icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

paulakolla
11. júl 2016

Kocky vy tu vsetko viete,poradite mi? Hladam nejaky mnam receptik na susienky,keksiky pre deturence vo veku do roka. Nema niektora nejake super vychytane tipy?

paulakolla
11. júl 2016

A este nieco s pouzitim arasidoveho masla niekto nepozna?

klaudscha11
11. júl 2016

My sme si dnes spravili sladky obed a to palacinky plnene tvarohom a plus cerstve ovocie🙂

mijo53
12. júl 2016

hŕstková polievka /šošovica, hrach, fazuľa, krúpy so zeleninou, od nedele ešte po jednom rezni, čerstvo uvarené omástené zemiaky, ľadový šalát

miriam11
12. júl 2016

Bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou.

gabccia
12. júl 2016

cervena kapusta, maso, lokse

m_ij_ka
12. júl 2016

hrachová kaša s opekanou cibuľkou, zemiakový prívarok s fašírkou 🙂

feriha01
13. júl 2016

Dneska už nás vysmazany kuraci rezeň s varenymi zemiakmi a cucoriedkami zajtra plnená kapusta s chlebom piatok pstruh na masle s citronom opekane zemiaky a zeleninovy šalát sobota tekvicovy prívarok so spekackami nedeľa slepacia polievka s haluskami domáce rezance černohorsky bravcovy rezeň so syrom a ryža a kapustovy šalát a dezert nepeceny kremes s bb keksov a pudingom a cokoladovou polevou

krajcikovad
13. júl 2016

@feriha01 božinku, aký plán 😉 no super, ja ešte netuším, čo zajtra 😉

pehavcek
13. júl 2016

paradajkova kapusta s fasirkami z ovsenych vlociek a na piatok tiež planujem pstruha 😉

martinenka886
13. júl 2016

kuracie sote s tarhonou a cele to posipane trosku vnatkou 😎

mijo53
13. júl 2016

Dnes dojedáme hŕstkovú polievku zo včera, špenátový prívarok, zemiaky, volské oko

elienocka
13. júl 2016

Cestovinovy salat

elienocka
13. júl 2016
feriha01
13. júl 2016

@krajcikovad ja stále várim podľa toho čo mám práve v chladnicke a mraznicke a podľa toho skladam Jedalny lístok

oomina
13. júl 2016

@feriha01 super to máš rozvrhnuté. Ja varím podľa toho na čo máme chuť 🙂 dnes som robila zemiakové placky plnené bravčovým mäsom, také na spôsob košovskej.

anos18
13. júl 2016

Ahojte, nemate nahodou overeny recept na bycie zlazy? Dakujem

paulakolla
13. júl 2016

@m_ij_ka varis ako ja,takze ja len zbieram po tebe receptiky a hovorim si-vaau toto sme davno nemali a presne na toto mam chut♥

megika1
13. júl 2016

rýchlovečka,grilovaný hermelín

matvejka125
14. júl 2016

Hrášková polievka, slivkové knedle a dnes dojeme polievku a spravím syrovú a šunkovú pizzu

mijo53
14. júl 2016

segedinský a knedľa

rakywanda
14. júl 2016

včera: fašírky z filé, zemiakové pyré, uhorkový šalát
ako dezert cuketový koláč

dnes: mäso na hrášku, tarhoňa

petkovamiruska
14. júl 2016

@rakywanda fasirky z file???? ako sa to robi????

rakywanda
14. júl 2016

@petkovamiruska no robila som to len tak z hlavy - 6 kociek filé som uvarila, potom rozmačkala s toustovým chlebom, 2 vajíčka, korenie, sol, nastrúhala som tam syr - vyformovala som guľaté fašírky, obalila v strúhanke a hodila do rúry na papier na pečenie

slimstar
14. júl 2016
m_ij_ka
14. júl 2016

naša večera parené buchty 🙂

miriam11
14. júl 2016

bravcove rizoto so zeleninou a kysle uhorky

megika1
14. júl 2016

svieži kysnutý s vanilkovou posypkou

mijo53
15. júl 2016

Dnes šalátová polievka /mix šalát/ na kyslo, cestoviny s tvarohom

mamaoly
15. júl 2016

Včera brokolicová polievka krémová a špaldové halušky s vajíčkom, kysle uhorky, dnes máme ešte z polievky a druhé bude karé s cesnakom a zemiaková kaša....a uhorky, ktoré som zavárala tri dni ☹