icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
6. máj 2016

kyslá struková polievka, zemiaková kaša a kuracie rezne v cestíčku,uhorkový šalát

miri.b
6. máj 2016

Ut> kuracie na stredomorsky sposob {stonkovy zeler, olivy pomarancova stava, paradajky}, ryza
St> zeleninova polievka, penne a=la putanesca
Stv> polievka zo stredy, foccacia s olivami, kuracie pecienkz opecene na kacacom tuku, americkz vlacny kolac s gastanovou mukou
Pi> pstruh lososovity a hraskove pyre

karkana
6. máj 2016

dnes živánska,,,,a ku koncu som na želanie manžela psypala bryndzou,,,,,,a bolo to fajnovééé

stellamaris
6. máj 2016

Domaca Pizza /spenat,slanina,syr,cesnak v oleji) 😉

m_ij_ka
7. máj 2016

šampiňónová polievka, pečené mäso, kapusta , knedľa

celka12
7. máj 2016

Krémová brokolicová polievka a palacinky s tvarohom a s džemom

liza68
7. máj 2016

Šošovicova polievka a lievance s nutelou

elienocka
7. máj 2016

Dnes hovedzi vyvar a fasirkove gulky s varenim vajcom vo vnutri a zemiakova kasa a uhorkovy salat

casperka1980
7. máj 2016

Hovadzi vyvar s rezancami, sekana so zemiakovou kasou...

jukov
7. máj 2016

dnes rajčinová polievka slovenskou ryžou a strúhaným syrom, kakaový závin
zajtra dojeme polievku, čevabčiči s cibuľou a horčicou, varené zemiaky, a zostane závin aj na zajtra

siska53
8. máj 2016

Zeleninova polievka (mrkva,kalerab,spargla,sedano) s psenovymi a ovsennymi vlockami a cervenou sosovicou. Mixnem ju a robim k nej aj krutony z veky.
My dospeli budeme.mat dusenu cakanku a deckam som spravila lososa na zelenine a k tomu bude ryza.
Mama nam posle take plnene kosicky,co robila,takze nepeciem.

frotta
8. máj 2016

hovadziu polievku a plnenu kapustu

lujzamisko
8. máj 2016

Pečená krkovička zemiacky 😀 polievka zo včera vajíčkova

celka12
8. máj 2016

Paradajková polievka, zapekané cestoviny so zeleninou, kysnuté cesnakové slimáky 🙂

mijo53
8. máj 2016

hovädzia polievka s rezancami, vyprážané rybie file, mastené zemiaky s petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

matvejka125
8. máj 2016

Vyvar, kuracie v cestičku,zemiakova kasa, strúhaný tvaroznik

m_ij_ka
8. máj 2016

zasmažená polievka, tvarohové slíže

slimstar
8. máj 2016

Šošovicová polievka so zeleninou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1617-sos...

eva8
8. máj 2016

@celka12 prosím recept na tú brokolicovú polievku, mne akosi nevychádza... Je pravda, že som ju nerozmixovala. asi preto. Ďakujem

celka12
8. máj 2016

@eva8 robím ju podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3494 zatiaľ sa mi vždy podarila 🙂

eva8
8. máj 2016

@celka12 Ďakujem, pozriem, skúsim, o týždeň dám vedieť 🙂

nadja88
8. máj 2016

@frotta prosim ta aka je to plnena kapusta? Moze to byt mnam 🙂

frotta
9. máj 2016

klasicky recept je na vareche

lentilka46
9. máj 2016

u nás dneska náš obľúbený segedín s domácimi maslovými knedličkami..hádam vydrží aj do stredy

mijo53
9. máj 2016

od včera hovädzia polievka s rezancami, paradajková omáčka, hovädzie mäso zo včerajšej polievky a urobila som 1 knedľu malú k omáčke a 1 som dala do mrazničky bude niekedy na budúce ku kapuste

lujzamisko
9. máj 2016

Dnes špenátove halusky so syrovou omáčkou A ešte pečené maso zo zemiakmi zo včera 😀

slimstar
9. máj 2016

Rozkošné medvedíky s orieškom http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1522-roz...

katuska2709
9. máj 2016

Bryndzove pirohy a zajtra bude čína

motiilik
9. máj 2016

Od včera maďarský guláš s knedlou a moravské koláče... Zajtra bryndzové halušky a v stredu lievance..

m_ij_ka
9. máj 2016

naša večera jahodové knedličky so strúhankovou posýpkou a na zajtrajší obed plnená paprika s guľkami, knedľa 🙂