Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes som robila nase oblubene bryndzove halusky s opecenou slaninkou 🙂
Ja som dnes piekla domácu pizzu na plechu a robila len taku rýchlu mrvenickovu polievku 🙂 a este mam nachystanu rebarboru na kolac, ale moc sa mi do neho nechce 😂
Svokra mi vcera poslala obaleny karfiol, takze ja karfiol, hranolky, a priatel rybie prsty a hranolky. Polievku mame este vyvar 🙂 a zo vcera pernik
u nás dnes polievka z červenej šošovice a sviečková na smotane, ale z kuraciny. chcela som aj piecť poobede, ale kašlem na to, pôjdem s deťmi radšej von 🙂
Prosím vás, s kysnutým cestom robím už roky, mám ho rada, ale poraďte mi, čo robím zle keď mi zakaždým, ale že zakaždým praskne závin. Aj ho prepichnem vidličkou, aj je potretý, a aj tak mi praskne, VŽDY. Rožčuľuje ma to, a neprišla som zatiaľ na to, ž kde robím chybu. 🙄
asi sójové mäso na smotane s ryžou 🙂
my dnes na večeru mám domácu pizzu ( tvrdá saláma, šunka, kukurica, šampiňóny,klobásky,syr)
U nas dnes spagety s mletym masom
dnes masove rizoto so zeleninou, hruskovy kompot
Včera sme mali zeleninovú polievku a lečo s haluškami. Na večeru bola zapečená zelenina (brokolica, batat, špargla) s mozarelou a posypané nastruhaným tvrdým syrom
Baby co spravím z kurčata ? pečene a vysmazane nechcem ani perkelt. to sme mali nedávno. vdaka 🙂
Chutná rybacia pomazánka zo sardiniek v paradajkovom pretlaku http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1751-chu...
Frankfurtska polievocka 🙂
zeleninová polievka s pohankovými vločkami, vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a kým deti spia "zbúchala" som za par minút aj muffiny ku káve a knihe..
na raňajky boli domáce kaiserky s natierkou a zeleninou
zajtra detto čo dnes
Ja dnes idem robit wrap. Uz sa tesiiim 🙂
@lubica285 niekto pozeral telerano 😁
@katuska2709 aj mna to zaujalo no neviem či by som to zvladla, ale vyskusam niekedy

Ja som dnes robila slivkové gule so strúhankou a grankom, každý podľa chuti 🙂