icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siska53
19. jún 2016

My sme mali kuraciu polievku oba dni.
V sobotu ako druhe nam.spravila svokra nejake maso (ja maso nejem - len stavu ci vyvar,preto neviem ake to bolo) a halusky.
Na dnes som.spravila pecene zemiaky,kuracie na hrasku a mrkve,sebe som.spravila tpfu na hrasku a mrkve. Zajtra to dojeme s ryzou. A uvidim,namocila som.cicer,tak nieco spacham z neho. Maly je chory,ostavam s nim,tak mozno,ked bude lepsie,apravime kolacik - dominam.ribezle.

slimstar
19. jún 2016

Chrumkavé raňajky zapekaná plnená žemla http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1775-chr...

stellamaris
19. jún 2016

Dnesny obed- India 🙂 Kuracie v chili-paradajkovej omacke a Nawrattan Korma ( zelenina v kokosovej omacke s hrozienkami) s basmati ryzou.Nestihla som ani odfotit............
Vecera: manzel si prial sunkove chrenove rolky 😉

clarissa
20. jún 2016

@sisaka tehotenstvo nieje choroba....ja som jedla pri detoch vsetko a ku podivu,zelenina ani ovocie to neboli ✌ náhodou, pani ma super jedalnicek,nechajte ju ;) keby vidíte moj v tehotenstve asi by ste odpadla.ale to už je do inej temy :P

lucya87
20. jún 2016

@clarissa pri mojom tehu jedalnicku by sa tiez asi zhrozila 😂 pastety, parky boli moj zaklad stravy prve 4 mesiace a pepsi denna davka 😅 a moj maly ma 2.5 roka a je uplne zdravy este nemal ani jedny antibiotika 🤔 aj ked je dost aktivny asi z tej pepsi 😄

clarissa
20. jún 2016

@lucya87 u mna to bolo rovnake,fakt presne co vy take veci mi najvyse brali..a pepsi..to iste,mnaam ☺

sisaka
20. jún 2016

@clarissa tu vôbec nejde o to, ze ma jest ako tehotná inak, píšem, ze je to vhodný cas celkovo prehodnotiť stravovanie. Ja ju kľudne "nechám" len som ju na to chcela upozorniť. Inak je mi jedno, co jete, akurát sa nie je co čudovať, ze Slováci vedu v rakovine hrubého čreva a v kardiovaskulárnych ochoreniach.

lujzamisko
20. jún 2016

Dnes pekne od včera 🙂 🙂 kuracie gordon ale na prirodno k tomu mrkvickove rezance na olivovom.oleji a ryža 🙂 🙂 🙂 mňam mňam

miriam11
20. jún 2016

kelova polievka, bravcovy rezen, zemiakova kasa, slivkovy kompot

lujzamisko
20. jún 2016

Baby kúpila som si konečne tu grilovaciu panvicu a aj ked ryby nelubime chceme skúsiť lososa na tej panvici poradte mi viac receptov odskusanych bez cibule a poru 🙂 🙂 🙂

gabccia
20. jún 2016

celozrnne cestoviny so zeleninou ( kukurica, hrasok, fazul. struky) a kur. masom a posypane balkanskym syrom

jukov
20. jún 2016

@lujzamisko rybu opláchnem, namočím asi na 2 hodinky do studeného mlieka (nemá potom takú výraznú rybaciu chuť), vyberiem, usuším, hodím na rozohriatu panvicu, z prudka opečiem z jednej aj z druhej strany, ukrojím plátok masla na rybu a dopečem z oboch strán, ale radšej robím v janskej myse, nefrká (v nej aj podlejem trochou vody)

karkana
20. jún 2016

dnes ešte sviečková od včera 😉 poradíte,ideme pomaly na dovolenku do Chorvátska- čo zvyknete piecť na cestu,,,nejaký koláč ,,,alebo kysnuté?

slimstar
20. jún 2016

Šošovicová polievka so zeleninou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1617-sos...

m_ij_ka
20. jún 2016

naša večera toasty plnené klobásovou zmesou 🙂

marianna_11
21. jún 2016

dnes sa chystam prvy krat spravit mlete masko na sposob fasirky ale obalene v sunke a poliate smotanou a syrom a opekane zemiaky. uvidime ako to dopadne🙂

jukov
21. jún 2016

@karkana ovocnú bublaninu alebo makový a orechový koláč (také niečo z čoho nevyteká náplň - aby sme neboli celý okvapkaný)

m_ij_ka
21. jún 2016

hrášková polievka, zemiakové placky, kečup

jonki
22. jún 2016

zvysila hraskova kremova...(por, stonkovy zeler, hrasok, kuraci vyvar, sol, korenie, estragon a kvapka matovej esencie)-rozmixovat
paradajkova omacka so sampionmi a hovadzou klobaskou cestoviny a syr.

sugarfree999
22. jún 2016

My sme mali včera také "turecké lečo" 😀 Oficiálne sa to volá shakshuka alebo menemen a vďaka rímskej rasci, paprikovej klobáse a rozdrobenej fete je to neskutočná dobrota 🙂 Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2016/06/shaks...

mijo53
22. jún 2016

špenátová polievka mliečna, zeleninové rizoto, uhorkový šalát

natal12
22. jún 2016

Ahojte poradite nieco nieco slane nejaky obed z kysnuteho cesta? Len nie baleš to nechcem. Dakujem

gabccia
22. jún 2016

zemiakova kasa a vyprazany karfiol

matvejka125
22. jún 2016

Frankfurtská polievka, vyprážaný syr, hranolky

miriam11
22. jún 2016

struhana zeleninova polievka s haluskami, pecene kuracie stehna na mlieku a masle, ryza, ceresnovy kompot

simonezet
22. jún 2016

včera bola: hustá fazuľová polievka s udeným masom a slížami a kedze tehotna nedokaze uvarit tolko ako netehotna :D druhy chod, bol polotovar mrazene gulky s cucoriedkovo-tvarohvoou plnkou posypane grankom 🙂

lucya87
23. jún 2016

Domaca tlacenka s kuracieho maska.

michellia
23. jún 2016

Babule dajte nejaku inspiraciu co dnes varit, kedze je take teplo a ja uz neviem co varit. Premyslala som nad niecim jednoduchym a sviezim, zeby len salat, mate nejake tipy?

womankc
23. jún 2016

@lucya87 ja od minulého roka tak zaváram úplne všetko .. super výmysel to je

frotta
23. jún 2016

stroganou ryza hranolky tatarka