Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Chrumkavé raňajky zapekaná plnená žemla http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1775-chr...
@clarissa tu vôbec nejde o to, ze ma jest ako tehotná inak, píšem, ze je to vhodný cas celkovo prehodnotiť stravovanie. Ja ju kľudne "nechám" len som ju na to chcela upozorniť. Inak je mi jedno, co jete, akurát sa nie je co čudovať, ze Slováci vedu v rakovine hrubého čreva a v kardiovaskulárnych ochoreniach.
Dnes pekne od včera 🙂 🙂 kuracie gordon ale na prirodno k tomu mrkvickove rezance na olivovom.oleji a ryža 🙂 🙂 🙂 mňam mňam
kelova polievka, bravcovy rezen, zemiakova kasa, slivkovy kompot
Baby kúpila som si konečne tu grilovaciu panvicu a aj ked ryby nelubime chceme skúsiť lososa na tej panvici poradte mi viac receptov odskusanych bez cibule a poru 🙂 🙂 🙂
celozrnne cestoviny so zeleninou ( kukurica, hrasok, fazul. struky) a kur. masom a posypane balkanskym syrom
@lujzamisko rybu opláchnem, namočím asi na 2 hodinky do studeného mlieka (nemá potom takú výraznú rybaciu chuť), vyberiem, usuším, hodím na rozohriatu panvicu, z prudka opečiem z jednej aj z druhej strany, ukrojím plátok masla na rybu a dopečem z oboch strán, ale radšej robím v janskej myse, nefrká (v nej aj podlejem trochou vody)
dnes ešte sviečková od včera 😉 poradíte,ideme pomaly na dovolenku do Chorvátska- čo zvyknete piecť na cestu,,,nejaký koláč ,,,alebo kysnuté?
Šošovicová polievka so zeleninou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1617-sos...
naša večera toasty plnené klobásovou zmesou 🙂
dnes sa chystam prvy krat spravit mlete masko na sposob fasirky ale obalene v sunke a poliate smotanou a syrom a opekane zemiaky. uvidime ako to dopadne🙂
hrášková polievka, zemiakové placky, kečup
zvysila hraskova kremova...(por, stonkovy zeler, hrasok, kuraci vyvar, sol, korenie, estragon a kvapka matovej esencie)-rozmixovat
paradajkova omacka so sampionmi a hovadzou klobaskou cestoviny a syr.
My sme mali včera také "turecké lečo" 😀 Oficiálne sa to volá shakshuka alebo menemen a vďaka rímskej rasci, paprikovej klobáse a rozdrobenej fete je to neskutočná dobrota 🙂 Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2016/06/shaks...
špenátová polievka mliečna, zeleninové rizoto, uhorkový šalát
Ahojte poradite nieco nieco slane nejaky obed z kysnuteho cesta? Len nie baleš to nechcem. Dakujem
zemiakova kasa a vyprazany karfiol
Frankfurtská polievka, vyprážaný syr, hranolky
struhana zeleninova polievka s haluskami, pecene kuracie stehna na mlieku a masle, ryza, ceresnovy kompot
včera bola: hustá fazuľová polievka s udeným masom a slížami a kedze tehotna nedokaze uvarit tolko ako netehotna :D druhy chod, bol polotovar mrazene gulky s cucoriedkovo-tvarohvoou plnkou posypane grankom 🙂
Babule dajte nejaku inspiraciu co dnes varit, kedze je take teplo a ja uz neviem co varit. Premyslala som nad niecim jednoduchym a sviezim, zeby len salat, mate nejake tipy?
stroganou ryza hranolky tatarka

My sme mali kuraciu polievku oba dni.
V sobotu ako druhe nam.spravila svokra nejake maso (ja maso nejem - len stavu ci vyvar,preto neviem ake to bolo) a halusky.
Na dnes som.spravila pecene zemiaky,kuracie na hrasku a mrkve,sebe som.spravila tpfu na hrasku a mrkve. Zajtra to dojeme s ryzou. A uvidim,namocila som.cicer,tak nieco spacham z neho. Maly je chory,ostavam s nim,tak mozno,ked bude lepsie,apravime kolacik - dominam.ribezle.