných včerajších zemiakov čo boli k plnenému kapustnému listu) a na večeru upečené domáce žemle s hummusom a zeleninou

hvolkovamirka
21. apr 2016

@ada510 aka to je prosim ta torticka??

slimstar
21. apr 2016

Chrumkavé raňajky zapekaná plnená žemla http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1775-chr...

lucya87
22. apr 2016

Moje prve lasagne 😊

matvejka125
22. apr 2016

Fazulova polievka, granadir

mijo53
22. apr 2016

zemiaková kyslá polievka, palacinky so slivkovým lekvárom - múka pol biela, pol pohánková - pomaly a isto chcem byť in

katuliena82
22. apr 2016

Cestoviny s paradajkovou omáčkou a syrom, višňovy kolacik

ada510
22. apr 2016

@hvolkovamirka slahackova s mascarpone niekde vyššie som pisala recept

krasnasvadba
22. apr 2016

@karkana to je ten cheesecake z troch surovín..?

karkana
22. apr 2016

@krasnasvadba ano, dole BB keksy a plnka z troch surovín,

m_ij_ka
23. apr 2016

brokolicová krémová polievka s opekaným chlebíkom, živánska 🙂

lentilka46
23. apr 2016

U nas dnes domace rezanky s orechami, cukrom a kyselkavym dzemom

jachin
23. apr 2016

Ovocné čerešňové guľky s orechovou posýpkou a grankom

moni244
23. apr 2016

My dnes toto, totalna improvizacia, na masle oprazene kuracie kusky, osolene, okorenene, potom som ich vybrala, do vypeku dala cibulku, papriku, cuketu, sampiony, mrkvu, oprazila som, okorenila, osolila, pridala grilovacie korenie na zeleninu a kurkumu, ked to bolo makke, pridala som maso, smotanu na slahanie a nechala vyredukovat, nakoniec dochutila citronovou stavou a hotovo, urobila som tarhonu k tomu