Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nas rozvoniavaju palacinky 😝
Grécky šalát som si dnes urobila na obed a drahému karfiol 🙂
Zapecena cuketa so zemiakmi a syrom. (Na spodok platky zemiakov, na to lodicky z cukety, posolit, posypat cesnakom- moze byt aj suseny, olivovy olej, nastruhat syr po celej ploche- davam eidam). Chuti bozsky 😉.
idem urobit na vecer zapekane cestoviny so zeleninkou 🙂
u nás bola zdravá večera a to v podobe zeleninového šalátu s tuniakom, mozzarela syrom, pochutnali sme si🙂 Teda aspoň ja, manžel ten ešte nie je doma:P
včera bol na večeru chlebík vo vajíčku so zeleninou a palacinky,
obedy máme v práci a v tábore, na večeru bude pečené kokaido
Dnes som sa trosku potrapila s obalovanim ryb a k tomu som spravila cibulove zemiaky. U nas to je dost oblubene jedlo takze vacsinou v piatok ho varim🙂
po masovej dovolenke zeleninovo.. zapeceny baklazan s plnkou s bulguru...
paradajkova polievka, francuzske zemiaky a poobede slivkovy kolac s posypkou /nie kysnuty/.
kyslá zemiaková polievka, rezance s makom
dnes dojedáme polievku zo včera, paradajková omáčka, faširka, knedľa
Polievka zeleninova s haluskami zo spaldovej krupice a bryndzove halusky.
Kuracie sote a zemiekove placky 😉
Grilovane kurca a ziemaky opecene robime si obedik vonku na grilu je pekne pocasie a muz ma volno po dvoch nocnych 12 hodinovych smenach
Tilapia na masle s cesnakom a zelenymi fazulkami a cuketove hranolky 😋
guláš, langoše s kečupom a syrom a so smotanou a syrom 🙂
vyprážané bedle 😵 a zemiaková kaša
my dnes iba halusky aby sa to zjedlo do zajtra 🙂
@kim12345 na domace ravioli mi musis dat recept!!! prosim prosim 🙂
polievka krémová zeleninová s jogurtom a krutónmi z chleba, šampióny plnené zmesou z mletého mäsa, pečená gril. klobása a zeleninový šalát. Na olovrant zdravší koláč z mrkvy, vajec, mletých vlašských orechov a hroznom, navrch som dala vymiešaný domáci jogurt s trochou cukru a jemného tvarohu. Chlap sa dal na chudnutie v jednom štúdiu, tak mu vyváram také iné veci. Sakra aj s chlapmi. Už má za necelý mesiac -5,5 kg.
Kurací paprikáš s haluškami http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/789-kura...
Plnena paprika, knedla
tekvicoova polievKremovatekvicovozemi bravcovy emiakova kasa,vyprazazemiakasaa cibulovo rajcinovy salat na sladkokyslo.
Fiha, poprehadzalo mi to, asi preskocilo tabletu hihihi, este raz, kremova tekvicovo zemiakova polievka, vyprazany bravcovy rezen, zemiakova kasa, cibulovo rajcinovy salat.
ja som tiež robila na obed krémovú tekvicovú polievočku 🙂 😀 príjemne zahriala a dodala trošku energie v tomto zamračenom počasí 😖 ešte by sa hodilo čosi sladkého 😉 recept tuto: http://www.lenivakucharka.sk/kremova-tekvicka/

@slimstar a chutila vám? ja som za takéto experimenty, len doma mi to nik nedokáže oceniť 😒